Mindennapok

Isteni csoda folytán élte túl az autóbalesetet

Miután a lánya túlélt egy brutális autóbalesetet, a volt tennessee-i lelkipásztor Kevin Mullins megosztott egy pár képet a roncsról és megvallotta, hogy "az én Istenem egy csodálatos Isten."

Keresztény dal hangzott el az American Idol-ban, McKenna Breinholt története

A huszonöt éves McKenna Breinholt, az arizónai Gilbertből, megragadta a nézők szívét az American Idol-ban történő előadásával, amikor Zach Williams és Dolly Parton..

Egy megdöbbentő festmény története

Amikor Paula Berry Butler meglátta az eléggé megdöbbentő festményt egy Gatlinburgi üzlet kirakatában, majdnem megállt a vér az ereiben. Egy embert ábrázolt, aki heroint fecskendez Jézus karjába..

A fejbe lőtt pásztor csodálatos felépülése

"Egy csodatevő Istent szolgálunk," írta Zulya egy instagram bejegyzésben, ahol több fotót és videót osztott meg Hansról.

A főoldalról

Kortárs
A szabadság hangja, szinkronos

Egy elképesztő igaz történet egy szövetségi ügynökről, aki veszélyes küldetésre indul, mivel a célja több száz gyermeket megmenteni az emberkereskedők markából.


Imádság és Ige
Ruth történetének mély igazságai

Az ószövetségi részben Ruth története egy lenyűgöző elbeszélés, amely túlmutat az időn és a kultúrákon. Mélyreható tanulságokat kínál az élet és a hit különböző aspektusairól.


Mindennapok
Isteni csoda folytán élte túl
az autóbalesetet

Miután a lánya túlélt egy brutális autóbalesetet, a volt tennessee-i lelkipásztor Kevin Mullins megosztott egy pár képet a roncsról és megvallotta, hogy "az én Istenem egy csodálatos Isten."







HIRDETÉS



"Nem a bűnt támogatta az a bizonyos reklám, hanem mindannyiunk emberi méltóságát. Jézus az elveszetteket jött megkeresni és megmenteni."

 

 

Az elmúlt két évben a világszerte végrehajtott mintegy 44 millió abortusz lehetővé tette, hogy az eljárás világszerte túlnőjön a többi halálokon.

Egy fiúról készült fotó kering az interneten, amint egy rendőrnővel imádkozik a buszmegállóban. Hogy miért imádkozott ez a kisfiú a rendőrnővel? Az oka valószínű meg fog lepni.

Egy floridai lelkipásztor hálát és dicsőséget ad Istennek, az Ő tervéért, miután egy ritka fertőzés miatt amputálni kellett az egyik karját.

Isten csodálatosan munkálkodik az egyetemi kampuszokon szerte Amerikában. A legutóbbi ébredés az Alabamai Auburn egyetemen történt, egy olyan keresztény esemény keretén belül..

Matthew Grech, egy volt LMBTQ aktivista börtönbüntetést kaphat Máltán, miután közzétette bizonyságát, miszerint Krisztusnak..

Ha érdekel, hogy mit érzett Jónás a cethal gyomrában, hogy miért volt Salamonnak annyi felesége, vagy hogy miért árulta el Júdás..

"A rajongóknak köszönhetően, a 'Szabadság hangja' lett Amerika első számú filmje a függetlenség napján. Számos üzenetet kaptunk arról, hogy a mozik megteltek és a jegyek elfogytak.."

Banda Malawiból származik, ahol a lányok 50 százalékát férjhez adják 18 éves kor előtt. Nem gimnazista szerelmesek közötti..





A Jézus forradalom c. film társrendezője, Brent McCorkle nemrég arról beszélt, hogy a filmkészítő csapat miért nem foglalkozott a hippi Lonnie Frisbee szexuális kihágásaival a filmben.

Egy anya beperelte 100 000 dollárra lánya kaliforniai iskoláját, amiért a személyzet megváltoztatta a lánya társadalmi 'nemi identitását', anélkül hogy értesítették volna, vagy engedélyt kértek volna rá.

Ashley Bratcher sokak számára ismertté vált, amikor a Planned Parenthood korábbi vezetőjét alakította a 'Váratlan élet' című filmben. Azóta olyan előadóművészként dolgozik, aki a színjátszást aktivizmusnak tekinti.

Ebben a fáradt és zavarodott világban, amely egyre inkább megszállottja a külsőségeknek és a földi dolgok halmozásának, egy újonnan elkészült film erőteljesen igyekszik felhívni a figyelmünket a legfontosabbra.

Annak ellenére, hogy a Jézus szobor mérete hatalmas, a nézők mégsem láthatták a Porsche hirdetés eredeti verziójában, mivel a szobor el volt távolítva digitálisan.

Julia Mae Hunter-Rice 107 éves. Lánya szerint azért él ilyen sokáig, mert mindig is azt akarta tenni, ami helyes.

Egy csendes portlandi negyedben, Oregonban található az az animációs stúdió, amely milliók számára tárja fel a Biblia üzenetét innovatív módon.

Lydia Owens, a Dél Karolina állambeli Piedmonti Woodmont középiskola végzős diákja, meglepően bátran osztotta meg az evangéliumot a végzős társaival.

Joe Biden elnöksége alatt - idén júniusban - rendezték Amerika eddig valaha volt legnagyobb LMBTQ közösségét ünneplő felvonulással egybekötött ünnepségét, melyhez maga a Fehér Ház biztosította a helyszínt.

Ez egy különleges írás Annie Olson, 7. osztályos tanulótól, aki beadandó záródolgozatként készítette ezt retorika órájára.





Egy louisianai fiú 16 évesen az újságok címlapjára került tanulmányi területen elért sikerei miatt. A fiatal diák Istennek hálás és Neki ad minden dicsőséget az elért egyedülálló..

A csapat számos játékosa odaadó keresztény, aki bátran hirdeti hitét. Patty Gasso vezetőedző rendszeresen dicsőíti Istent a Tőle kapott sok áldásért.

Az esemény ugyanazon a helyszínen zajlott, ahol az 1960-as és 1970-es években a 'Jézus Népi Mozgalom' bemerítkezései, amint azt a közelmúltban megjelent 'Jézus forradalom' című film is..

A Kiválasztott, vagyis a 'The Chosen' Jézus életét bemutató több évados sorozat, még több embert ér el, mióta a börtönökben lévőket is célközönségként jelölték meg.

Nagy népszerűségnek örvend Nany, egy texasi idős hölgy, amióta dédunokája TikTok-csatornát nyitott számára. Szívmelengető videókban közli meglepően újszerű gondolatait életről-halálról.

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség bejelentette, hogy nem engedélyezett a továbbiakban, hogy transznemű sportolók versenyezzenek női mezőnyben.

Kirúgtak egy teológia professzort az Egyesült Királyság egyik egyházi főiskolájáról, mert az oktató közösségi oldalán azt írta, hogy a homoszexualitás "megszállja és behálózza az egyházat".

Visszahelyezték tisztségébe Joe Kennedyt, a washingtoni állami középiskolai labdarúgóedzőt, akit azért bocsátottak el, mert a meccsek után a pályán imádkozott.

Egy dél-karolinai énekes megdöbbentette az 'American Idol' bíráit a Zach Williams keresztény énekes-dalszerző 'To the Table' című balladájának erőteljes alakításával.

Hat év után az Egyszülött Fia című film végül elkészült. Az elhúzódó folyamat egyik oka, hogy a film írója és rendezője, David Helling nem találta a megfelelő színészt a főszerepre.





A 'Jesus Revolution', vagyis Jézus-forradalom film sikere váratlan meglepetést jelent a szórakoztatóipar számára. A legújabb, hitre alapozó játékfilm február 24.-i premier után nagyot nyitott, és a 3. helyre került a mozik pénztárainál.

Ezrek utaztak az egyetem kápolnájába, hogy részt vegyenek az úgynevezett 'Asbury Revival' (Ausbury Ébredés) eseményen. Február 8-án, a reggeli, szokásos iskolai áhítat spontán módon meghosszabbodott, és majdnem két hétre terjedő non-stop..

Az 5000 Blankets, 5000 takaró című új, hitalapú filmet egy hősies feleség és anya élettörténete ihlette. A hölgy bevallja: azt szeretné, ha a film világszerte ösztönözné a keresztényeket arra, hogy kilépjenek a gyülekezeti keretekből, és úgy éljenek..

Egy brit életpárti aktivistát nemrégiben letartóztattak, és vádat emeltek azért, mert csendesen imádkozott egy birminghami abortuszklinika előtt.

A halálos, 7.8 erősségű földrengés után csodálatos módon életben maradt csecsemőt fedeztek fel a szíriai romok között, akinél még a köldökzsinór sem volt elvágva.

A Boksz Világtanács néhány hete bejelentette, hogy transznemű kategóriát indít útjára a biológiai női versenyzők védelme érdekében.

Ha tudnád, hogy ez az utolsó napod a Földön, te a Királynak énekelve töltenéd? Pontosan ezt tette ez az édes, 97 éves nagypapa egy videóban, amely ma már az interneten keresztül szólítja meg az emberek szívét.

A végzős lány számára saját hite a mozgatórugója mindannak, amit csinál. Amikor tehát eljött az ideje, hogy beszédet mondjon az érettségi ünnepségen, Moriah tudta, hogy Isten nagyságát akarja hirdetni.

Dr. David Jeremiah és a Turning Point Ministries Fordulópont Szolgálat új, egész estés játékfilmet ad ki, mely bemutatja az emberiség történelmének egyik legfontosabb pillanatát: Jézus Krisztus születését.

Ben Waites, gospel énekes előadásával teljesen lenyűgözte az 'America's Got Talent' tehetségkutató bíráit. Sofía Vergara színésznő megkönnyezte lenyűgöző teljesítményét.





'Hogyan látod Jézust tizenévesként?' Ez volt az egyik kérdés egy új tanulmány középpontjában, amelyet számos jól ismert keresztény szervezettel együttműködve végeztek.

Alex Kendrick színész és producer szeptemberben a köszönetét fejezte ki új, 'Lifemark' című filmjének sikeréért, és elmondta, milyen hatalmas hatást gyakorol a film a közönség tagjaira, illetve hogy néhányan elfogadták Krisztust a mozikban.

Egy New Jersey-i gyülekezet hihetetlen, missziós erőfeszítése inspirálja a szíveket és az elméket, segíti a családok boldogulását, és vázlatot ad arra vonatkozóan, hogy az imaházak hogyan szolgálhatják a különleges igényű embereket.

A Disney tulajdonában lévő FX új felnőtt rajzfilmsorozatot ad ki, 'Little Demon' címmel, amely egy nőről szól, aki összeveszett..

A 180 éves Biblia csodával határos módon megmaradt, miután a történelmi templom "a teljes pusztulás színterévé" változott.

Májusban a Marvel bemutatta legújabb tagját, Escapade-ot, egy transznemű mutáns hőst - számolt be a Screen Geek. A karakter a hamarosan megjelenő "Marvel Voices" című képregényében lesz látható.

A világegyetemről alkotott képünk épp most bővült ki: A NASA új űrteleszkópjának első képei tele van galaxisokkal, és a kozmosz eddigi legtávolabbi képét nyújtja.

Miután elveszítette fiát, Felicia szívszorító bejegyzést osztott meg a Facebookon, abban a reményben, hogy napvilágra hozza..

Dezfulian kezelőorvos felidézi, hogy Diana férje még Diana szívrohama és több rohama után is reménykedett a hite és az Istenbe vetett bizalma által.

Egy finn egyházfő és egy finn politikus kellett bíróság elé álljon, mivel azt állították, hogy Finnországban a kereszténységet..





"Imádkozom azért, hogy ne békéljünk meg egy hétköznapi, kényelmes, kulturális kereszténységgel, az otthoni, langymeleg, üres semmittevéssel!"

"Imádkozom azért, hogy ne békéljünk meg egy hétköznapi, kényelmes, kulturális kereszténységgel, az otthoni, langymeleg, üres semmittevéssel!"

1938-ban a DC Comics bemutatta Supermant, az első jelmezes szuperhőst. Superman ma is vitathatatlanul a világ legismertebb szuperhőse. Következő képregényes megjelenésében az Acélember biszexuálisnak vallja magát.

Néhány órával a tragédia után egy 15 éves diák a texasi Arlingtonból csatlakozott a közösségéhez, és nem csak..xyz

A temploma előtt meggyilkolt kaliforniai lelkész lánya a hit, a szeretet és a megbocsátás örökségéről beszél.

Egy Tennessee állambeli nonprofit szervezet, a Bible in the Schools (BITS) a közelmúltban 1,8 millió dolláros adományt nyújtott át a chattanoogai Hamilton County Public Schoolsnak..

A Hobby Lobbyt, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kézműves-kiskereskedőjét 220 000 dolláros pénzbírsággal..

A The Riot and the Dance producerei az Angel Studios-szal szerződtek a többrészes természetfilm-sorozat forgalmazására, melynek célja, hogy megmutassa Isten munkáját a minket körülvevő szépséges természetben.

A "Mutasd meg az Atyát" című filmjükkel az a céljuk, hogy Isten atyai mivoltáról szóló inspiráló igazságokkal és lenyűgöző történetekkel ismertessék meg a nézőket.

Miután egy Tennessee állambeli iskolatanács megtiltotta a tanároknak és az edzőknek, hogy a diákokkal együtt..


További, archív tartalmak

# Hír # Mindennapok