Idők jelei

Sláger lett a világhírű rapper Istent káromló videója

A Grammy-díjas rapper, Lil Nas X ígéretéhez hűen kiadta a már előzetesen is olyan sokat vitatott új dalát és videóját 'J Christ' címmel.

Azerbajdzsán elfoglalta
Hegyi-Karabah Köztársaság területét

Az örmény kormány közlése szerint 100 417 lakos hagyta el Hegyi-Karabah területét és érkezett Örményországba.

A radikális hindu ideológia, amely kirekeszti
a kereszténységet Indiából

Aggasztó tendencia van kialakulóban a világ legnagyobb demokráciájában. Több millió ember Indiában úgy gondolja..

Másfél héttel a terror után

Miközben Izrael egy példátlan háborúval néz szembe a Hamász terroristái ellen, Yael Eckstein, a Keresztények és Zsidók Nemzetközi Szövetségének (IFCJ) vezérigazgatója a helyszínen nyújt segítséget a rászorulóknak.

A főoldalról

Kortárs
A szabadság hangja, szinkronos

Egy elképesztő igaz történet egy szövetségi ügynökről, aki veszélyes küldetésre indul, mivel a célja több száz gyermeket megmenteni az emberkereskedők markából.


Imádság és Ige
Ruth történetének mély igazságai

Az ószövetségi részben Ruth története egy lenyűgöző elbeszélés, amely túlmutat az időn és a kultúrákon. Mélyreható tanulságokat kínál az élet és a hit különböző aspektusairól.


Mindennapok
Isteni csoda folytán élte túl
az autóbalesetet

Miután a lánya túlélt egy brutális autóbalesetet, a volt tennessee-i lelkipásztor Kevin Mullins megosztott egy pár képet a roncsról és megvallotta, hogy "az én Istenem egy csodálatos Isten."







HIRDETÉS



Keresztények elleni támadások Pakisztánban

Augusztus 17-én, egyetlen nap alatt, több mint húsz templomot és több száz keresztény otthont gyújtottak fel, miután egy állítólagos istenkáromlást hirdettek ki a mecsetekből a keresztényekről.

Gyilkosság a vallási vita után

Egy 37 éves, négygyermekes apát öltek meg január 2-án, miután részt vett egy keresztény-muszlim vitában Kelet-Ugandában, amelyen végül 13 muszlim fogadta el Krisztust.

Pünkösdvasárnapi mészárlás Nigériában

A feltételezések szerint legalább 50 ember, köztük sok gyermek meghalt, miután pünkösdvasárnap fegyveresek lövöldöztek a hívőkre és robbantottak egy délnyugat-nigériai templomban.

Vérvörös ég Kínában,
szuper vérhold az Egyesült Államokban

A kínai kikötővárosban, Zhoushan egyedülálló csillagászati jelenség miatt vérvörös lett az égbolt..

Uszítással vádolják a Krisztus
nevét használókat Kínában

Kína egy március 1-jén hatályba lépett jogszabályban megtiltotta a "Krisztus" és más vallási szavak használatát a közösségi..

A YWAM misszionáriusai Ukrajnában maradnak

Amikor elkezdődött a háború, és az orosz bombatámadások Kijevet érték, Marie és Japhin John misszionáriusoknak dönteniük kellett, hogy elhagyják-e a fővárost.





A családot savval permetezték le
az iszlám elhagyása miatt

A kereszténységre való áttérés miatt feldúlt radikális muzulmánok ebben a hónapban, Kelet-Uganda területén savval lefújtak egy..

A pakisztáni törzs, amely Jézus felé fordult

Egy pakisztáni tinédzser állítólag az egész törzsét arra késztette, hogy magához ölelje Jézust, ezt a figyelemre méltó történetet osztotta meg a Mission News Network (MNN).

A CBN riportere az ukrán gyülekezetben

A CBN News nemzetközi tudósítója, George Thomas továbbra is az ukrajnai háborús övezet szívében tartózkodik, és videókat és képeket oszt meg a helyszínen zajló nyugtalanító, megrázó..

Keresztény tálibok találkozása Jézussal

Az üldöztetés veszélye ellenére az afgánok egyre nagyobb számban fordulnak a kereszténység felé, egyre többen követik Jézust és vágynak a vele való találkozásra.

Az afgán keresztények helyzete a válság idején

A széles körben elterjedt káosz felemésztette Afganisztánt most, hogy a tálibok birtokba vették az országot, félelmet keltve a vallási kisebbségek körében, beleértve a keresztényeket is..

Felmentették a halálraítélt keresztény házaspárt Pakisztánban

A Lahore-i Legfelsőbb Bíróság felmentett egy keresztény házaspárt, akiket az iszlám vallás káromlásának vádjával..

Keresztény nővéreket támadtak meg Pakisztánban

Két keresztény nővért tartóztattak le Faisalabad városában, Pakisztánban, akik betartva egy felügyelő kérését, matricákat távolítottak el egy kormányzati kórház faláról..

A hétgyerekes anya elvesztette családját kereszténysége miatt

Egy Uganda keleti részén élő hétgyermekes anya súlyos sérüléseket szenvedett, majd elszakították családjától a saját..

Kína fellépése a keresztények és az ujgurok ellen

Amíg a kommunista Kína agresszívan igyekszik terjeszteni befolyását a csendes-óceáni térség felé, valamint szerte a világon, addig a kormány folytatja fellépését..

A Törökországból kitiltott misszionárius

A Nemzetközi Szabadságvédő Szövetség (ADF) keresetet nyújtott be az Emberi Jogok Európai Bíróságához, amelyben vitatta David Byle misszionárius török hatóságok által..


További, archív tartalmak

# Hír # Idők jelei