AZ ÖZÖNVIZET BIZONYÍTÓ FOSSZÍLIÁK

Fosszilizálódott fákat találtak az Antarktiszon, mely felfedezés számos megválaszolatlan kérdésre adhat választ a kutatók szerint. Véleményük szerint ezáltal a lelet által bizonyíthatóvá válik a kétkedők számára az az óriási árvíz, amely az I. Mózes könyvében került leírásra.



"Noé életének hatszázadik évében, a második hónap tizenhetedikén, fölfakadt ezen a napon a nagy mélység minden forrása, és megnyíltak az ég csatornái." (1. Mózes 7:11)

Az Erik Gulbranson, a Wisconsin-Milwaukee Egyetem professzora által vezetett kutatócsoport fedezte fel az antarktiszi Transzance-hegységben levő fosszilizálódott fákat. A tudósok azt állítják, hogy a megmaradt maradványok egy olyan katasztrofális globális esemény jeleit őrzik, amelyben a Földön élő fajok 95 százaléka kihalt.

"Arra próbálunk rájönni, hogy pontosan mi okozta ezt a jelenséget. A kutatók többsége szerint a globális felmelegedés, az éghajlatváltozás jelensége már akkor is jelen volt, amely okozhatott monumentális árvizet." - mondta Gulbranson.

Dr. Tim Clarey, geológus véleménye szerint a kutatók által keresett válasz nem a klímaváltozás, hanem a bibliai árvíz Noé korában. Dr. Clarey elmélete szerint egyre inkább bebizonyosodik, hogy az Univerzumot, a Földet és a Föld minden teremtményét Isten alkotta a Bibliában leírtaknak megfelelően.

"Ez a felfedezés nem meglepő azok számára, akik a Teremtés történtét tekintik az alap kiindulópontnak."

Fosszilizálódott fákat találtak az Antarktiszon


Dr. Gerald Schroeder, ortodox zsidó fizikus a Biblia szövegét értelmezve próbálja alátámasztani az özönvíz elméletét. "Amikor az eső esett az ember teremtése előtt, a héber kifejezés erre pneiha'admah volt." - mondta Dr. Schroeder.

"Azonban pára szállott vala fel a földről, és megnedvesíté a föld egész színét." (1. Mózes 2:6)

"Noé idején az árvíz esetében a pneiha'aretz kifejezést használja az Írás." - jegyezte meg Dr. Schroeder.

"A hetedik napon özönvíz lett a földön." (1. Mózes 7:10)

"A haaretz és a ha'adamah kifejezések nem jelennek meg a továbbiakban az Írásban." - mondta Dr. Schroeder. "Mind a ha'adamah, mind a "haaretz" kifejezés kétségtelenül egyedi, globális jelenségre utal."

Az antarktiszi kutatók vizsgálják a Bibliában leírtakat és egyre inkább megcáfolhatatlannak tűnik a Noé korabeli árvíz elmélete a fosszilizált fákon található maradványok kapcsán.