Miután fia, Luke egyetemista lesz, és kirepül a családi fészekből, Kate szeretné meglepni férjét egy második nászúttal, mint aki érzi, hogy az útóbbi időkben nem minden volt tökéletes. Drew, a férje viszont bevallja, hogy már nem szerelmes belé, de ezzel várt egészen addig, amíg már a fiúkat nem érinti olyan közelről a dolog..

A "hős" szót gyakran használják a sportvilágban, de a hőstettek nem mindig a játéktéren születnek. Így volt ez a második világháborút követő években, amikor..

Igaz történet egy kelet-német osztályról, amely kiállt a magyar forradalmárok mellett. 1956 októberében pár érettségi előtt álló tinédzser Nyugat-Berlinbe látogat, ahol..

A sikeres pár komolyan foglalkozni kezd az örökbefogadás gondolatával, és rájönnek, hogy sok jót tehetnek vele; úgy döntenek, hogy nevelőszülőkként magukhoz..

Danny arról álmodik, hogy sikeres dalszerző legyen, de mindennapjait kénytelen pincérként végigdolgozni egy New York-i étteremben. Egy nap találkozik..

A lehetetlen valós eseményeken alapul: egy háromgyermekes család sorsát követi attól a pillanattól, hogy a szökőár elragadta őket egymástól.

Az igaz történeten alapuló filmben egy keresztény család befogad egy gyakorlatilag árva fiút, aki különös egyéniség. Nem más lesz Ő, mint az amerikai futball egyik..

A tiszta lelkületű és vidám természetű, mindenkivel közvetlen Fülöp atyát már életében szentként tisztelték.

Texasban, egy Canaan nevű településen él két fiú: az egyik kemény farmergyerek, a másik feketebőrű és a könyveket bújja.#ajanlok