ELVETTÉK TŐLEM

Tiffany Rubin korábban egy dél-koreai férfivel élt együtt. Elválásuk után a felelőtlen apa úgy látszik ismét megbízható ahhoz, hogy magával vigye egy egyhetes kikapcsolódásra közös fiúkat; amikor váratlanul elrabolja a hétéves Kobét, és magával viszi Dél-Koreába, Szöulba.Tiffany felveszi a kapcsolatot Mark Millerrel, az Amerikai Egyesület az Elveszett Gyerekekért nevű jótékonysági szervezet vezetőjével. Mark segítségével Koreába utazik, hogy egy merész terv keretében hazahozza a fiát.

A film keresztény szála: a történet elején kiderül, hogy Tiffany nem jár már gyülekezetbe, mint régen. Amikor megtörténik a gyermek elrablása, Tiffany édesanyja próbálja felhívni lánya figyelmét, hogy ne felejtsen el az Úrtól segítséget kérni, ám ő összetörtségében nem teszi ezt. Amikor már több zsákutcát bejárt és a végső lehetőségébe kapaszkodva nekiindul egy veszélyes útnak, előtte őmaga hívja meg a prédikátort és a gyülekezet néhány tagját az otthonukba, hogy imádkozzanak, és kérjék Istent, hogy vigye sikerre a küldetést, hogy vissza kerüljön a kisfiú édesanyja mellé otthonukba.

Igaz történet alapján készült film.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Instant család

Néma forradalom

Albert Schweitzer - Egy élet afrikáért


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!