Raphael és Olivia első találkozása a gimiben szerelem volt első látásra. 10 év boldog házasság és sikeres írói karrier mellett Raphael élete tökéletes; legalábbis ő így gondolja.

A film a lenyűgöző és megható zenei motívumokon túl a háború borzalmainak és a történelemből kitörölt lelkek regéje.

Adott egy jóképű amerikai autóversenyző, Denny , akivel egy kutya szemén és gondolatai szűrőjén át találkozunk először. Enzo, a szóban forgó házikedvenc, tölti be a mesélő szerepét..

Liam az oltárnál hagyja cserben menyasszonyát. Hirtelen jött hírnév, és nagy siker előtt áll. Azonban 8 évvel később tudomására jut, hogy középiskolai legjobb barátját halálos baleset..

A 20 éves Alma imádja nagyapját, aki évek óta nem beszél, és az állapota egyre csak romlik. A lány bármit megtenne, hogy örömet szerezzen neki. Ezért Németországba utazik, hogy..

Miután fia, Luke egyetemista lesz, és kirepül a családi fészekből, Kate szeretné meglepni férjét egy második nászúttal, mint aki érzi, hogy az útóbbi időkben nem minden volt tökéletes..

Danny arról álmodik, hogy sikeres dalszerző legyen, de mindennapjait kénytelen pincérként végigdolgozni egy New York-i étteremben. Egy nap találkozik egy..

Auggie Pullman jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával tanult otthon.

A nyári táborról szőtt álmok szertefoszlottak! A tizennégy éves Mika megbukott az iskolában, így szülei azzal büntetik, hogy a nyarat szigorú..

A történet az apartheid idején játszódik Dél-Afrikában. Egy esős délutánon Hally, a tizenhét éves fiú úgy dönt, hogy édesanyja két fekete szolgája..

Váratlan esemény kavarja fel egy burgundiai kisváros zárt és eseménytelen világát: csinos fiatalasszony érkezik kislányával a városkába, üzlethelységet bérel..

A film két nagyon különböző nő történetét meséli el, akik mindketten a malária miatt vesztették el fiaikat.

Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami..

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete..

Tommaso az elismert római szívsebész magabiztos és sikeres ember. Egy nap váratlan fordulat történik: a fia bejelenti a családnak, hogy félbehagyja..

A hírnév súlyától menekülve Jordan Jaye 'megszökik' a turnébuszból, és megismerkedik egy fiatal, kisvárosi lánnyal, aki nagy álmokat dédelget.

Matthew és Marilla elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy fiút, aki majd segít nekik a gazdaságban. Egy tévedés miatt azonban a fiú helyett lány érkezik..

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. Beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr..

 

 

Andrej Filipov világhírű művész volt, de miután zsidó zenész-kollégái védelmére kelt, nyilvánosan megalázták és a nép ellenségeként megfosztották..

Váratlan esemény kavarja fel egy burgundiai kisváros zárt és eseménytelen világát: csinos fiatalasszony érkezik kislányával a városkába, üzlethelységet bérel..

Két szerelem. Két szívbe markoló történet az örök reményről és mindarról, ami igazán fontos az életben.

Egyik napról a másikra toppan be a csendes városkába a Kaddam család, akik nem kistervvel állnak elő..

Ben Hur meghallgatja a hegyibeszédet, ott van a kálváriánál.. Korábbi élete gyökeresen megváltozik, amikor tévesen megvádolják..

A lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát.

A Nyárutó főhőse a 13 éves Henry Wheeler, aki azon igyekszik, hogy a ház ura legyen, és gondját viselje zárkózott anyjának.

A 11 éves Will Brennan a világ egyik legnagyobb Liverpool drukkere. A dél-angliai fiúiskolában a sport iránti szeretete az egyetlen, amibe kapaszkodhat.

Marty minden álma az volt, hogy férjével új élete kezdjen Amerika határvidékén. Az asszony azonban váratlanul megözvegyül..

A munkanélküli zenetanár elvállal egy felügyelő-tanári állást egy nehezen kezelhető gyerekek számára fenntartott nevelőintézetben.

A tizennyolc éves, gettóból származó indiai Jamal Malik egyetlen lépésre van a húszmillió rúpiás főnyereménytől..

Az elkényesztetett Jason mindent megtesz azért, hogy elnyerje az apai nagyapja által nekiszánt örökséget, miközben sokkalta többet nyer a pénznél.

Furcsa történet lesz, előre szólok. Lesz benne egy nagy állatkert. Lesz hajótörés, egy mentőcsónak, pár túlélő állattal. Meg velem, egy fiatal indiai fiúval..

Az újfasiszta érzelmű Adamot három hónap közmunkára ítéli a bíróság, amit egy kis plébánián, a jó lelkű Ivan pap kisközösségében kell letöltenie.

A Hadak útján egy Albert nevű fiú és Joey névre hallgató lovának elsöprő erejű története.

Amikor a második osztályos Bryce és Juli először találkoznak, Juli azonnal beleszeret a fiúba. Bryce nem viszonozza az érzelmeit..

Benjamin Mee szeretne új életet kezdeni. Nem sok idő telt el azóta, hogy egyedül maradt kamaszfiával és kislányával.

Az árvafiú Enoch egy gyászszertartás alkalmával összeismerkedik az élet- és természetimádó Annebellel. A két különc rövidesen egymásba is szeret...

A segítség az 1960-as években játszódik, egy olyan tájon és korban, ahol mindennaposak a rasszizmus jegyében elkövetett merényletek.

Szülők és gyerekek távol élnek egymástól és annyira lefoglalják őket problémáik, hogy eszükbe sem jut meglátogatni a másikat.

Sara és Brian élete örökre megváltozik, amikor kiderül, hogy a kétéves kislányuk leukémiás. A szülők sajátos utat választanak a reménytelen helyzetben...

Mondhatnánk, hogy egy újabb giccs, rózsaszín love-story; azonban ez nem lenne igaz!

Sam Dawson okos, mint egy hétéves. A baj csak az, hogy elmúlt harminc és egy betegség miatt sosem fogja meghaladni egy kisgyerek szellemi színvonalát.

A különleges zenei érzékenységgel megáldott gyermek meggyőződése, hogy tehetsége révén meg fogja találni szüleit.

A film 2055-ben egy pusztulásra ítélt világban játszódik. "Miért nem mentettük meg otthonunkat, a Földet, ameddig még lehetett?"

Bár épp egy veszekedés közepén vannak, azért az minden egyes megnyilvánulásukon érződik, hogy mennyire szeretik egymást.

Ben és Katie már tizenöt éve házasok, szeretik egymást és két gyereküket is, de eljutottak arra a pontra, amikor el kell dönteniük, ki és mi fontos számukra.

Landon Carter mindennapi elfoglaltsága közé tartozik például a kevésbbé tökéletes fazonokkal történő gonoszkodás.


#ajanlok #kitalalt