KARÁCSONY KÁNAÁNBAN

Texasban, egy Canaan nevű településen él két fiú:
az egyik kemény farmergyerek, a másik feketebőrű és a könyveket bújja.Egy osztályba járnak és ki nem állhatják egymást. A két család már azon gondolkodik, hogyan leckéztesse meg a tettlegességtől sem visszariadó fiúkat, amikor egy sebesült kiskutya végül összehozza őket.

Karácsonykor bármi megtörténhet: az engesztelhetetlen ellenségekbol elválaszthatatlan jóbarátok válhatnak, és a faji előítéletek helyét átveszi a remény és a szeretet.

A szeretetet sokszor nem értjük meg a mi elanyagiasodott világunkban. Ma minden arról szól, hogy mi éri meg anyagilag. Még az egyházban is. Ha Istenre figyelünk, akkor rajtunk keresztül árad ki Isten szeretete olyanokra, akiknek erre szüksége van. Tegyünk így, mert ez éri meg igazából.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A nyugtalanság kora

A koncert

A szeretet szimfóniája


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!