KEDVES JOHN!

Mondhatnánk, hogy egy újabb giccs, rózsaszín love-story; azonban ez nem lenne igaz!A romantikus filmek sokszor esnek a fent említett kategóriákba, pláne, ha még drámák is. A történet egyszerű és bájos. John, az eltávon lévő fiatal katona megismerkedik és rövid úton bele is szeret a szépséges Savannah-ba.

Két hét múlva azonban nem örökké, sokkal inkább néha-néha következik, a fiúnak ugyanis folytatnia kell szolgálatát a világ másik felén. A távolságot az egymásnak írt levelekkel próbálják leküzdeni, de vajon meddig tud várni a csupa élet főiskolás lány az elhivatott katonára? Több titka is van a filmnek, amitől nem csak egy bő másfél órás üres, rózsaszín csöpögés.

Az egyik egyértelműen a produkció alapjául szolgáló regény írója, Nicholas Sparks tehetsége, aminek segítségével már több romantikus történettel dobogtatta meg az erre fogékonyak szívét.

Aki találkozott a Szerelmünk lapjaival vagy az Éjjel a partonnal akár könyv, akár filmes formában, bizonyára tudja miről beszélek. A másik titok a hagyományos szerelmi eszköz, a levél középpontba állítása. Más, régi-új ízt ad főhőseink szerelmének.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Ádám almái

Karácsony a vadonban

Hétköznapi varázslat


Szólj hozzá!