A KISMADÁR

Helen Keller (Hallie Kate Eisenberg) halmozottan sérült lány, akit kezelhetetlen állapota miatt szülei teljesen elzárnak a külvilágtól. Helen csupán dührohamaival képes kommunikálni és ezért szülei már az intézeti elhelyezésén gondolkoznak. Ekkor lép be az életükbe Anne Sullivan (Alison Elliott), a gyengén látó tanárnő, akiben megvan a beleérző képesség és a türelem kellő elegye, hogy Helent visszahozza ebbe a világba.A szülők eleinte ellenzik a tanárnő módszereit, ám hamarosan meglepve tapasztalják a bámulatos eredményt.

Helen Keller se nem lát, se nem hall, se nem beszél, csupán dührohamaival képes kommunikálni a világgal. Nem lehet cukorkákkal lenyugtatni, a szülők intézetbe adnák szerintük kezelhetetlen lányukat. A gyengén látó tanárnőben megvan a beleérző képesség és a türelem kellő elegye, hogy Helent egy kicsit visszahozza a világba.

Helen szülei sokat veszekednek a tanárnővel, nem értenek egyet módszereivel. Igazából már régen lemondtak lányukról. Meglepetéssel vegyes szégyenérzettel veszik észre, hogy lányuk mennyire emberi és tanulékony.

Igaz történet alapján készült a film!

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Kisfiam

Bonhoeffer, Isten szolgája

Terepfutás


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!