A KISMADÁR

Helen Keller (Hallie Kate Eisenberg) halmozottan sérült lány, akit kezelhetetlen állapota miatt szülei teljesen elzárnak a külvilágtól. Helen csupán dührohamaival képes kommunikálni és ezért szülei már az intézeti elhelyezésén gondolkoznak. Ekkor lép be az életükbe Anne Sullivan (Alison Elliott), a gyengén látó tanárnő, akiben megvan a beleérző képesség és a türelem kellő elegye, hogy Helent visszahozza ebbe a világba.A szülők eleinte ellenzik a tanárnő módszereit, ám hamarosan meglepve tapasztalják a bámulatos eredményt.

Helen Keller se nem lát, se nem hall, se nem beszél, csupán dührohamaival képes kommunikálni a világgal. Nem lehet cukorkákkal lenyugtatni, a szülők intézetbe adnák szerintük kezelhetetlen lányukat. A gyengén látó tanárnőben megvan a beleérző képesség és a türelem kellő elegye, hogy Helent egy kicsit visszahozza a világba.

Helen szülei sokat veszekednek a tanárnővel, nem értenek egyet módszereivel. Igazából már régen lemondtak lányukról. Meglepetéssel vegyes szégyenérzettel veszik észre, hogy lányuk mennyire emberi és tanulékony.

Igaz történet alapján készült a film!

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Race - A legendák ideje

Mandela - Hosszú út a szabadságig

A lehetetlen


Szólj hozzá!