A KONCERT

Brezsnyev idejében Andrej Filipov (Alekszej Guskov) világhírű művész volt, a Bolsoj zenekar karmestere, de miután zsidó zenész-kollégái védelmére kelt, nyilvánosan megalázták és a nép ellenségeként megfosztották rangjától és munkájától. 30 évvel később a zenekar székhelyén - takarítóként - hozzáfér egy hivatalos levélhez és sikerül elérnie, hogy a Bolsoj hivatalos karmestereként az általa összeválogatott zenészekkel felléphessen Párizsban.A csetlő-botló nevettetők között két tragikus sorsú főszereplő próbál szóhoz jutni: az említett Andrej Filipov, a karmester, akinek nem sikerült élete nagy művét megvalósítania és Anne-Marie Jacquet (Mélanie Laurent), az árvaként felnőtt hegedűművész és sztár. Ketten hivatottak arra, hogy elvezessék a kicsit együgyű és szeretnivaló figurákat a tökéletes harmóniához. Viszont a két különböző környezet és történetszál, úgy tűnik, nem igazán akar szerencsésen egybefonódni.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Hétköznapi varázslat

Változó szerelem

A menedék


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!