LÉGY VALAKI!

A hírnév súlyától menekülve Jordan Jaye 'megszökik' a turnébuszból, és megismerkedik egy fiatal, kisvárosi lánnyal, aki nagy álmokat dédelget. Együtt egy olyan kalandra indulnak, melynek végén talán eljuthatnak legmélyebb önmagukhoz, és rátalálhatnak a szerelemre.Jordan, a popsztár arra vágyik, hogy egyszerű tiniként élhesse életét. Amikor üldözőbe veszi néhány izgatott női rajongó, Jordan rátalál a tökéletes búvóhelyre, pontosabban a művészeti főiskolás Emily személyében egy új barátra. Annak ellenére, hogy két külön világban élnek, rájönnek, hogy több a közös bennük, mint ahogyan azt gondolták.

Sokan vágynak hírnévre, "sztárságra", de milyen az, amikor mindez megvan? És megvan ugyan, de mégis üres, mégsem minden?

Elgondolkodtató film arról, hogy légy valaki.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A sértés

A nevek dala

Hosszú utazás


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!