MARY ÉS MÁRTA

A film két nagyon különböző nő történetét meséli el, akik mindketten a malária miatt vesztették el fiaikat.Mary egy olyan amerikai édesanya, aki kiveszi a fiát az iskolából, akit folyamatosan zaklatnak, és elhatározza hogy több hónapra elutazik vele Afrikába, és ő fogja tanítani. Azonban amikor bekövetkezik a tragédia, a gyász miatt úgy dönt, visszatér Afrikába, ahol találkozik Mártával, egy brit nővel, aki szintén a maláriában vesztette egyetlen fiát.

A film azután vesz egy fordulatot, amikor a két nő elhatározza, hogy akár a legmagasabb szinten lobbizni fognak azért, hogy a betegségtől megvédjék a lehető legtöbb embert, és főleg afrikai gyerekeket. Rá kell ébredniük, hogy mivel a nyugati világ számára egy eldugott zugán terjed leginkább a betegség, talán nem veszik kellően komolyan.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Hétköznapi varázslat

Velem vagy nélküled

Ben Hur


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!