MARY ÉS MÁRTA

A film két nagyon különböző nő történetét meséli el, akik mindketten a malária miatt vesztették el fiaikat.Mary egy olyan amerikai édesanya, aki kiveszi a fiát az iskolából, akit folyamatosan zaklatnak, és elhatározza hogy több hónapra elutazik vele Afrikába, és ő fogja tanítani. Azonban amikor bekövetkezik a tragédia, a gyász miatt úgy dönt, visszatér Afrikába, ahol találkozik Mártával, egy brit nővel, aki szintén a maláriában vesztette egyetlen fiát.

A film azután vesz egy fordulatot, amikor a két nő elhatározza, hogy akár a legmagasabb szinten lobbizni fognak azért, hogy a betegségtől megvédjék a lehető legtöbb embert, és főleg afrikai gyerekeket. Rá kell ébredniük, hogy mivel a nyugati világ számára egy eldugott zugán terjed leginkább a betegség, talán nem veszik kellően komolyan.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Igazi kaland

Gettómilliomos

Az olajfa


Szólj hozzá!