A MEGBOCSÁTÁS ÚTJA

Egy férfi váratlanul elveszíti a feleségét és a kislányát, amikor azok szörnyű autóbalesetet szenvednek. Eleinte úgy tűnik, hogy az asszony figyelmetlenül kanyarodott ki egy parkolóból, később azonban kiderül, hogy két fiatal gyorsulási versenyt rendezett és talán ez vezethetett a tragédiához. A férfi ekkor ádáz csatába kezd az igazáért és azért, hogy megtalálják a bűnös fiatalokat.A film egy igaz történeten alapul, maga nevében beszél és kényszerít minket, hogy elgondolkodjunk azon, hogyan reagálnánk mi egy hasonló helyzetben. A film főszereplője, Bruce Murakami, aki egy építési vállalkozó. Családjával él, szép felesége, két tizenéves fia és egy lánya van.

Egy alkalommal felesége gyermekeivel a bevásárlóközpont felé tartanak és hamarosan az anya és lány egy autóbaleset áldozata lesz. Bekövetkezik a tragédia, mindketten meghalnak két tizenéves fiatal, felelőtlen utcai autóversenyzésének következményeként.

A zavart és dühös Murakami igazságáért harcol. Megbíz egy ügyvédet, hogy gyűjtsék a bizonyítékot, a tizenéves Justin Gutierrez, a baleset okozója ellen, aki, ha bűnösnek bizonyul, cselekedetéért hosszú börtönbüntetést kaphat.

A bizonyítékok gyüjtögetése közben azonban Murakami felismeri, hogy neki meg kell bocsátania Justinnak, azért, hogy ő és a fiai gyógyítást tudjanak találni a fájdalmas tragédia okozta sebeikre.Murakami az engedélyt kéri meg, hogy találkozhasson Justinnal egy személyes beszélgetésen, ahol egy megható konfrontáció történik, és megbocsátással végződik a bírósági tárgyalóteremben.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Soha nem késő

A számolás joga

Menedék


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!