SZELÍD SZERELEM

Marty Claridge minden álma az volt, hogy férjével új életet kezdjen Amerika határvidékén. Az asszony azonban váratlanul megözvegyül és nem várt házassági ajánlatot kap egy szintén özvegy férfitól. A házasság kezdetben csak a közös boldogulást szolgálja, ám lassan és meglepő módon szerelemmé érik.Marty egy szekéren érkezik az amerikai határvidékre, hogy új életet kezdjen. Egy előre megjósolhatatlan tragédia folytán az asszony megözvegyül és úgy érzi, a jövő nem tartogathat már számára sok jót. Ekkor dönt úgy, hogy elfogadja a szintén özvegy Clark Davis ajánlatát és hozzámegy a férfihoz, akitől azonban nem remélhet mást, mint egy kényelmes, de szerelem nélküli házasságot, mely csak a következő tavaszig szól.

Amint eljön az ideje, hogy Marty visszainduljon szülővárosába, egyre több kétség gyötri és felfedezi magában a szerelmet, melyre már sosem tartotta képesnek magát új férje iránt.

"A szerelem nem mindig villámcsapás, néha csak belopakodik szépen csendben." (idézet a filmből)

A film kész sorozattá nőtte ki magát, hiszen több része is van, jelenleg a 12. rész a legújabb epizód. Mindegyik hasonlóan ajánlott a megtekintésre.


Az ajánlók filmjeinek a teljes, online linkjei: https://bit.ly/2lauS1Z
A külső linkek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

ATTILA
Ötletgazda

Ezeket láttad már?

ÚJ ESÉLY

VELEM VAGY NÉLKÜLED

KEDVES JOHN!