VELEM VAGY NÉLKÜLED

Ben (Bruce Willis) és Katie (Michelle Pfeiffer) már tizenöt éve házasok, szeretik egymást és két gyereküket is, de eljutottak arra a pontra, amikor el kell dönteniük, ki és mi fontos számukra. Még nem biztos, hogy mindennek vége, ezért gyerekeiket nyári táborba küldik és megkezdik a próbaválást. Mindent megtesznek, hogy sikerüljön, de túl sok közös emlék köti őket össze. Még az is lehet, hogy a szakításnak szerelem lesz a vége.A Velem Vagy Nélküled története nem egyenes vonalban halad, hanem össze-vissza, ahogy az emberek emlékezete is működik. Bármikor átcsap egy olyan időszakba, amikor Bruce-nak hosszú haja volt még, és egészét tekintve is nagyon izgalmasan közlekedhetünk az időben.

A film legjobb találmánya, amit még nem láttunk ilyen életszerűen, hogy például amikor Katie csak úgy otthon van, akkor bevágják azokat a mondatokat, vagy jeleneteket, amik a fejében járnak. Látszólag ebben sincs semmi új, flash-backkeket, (visszaemlékezés-bevágásokat) nagyon sok filmben látni. Itt azonban ezek a flash-backkek eddig még nem látott módon asszociatívak, az előző perc mondatai ugyanúgy bevillannak, mint a múlthetiek, vagy a 15 évvel ezelőttiek. Éppen itt, a visszaemlékezéseknél derül ki, hogy mi is a film erőssége: az elképesztő részletgazdagság.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Kóristák

Az utolsó ember

Mary és Márta


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!