VELEM VAGY NÉLKÜLED

Ben (Bruce Willis) és Katie (Michelle Pfeiffer) már tizenöt éve házasok, szeretik egymást és két gyereküket is, de eljutottak arra a pontra, amikor el kell dönteniük, ki és mi fontos számukra. Még nem biztos, hogy mindennek vége, ezért gyerekeiket nyári táborba küldik és megkezdik a próbaválást. Mindent megtesznek, hogy sikerüljön, de túl sok közös emlék köti őket össze. Még az is lehet, hogy a szakításnak szerelem lesz a vége.A Velem Vagy Nélküled története nem egyenes vonalban halad, hanem össze-vissza, ahogy az emberek emlékezete is működik. Bármikor átcsap egy olyan időszakba, amikor Bruce-nak hosszú haja volt még, és egészét tekintve is nagyon izgalmasan közlekedhetünk az időben.

A film legjobb találmánya, amit még nem láttunk ilyen életszerűen, hogy például amikor Katie csak úgy otthon van, akkor bevágják azokat a mondatokat, vagy jeleneteket, amik a fejében járnak. Látszólag ebben sincs semmi új, flash-backkeket, (visszaemlékezés-bevágásokat) nagyon sok filmben látni. Itt azonban ezek a flash-backkek eddig még nem látott módon asszociatívak, az előző perc mondatai ugyanúgy bevillannak, mint a múlthetiek, vagy a 15 évvel ezelőttiek. Éppen itt, a visszaemlékezéseknél derül ki, hogy mi is a film erőssége: az elképesztő részletgazdagság.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

Az ajánlók filmjeinek a teljes, online linkjei: https://bit.ly/2lauS1Z
A külső linkek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Nyárutó

Mary és Márta

Váratlan szépség


Szólj hozzá!