EGY MUSZLIM TERRORISTA MEGTÉRÉSE

Khalil sivatagi kiképzésen vett részt aminek a célja az Iszlám elhívásának betöltése volt. A lőgyakorlatok mellett azt is be akarták bizonyítani, hogy a Biblia hazugság és megbízhatatlan.Khalil nem akarta elolvasni az Igét, majd végül mégis nekiállt hazugságokat keresni benne. Persze nem talált. Sőt teljesen összezavarodott, s nem tudta, hogy eddigi útjának istene: Allah vagy az Ige Istene legyen fontos és követendő a számára. Imádkozott, hogy Isten jelentse ki magát neki. Majd álmot látott, melyben megjelent neki Jézus és azt mondta, hogy ne kételkedjen benne, hanem olvassa a Könyvet! Ezután az álom után teljesen megváltozott, amit a barátai is észrevettek és a gyűlölködő emberből egy szerető ember lett.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A lövöldözést túlélte, Istenhez fordult

Allahot kerestem, Jézust találtam

"Megbocsátom azt, amit tettél"


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Khalil sivatagi kiképzésen vett részt aminek a célja az Iszlám elhívásának betöltése volt. A lőgyakorlatok mellett azt is be akarták bizonyítani, hogy a Biblia hazugság és megbízhatatlan.

Közzétette: Nicelife2023. február 20., hétfő