AZ ELSŐ PORNÓSZTÁRBÓL LETT LELKÉSZ

Crystal DiGregorio-Bassette mára elkötelezett anya és lelkész. De mint sok más embernél, az ő élete se mindig a Bibliában leírtakon alapult.Az egész akkor kezdődött, amikor 16 évesen megtudta, hogy terhes. A számlák kifizetése és a kisfia eltartása céljából az egyedülálló anya Hollywoodba költözött és klubokban kezdett vetkőzni. Egy felnőtt filmeket gyártó ügynök felfigyelt rá és felajánlotta neki, hogy havi 30 000 dollárt is kereshet. Sokaknak az éves fizetése sincs ennyi, annak ellenére, hogy reggel 9-től délután 5-ig az íróasztal mellett dolgoznak. Crystal elgondolkodott: "Ha csak egy hónapig csinálnám, akkor meg is lenne az egész évi bevétel."

A pornóipar "pénzgép", több mint 97 milliárd dollárt hoz évente, és nagyobb a nézettsége, mint a Netflix, az Amazon és a Twitter óriás-cégeknek együttvéve.

Ami egy hónapos munkának indult, egy évtizeddé nőtte ki magát a felnőtt filmiparban, ahol Crystal több mint 100 filmben játszott. Bár komoly pénzeket gyűjtött ezzel, mindig úgy érezte, hogy valami nincs rendben. "Emlékszem, az első jelenet után körülbelül két órán át sírva ültem a zuhany alatt." - mondta Crystal. "Aztán felhagytam a munkával a forgatás után, és körülbelül egy hónapig nem mentem vissza."

Amikor azonban mégis visszatért, Crystal leginkább a fájdalomcsillapítókra és az alkoholra támaszkodott. Vett egy nagy házat, olyat, amelyről soha nem is álmodott és a felnőtt filmek egyik legismertebb szereplőjeként folytatta karrierjét.

"Csak magamnak és a fiamnak éltem, és nem igazán gondoltam a filmkészítés és a sztriptíz következményeire. Tárgy lettem. Nem sétáltam ki a házamból, ha nem volt rajtam mélyen dekoltált felső, miniszoknya és magas sarkú cipő. Olyan volt, mintha állandóan szex-szimbólumnak kellett volna lennem." - mesélte Crystal.

Malibuban volt egy háza, nyitott egy szórakozóhelyet és vett hét luxusautót. Emlékszik, hogy őrült mennyiségű pénzt költött a bevásárlóközpontokban heti rendszerességgel, most visszatekintve fogalma sincs mire.

Crystal DiGregorio-Bassette mára elkötelezett anya és lelkész. De mint sok más embernél, az ő élete se mindig a Bibliában leírtakon alapult.

Miközben malibui otthonában élte a luxus életet, álladóan bulizott, Crystal szüleinek fogalma sem volt arról, hogy lányuk miből él. 2014-ben teljes öntudatlan állapotban autóbalesetet szenvedett, melyben ő volt a hibás. Ezt követően Crystal tudta, hogy valamit változtatni kell. Nővére hívására ellátogatott egy gyülekezetbe, ahol rögtön érezte, hogy a Szentlélek átkarolja őt, és akkor úgy döntött, hogy hitét és életét Jézus Krisztusba helyezi.

"Azon a napon, amikor üdvözültem, úgy éreztem, hogy az igehirdető csak hozzám szólt." - emlékszik vissza. "Olyan volt, mintha csak nekem prédikált volna, és aznap úgy éreztem, hogy Isten velem beszélget, minden, amit mond, tökéletesen nekem szólt."- mesélte Crystal. Ez egy olyan nap és pillanat volt, amelyet Crystal soha nem fog elfelejteni: "Letérdeltem, és csak imádkoztam Istenhez, hogy szabadítson meg mindentől! Édesanyám és nővérem is - akik ott voltak velem - odajöttek és velem sírtak és imádkoztak. Ez volt az a nap, amikor megmenekültem. Isten levette a leplet a szememről, más szemmel kezdtem nézni a világot!" - mondta a csoda pillanatáról. "Észrevettem, hogy mennyi embert bánt a pornóipar, melyre előtte soha nem gondoltam."

Crystal tudja, hogy Jézus Krisztus kegyelme és irgalma változtatta meg életét és szívét. "Miután megmentett, tudtam, hogy rosszat cselekedem. Valami olyat tettem, amit nem szeretnék többet csinálni!" - mondta. "Azóta sem mentem vissza forgatni, és soha nem is fogok." Ugyanabban a gyülekezetben, ahol Crystal rátalált Jézusra, találkozott férjével, aki mellett társ-lelkipásztorként kezdett el szolgálni egy kis gyülekezetben, Fultonban.

A 34 éves nő elmesélte, hogy ő az első pornósztárból lett lelkész. Mára teljesen átformálta az életét Jézus: a gyülekezet elkötelezett tagja és elkötelezett keresztény.

Bár keresztényként is szembesült megpróbáltatásokkal és elkövetett hibákat, nem hagyta, hogy ez befolyásolja az éltét, megtörje hitét és szívét. "Nem vagyok tökéletes. Folyamatosan követek el hibákat."- mondta egy nemrégiben adott interjújában. "Most is éppen megpróbáltatásokon megyek át, és időnként nem értem miért, de tudom, hogy minden okkal történik. Az autó visszapillantó tükre lényegesen kisebb, mint az autó szélvédője, azért, mert előre, a jövőbe kell nézni a nagyobb felületen, nem visszafelé a múltba."

Crystal barátai, Amy és William, szintén hatalmas átalakuláson mentek át és az életük jelentősen megváltozott. Amy egykor olyan lány volt, akinek egy pornósztár segített bejutni a felnőtt filmiparba, de miután Crystal segített neki kiszabadulni a pornóból, hívő keresztény lett, és soha nem tekint vissza bűnös életére. William szintén Crystal szolgálatának köszönhetően vált hívővé. Korábban elkövetett bűncselekményei miatt börtönben ül, idén szabadul. Miután Crystal elkezdte megosztani vele az evangéliumot, William megállíthatatlanul csak az Úrral foglalkozott, és most a börtön kápolnájában hirdeti az Igét.

Crystal elmondta, hogy az egyik dolog, amit szeret a keresztény közösségben, az az, hogy az emberek úgy érzik, hogy ítéletmentesen jöhetnek hozzá, mert együtt tud érezni a sötét múltjukkal. "Bárki úgy érzi, hogy odajöhet hozzám, és ez jó érzés." - mondta Crystal. "Nyíltan beszélhetnek velem, és nem kell attól tartaniuk, hogy elítélem őket. Mindannyian bűnösök vagyunk. Senki sem tökéletes. Nem számított, hogy egész életedben csak a jót cselekedted vagy éppen tetoválásokkal tele, szennyes múlttal lépsz be a templomba. El kell fogadjuk egymás olyannak, amilyenek vagyunk, én is ezt teszem. Ne támadjuk egymást."

Crystal úgy véli, hogy a nehézségek és a sötét múlt mind valamilyen célt szolgál az Úrral való együttjárásunk során, melyen folyamatosan dolgozik az Úr. Formál minket, mint az aranyat. Abban is hisz, hogy múltunk nem határoz meg minket, hiszen megváltásunkat Jézus áldozati vére biztosítja. "Isten minden nehézségből egyre erősebben hoz ki bennünket." - biztat mindenkit a nő. "Csak soha nem adhatjuk fel. Magad mögött kell hagynod a múltadat és előre, illetve fel kell nézni az Úrra."

Forrás: faithit.com

EZEKET LÁTTAD MÁR?

Kereszény vezető a homoszexualitásról

Házasság újratöltve

Bántalmazottból segítő


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!