AMIT ISTEN NEKED AD

Kész vagy-e megengedni, hogy Isten bevonjon téged a vele való egységbe?
Kész vagy-e mindent elengedni és teljesen megadni magad?"A te életedet zsákmányul adom neked minden helyen, ahova elmégy." (Jeremiás 45:5)

Az Úr ezt a megrendíthetetlen titkát megosztja azokkal, akik bíznak benne. "A te életedet zsákmányul adom neked." Mi többet kívánhat az ember az életénél? Ez a legfontosabb. Ez azt jelenti, hogy bárhová mégy, az életed megmenekül, semmi sem árthat neki. Oly sok embert foglyul ejt a dolgok látszata, ha nem is éppen a vagyon vagy bírni vágyás formájában, hanem Isten áldásait illetően. Mindennek el kell múlnia; de van valami sokkal nagyobb, ami sohasem múlhat el, a "Krisztussal az Istenben elrejtett élet." (Kolossébeliekhez 3:3).

Kész vagy-e megengedni, hogy Isten bevonjon téged a vele való egységbe, hogy ne törődj többé az úgynevezett "nagy dolgokkal". Kész vagy-e mindent elengedni és teljesen megadni magad?

"A te életedet zsákmányul adom neked."

Az átadásnak az a próbája, hogy elutasítod az ilyen kérdéseket: "Igen, de minek ez?" Ha megengeded magadnak ezt a kérdést: "Minek ez?" - kiderül rólad, hogy nem adtad át magad és valójában nem bízol Istenben. Amint átadod magad, nem gondolkozol többé azon, hogy Isten mit szándékozik tenni. Az átadás azt jelenti: lemondasz a kérdezősködés fényűzéséről. Ha teljesen átadod magad Istennek, akkor Ő így szól:

"A te életedet zsákmányul adom neked."

Sok ember azért fárad bele az életbe, mert nem kapták zsákmányul az életüket. Ebből az állapotból csak úgy jutunk ki, ha teljesen Őrá hagyatkozunk. Amikor átadtad magad Istennek, a legcsodálkozóbb és legboldogabb ember leszel a földön: Isten egészen megnyert téged magának és az életedet neked adta. Ha még nem jutottál el idáig, annak két oka lehet: vagy engedetlen vagy, vagy pedig vonakodsz attól, hogy egészen egyszerű légy.


EZEKET OLVASTAD MÁR?

26 bibliavers nőknek

Bibliai abc

10 igevers a félelemről


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!