ISTEN KEZE AZ IDŐJÁRÁSBAN?

A Bibliából tudjuk, hogy az utolsó időkben számos szokatlan eseményre számíthatunk a természetben, azonban, az elmúlt hónapokban annyi furcsaság történt, hogy az már a fővonalas médiában is sokaknak feltűnt, ahogy azt az alábbi cikk is mutatja.A világháló elsőszámú minősítő oldala, az Alexa.com szerint az elmúlt napok legnépszerűbb cikke a Weather.com "Isten keze az időjárásban" című írása volt. Ezen nem kell csodálkozunk, amikor az Egyesült Államok jelentős részét még március utolsó napjaiban is hó borítja, erősen havazik az Egyesült Királyságban, Lengyelországban pedig még legalább két hétig várat magára a tavasz. Egyre több ember szeretné tudni, hogy mi történik.

Az egymás után megjelenő víznyelők és tüzes meteorok arra késztetik az embereket, hogy válaszokat keressenek és kérdéseket tegyenek fel, például a YouTube videókban és az alattuk olvasható hozzászólásokban. Tudni szeretnék, hogy ezek a jelenségek tényleg egyre nagyobb számban jelennek-e meg földünkön, annak ellenére, hogy a tudósok szerint mindez teljesen normális és csupán arról van szó, hogy az információ szélesebb körű rendelkezésre állása miatt több ilyen esetről szerzünk tudomást.

Mint például az oroszországi meteor esetében, aminek február 15-i megjelenése komoly károkat és jelentős médiafigyelmet eredményezett, különösen, hogy még ugyanazon a napon egy focipálya méretű aszteroida 27.000 kilométerre közelítette meg a földet. Egyre többen kíváncsiak, hogy milyen kapcsolat lehet például a víznyelők és hasonló természeti jelenségek növekvő gyakorisága és a Biblia között.

Maga a szó nem szerepel a Szentírásban, azonban több olyan történetet is találunk, amelyben a föld megnyílt vagy elnyelt valakit. A meteorokról, nem meglepő módon, nagyon sok bibliai témájú írás szól, kifejtve, hogy ezek megjelenése sorsdöntő események bekövetkezését jelezheti. Az egyik legismertebb ilyen történet Szodoma és Gomora esete, amikor Isten elpusztította a két várost lakóinak bűnei miatt. "Az Úr pedig kénköves tüzes esőt bocsátott Szodomára és Gomorára, az Úrtól, az égből." (I. Mózes 19:24)

Az Új Testamentumban pedig maga Jézus figyelmeztette tanítványait, hogy visszajövetelét ilyen jelek előzik majd meg: "Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek." (Máté 24:29) Az égi jelekből és az online keresésekből úgy tűnik, hogy az emberek nemcsak kíváncsiságból szeretnék tudni, hogy minek köszönhetők a furcsa időjárási és egyéb természeti jelenségek, hanem kutatásuknak komoly lelki vonzata is van.

forrás: idokjelei.hu

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hit és fanatizmus

Amikor Isten nem válaszol, azzal is válaszol

Valóban Isten szól hozzám?


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!