Hannah, a kiégett énekes sztár visszatér a kis észak-michigani szülővárosába, Lost Heart-be (Elveszett Szív), bántalmazó, gyűlölt apja temetésére. Ott szembeszáll múltja nehézségeivel, és talán újra megtalálja a békét..

Ajánló
Richard király
Egy tradicionális életrajzi alkotásról van szó, mely a két teniszcsillag, Venus és Serena Williams apját, Richard Williamst állítja a középpontba.

Kortárs
Az utolsó bajnok
Ez az igaz eseményeken alapuló inspiráló történet az olimpiai birkózóról, John Wrightról szól. Amikor édesanyja meghal, John visszatér szülővárosába..

Kortárs
Egy doboznyi hit
A filmnek keresztény üzenete van, de nem prédikál. Valójában az üzenet többnyire nagyon finom, és ehelyett arra összpontosít, hogyan boldogul egy fiatal..

Történelmi
Teréz anya
A modern kor egyik legnépszerűbb szerzetesének - Teréz anyának, akit a Szegények Anyjának is neveznek - áldozatos életét mutatja be ez a megindító és fordulatokban bővelkedő film.
A Togo 2019-ben bemutatott amerikai filmdráma, életrajzi film. A film megtörtént eseményeken alapul, az 1925-ös Szérumfutás két alakjáról, Leonhard Seppaláról és vezérkutyájáról, Togóról szól.

A Disney legújabb filmje az életről, a halálról és a boldogságról – avagy igaz történet egy keresztény fiatalról, aki megküzdött a rákkal, és sosem veszített..

Kortárs
Isten nem halott 4
A helyi lelkipásztor vezette szülők egy csoportja otthoni oktatásban részesíti gyermekeit, amikor a szociális szolgálat képviselője előre be nem jelentett látogatást tesz, és úgy ítéli meg, hogy a szülők..

Ajánló
A sértés
A libanoni keresztény autószerelő, Tony becsülettel üzemelteti saját műhelyét, és ha igazságtalanságot érez, azonnal hangot ad neki – még akkor is, ha ezzel..

 A hit hírei

Popsztárból lett keresztény újságíró

Isten, a nagy fordító

Kel Mitchell: az öngyilkossági gondolatoktól Jézusig


Cikkek

Honnan tudom, hogy Isten megcselekszi a lehetetlent?

Mit mond a Biblia a válásról?

Az 5 leginkább félreértett igeFilmek

Togo

Elveszett szív

Felhők között


Médiatár

Irány a bárka! 2

A békesség Istene háborúban

Velünk az Isten


f
f2
r
v
a
ys

em

  hit trackerFacebookInstagramYoutubeTikTok
Támogatás