Kapiolani, a hawaii-i törzsfőnöknő hihetetlen, és igaz története alapján, aki keresztény misszionáriusoknak engedve elfogadja Krisztust, és új életet kezd önmaga, illetve népe számára is.

Történelmi
Billy (Graham) - A korai évek
Mindenki tudja, ki ő. Most megtudhatjuk azt, hogyan került oda. Billy Graham amerikai evangélista korai élete. "Az otthonom a mennyben van.."

Ajánló
Brian Banks
Egy 16 éves játékos álma, hogy az NFL-ben játszon, azonban ez az meghiúsul, amikor tévesen börtönbüntetésre ítélik. Szabadulása után keményen küzd azért, hogy az igazságszolgáltatás tisztázza nevét.

Kortárs
A bizakodó
A gazdasági összeomlás széles körű társadalmi nyugtalanságot és zavargásokat okoz, így egy 19 éves, eljegyzett lány a törvénytelen anarchia által határolt..

Történelmi
Indián ló
Egy kanadai bennszülött fiú életérol szól a film, aki magát csak "Saul Indián Ló"-nak nevezi. Túl kell élnie a bentlakásos iskolát az 1970-es évek rasszista felfogása..
Anyja elvesztése után a 18 éves Alaska Rose törvényszegő magatartása miatt kerül bíróság elé. Felfüggesztett büntetését közmunkával válthatja ki, amelyet egy idősek otthonában kell letöltenie.

A II. világháború idején, Colorado kormányzójának lánya, Livy Dale teherbe esik, de szerelme, aki katona, otthagyja. A szigorú és puritán édesapa belekényszeríti egy házasságba.

Kortárs
Feltétel nélkül
Egy nő idilli élete összetörik, amikor férje egy értelmetlen erőszakos tett áldozata lesz. Ahogy tragikus lépésre szánná rá magát..

Kortárs
Az ima soha nem vall kudarcot
Amikor egy középiskolás kosárlabda edzőt kirúgnak, amiért imádkozik egyik játékosával; követi Isten hívását, és egy agnosztikus, szerencsejátékot űző..

 A hit hírei

A 43.000 dollárnyi talált pénz

Kivégeznek mindenkit, akinek van Bibliája

A dallasi gyülekezet az idősekért


Cikkek

"Ha olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek.."

11 bibliavers, hogy úgy imádkozzunk, ahogy Jézus

10 bibliai könyv, amit kevésszer olvasnak a keresztényekFilmek

Szigetek

Hétköznapi varázslat

Billy (Graham) - A korai évek


Médiatár

A fiatal Föld hipotézise

Korszakok birodalmai

Az evolúcióelmélet tudományos lebontása


f
r
v
a
ys

em

  hit trackerFacebookInstagramYoutubeTikTok
Támogatás