Premier: A lábnyomában

Amikor egy hajléktalan férfi megszakítja egy raymondi gyülekezet kényelmes napi rutinját, a fásult gyülekezet élete soha nem lesz már ugyanolyan.

Marina nővért 1994 nyarán elküldik az El Parral-ba, a bentlakásos fiúiskolába, amelyet hamarosan bezárnak. Annak ellenére, hogy a gyerekek mindenféle csínytevéssel fogadják Marinát, lassanként bensőséges családi kötelék alakul ki köztük.. Abby Johnson világéletében a bajba jutott nőkön szeretett volna segíteni. Mint az ország egyik legfiatalabb Planned Parenthood klinika igazgatója, hitt a nők saját döntési jogában. Mindaddig, míg egy nap valami olyat látott, ami mindent megváltoztatott.

Kortárs
Premier: Te jó ég, Betsy
Egy feltörekvő gyermekkönyv-író jobban megérti Isten akaratát, miután minden egyes imája, a múlttól egészen a jelenig, egyszerre meghallgatásra kerül, eltörölve múltját, és mindent megváltoztatva a jelenben.

Ajánló
A tizenhármak
A Tham Luang-barlangi mentőakció 2018. június 23. és július 10. között zajlott le a thaiföldi Csiangraj tartomány Nang Non-hegységében. Ennek során egy 12 gyermekből és egy felnőttből álló csoportot..

Kortárs
Stu atya
A film Stuart Long atya életét követi nyomon, aki bokszolóból lett pap, és számtalan embert inspirált az önpusztítástól a megváltásig tartó útja során.

Kortárs
Megbocsátás
Amikor Morgan hadnagy és fegyveres csapata megérkezik egy templomi túszhelyzet helyszínére, James mérlegeli a menekülési lehetőségeit, míg Elizabeth életének megmentését tűzi ki maga elé.

Kortárs
Premier: Mutasd meg az Atyát
A Kendrick testvérek legújabb sikerfilmje ezúttal az apaság fontosságát mutatja be melegszívű, távollévő és bántalmazó apák valós történeteinek tükrében. Lenyűgöző történetek fonódnak össze az apaságról..

Ajánló
Esélytelenből halhatatlan
Kurt Warner igaz története, aki egy élelmiszerbolt polcfeltöltőjéből vált az NFL játékosává, Super Bowl-bajnokká és Hall of Fame-hírességgé. Inspiráló története rávilágít, hogy minden lehetséges, ha..

Kortárs
Az apai szeretet
A kapcsolatokban keresve a beteljesedést, Sarah ráébred arra, hogy az igazi szeretet kulcsa a megbocsájtás. "Előny is származhat a gyengeségünkből, és áldás a fájdalmainkból.."

Kortárs
Premier: Isten iránytűje
Azon az estén, amikor Suzanne Waters nyugdíjba vonulását ünnepli, váratlan nehézségek sora indul el életében, melyekkel meg kell küzdenie.
"Kövesd Isten északi irányát a életedre."


Kortárs
Premier: A Jézus zene
Az 1970-es évek ellenkultúrális forradalma során a zene egy új formája jelent meg, a 'Jézus zene'. Mára több milliárd dolláros, több műfajú iparággá nőtte ki magát. Minden héten több mint 50 millió..

Kortárs
Premier: Az apai szeretet
A kapcsolatokban keresve a beteljesedést, Sarah ráébred arra, hogy az igazi szeretet kulcsa a megbocsájtás.

# Film

 A hit hírei

Naomi Scott hitének és karrierjének kapcsolatáról vallott

Justin Biber hatása a 'The Chosen' Fülöp karakterére

A kerekesszékes énekes sikere a tehetségkutatón

Mit gondolnak a tizenévesek Jézusról?


Cikkek

22 erőteljes AW Tozer-idézet

Mire emlékezz, amikor Sátán támadása alatt állsz?

20 ok, amiért a keresztény házasságok is
kudarcot vallanak

A négy leggyakoribb házassági krízisFilmek

Premier: A lábnyomában

A csapat lelke

Premier: Te jó ég, Betsy

Váratlan élet


Médiatár

A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 1/3.

Lélek - A kiválasztott S02E05

A kereszténység születése - Messiások

Tökéletes időzítés - A kiválasztott S02E04        

f-g
f-v
r
v
y-u

em