Premier: Családi tábor

Amikor két, teljesen különböző család kénytelen együtt táborozni, az apák küzdenek azért, hogy összetartsák családjukat és megmentsék házasságukat, miközben versengenek egymással is az áhított tábortrófeáért.Szívmelengető történet a beilleszkedésről és a hitről, hogy ha azt akarjuk, amit Isten akar, az meghozza a gyümölcsét. Olyan emberek története, akik változásra vágynak, jobb életet élhetnek itt a földön. Márk evangéliuma szerint Jézus hősiesen a tettek embere, aki ördögűző, gyógyító és csodatevő is
– Isten Fia, aki titkolja kilétét.Ajánló
Túlélő
Harry Haft, aki túlélte az auschwitzi koncentrációs tábor borzalmait, a háború után bokszoló lesz az Egyesült Államokban. A fogságban a túlélésért egy német tiszt kívánalmai szerint kellett élet-halál harcot..

Kortárs
Premier: A lábnyomában
Amikor egy hajléktalan férfi megszakítja egy raymondi gyülekezet kényelmes napi rutinját, a fásult gyülekezet élete soha nem lesz már ugyanolyan. "Mert arra hívattatok el ... hogy az ő nyomdokait kövessétek."

Kortárs
Váratlan élet
Abby Johnson világéletében a bajba jutott nőkön szeretett volna segíteni. Mint az ország egyik legfiatalabb Planned Parenthood klinika igazgatója, hitt a nők saját döntési jogában. Mindaddig, míg egy nap..

Kortárs
Premier: Te jó ég, Betsy
Egy feltörekvő gyermekkönyv-író jobban megérti Isten akaratát, miután minden egyes imája, a múlttól egészen a jelenig, egyszerre meghallgatásra kerül, eltörölve múltját, és mindent megváltoztatva a jelenben.

Ajánló
A tizenhármak
A Tham Luang-barlangi mentőakció 2018. június 23. és július 10. között zajlott le a thaiföldi Csiangraj tartomány Nang Non-hegységében. Ennek során egy 12 gyermekből és egy felnőttből álló csoportot..

Kortárs
Premier: Csak Isten képes rá
A film öt régi barátnő története, akik életük kihívásaival küzdenek, majd mindenki máshogy, de végül is mind a hiten keresztül fedezik fel, hogy csak Isten képes arra, hogy azzá a nővé váljanak, ami a szívük mély vágya.

Bibliai
Premier: Miért a Születés?
Dr. David Jeremiah, a neves lelkipásztor, író és teológus új Születés-filmje választ ad a legelgondolkodtatóbb kérdésekre az emberiség történelmének legsarkalatosabb pillanata – Jézus születése – körül.

Ajánló
A csapat lelke
Marina nővért 1994 nyarán elküldik az El Parral-ba, a bentlakásos fiúiskolába, amelyet hamarosan bezárnak. Annak ellenére, hogy a gyerekek mindenféle csínytevéssel fogadják Marinát, lassanként..

Ajánló
Esélytelenből halhatatlan
Kurt Warner igaz története, aki egy élelmiszerbolt polcfeltöltőjéből vált az NFL játékosává, Super Bowl-bajnokká és Hall of Fame-hírességgé. Inspiráló története rávilágít, hogy minden lehetséges, ha..

Kortárs
Az apai szeretet
A kapcsolatokban keresve a beteljesedést, Sarah ráébred arra, hogy az igazi szeretet kulcsa a megbocsájtás. "Előny is származhat a gyengeségünkből, és áldás a fájdalmainkból.."

# Film


A hit hírei

A Boksz Világtanács transznemű kategóriát indít

Sadie Robertson üzenete a keresztényeknek

Dolly Parton reggeli rutinja

Halála előtt a Királynak énekelt


Cikkek

15 C.S. Lewis-idézet, hogy a hited megerősödjön

10 mérgező viselkedésforma a gyülekezetben

Kedves férj, a feleséged magányos!

3 erőteljes bátorítás a depressziós keresztények számáraFilmek

A gyógyulás kertje

Márk evangéliuma

Túlélő

Premier: Családi tábor


Médiatár

Egy lélekszörfös szíve

A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 3/3.

A pásztor - A kiválasztott

A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 2/3.        

f-g
f-v
r
v
y-u

em