Amikor egy tragédia megzavarja a nagyra becsült zeneprofesszor, Grace Wyatt életét, addigi élete összeomlik, kiszorul az akadémiai világból, és bekerül a veszélyeztetett fiatalok tanításának rideg valóságába.

Kortárs
A lány, aki hisz a csodákban
Amikor a fiatal Sara meghallja a prédikátort, amint arról beszél, hogy a hit hegyeket képes megmozgatni, imádkozni kezd. Hirtelen a városában..

Kortárs
Egy séta Grace-el
Egy modern tékozló fiú visszatér Ohio szülővárosába, hogy szembenézzen az életével, amelyet maga mögött hagyott; szembesülve megtört múltjával..

Ajánló
Apaság
Ebben a szívmelengető, vicces és érzelmes igaz történetben Kevin Hart egy özvegy férfit alakít, aki belevág a világ legnehezebb munkájába: az apaságba.

Történelmi
A mennyek útján
A film John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült film (A zarándok útja) újragondolásaként, folytatásaként..
Jimmy Valentinót a csoda mentette meg, ő így gondolja. A második esélyt kapva Jimmy más végstádiumban lévő betegekért jár közbe imádságban, akik döbbenetére gyorsan felépülnek.

A másfél órás dráma egy magyar holokauszt túlélő meghökkentő kálváriájáról szól. A főszerepet a 83 éves Mario Adorf alakítja, ő a német színjátszás veteránja, és talán élete legjobb alakítását nyújtja.

Kortárs
Burden
Amikor egy dél-karolinai városban megnyílik a Ku Klux Klan-t ünneplő múzeum, az idealista Kennedy tiszteletes igyekszik megőrizni a békét, még akkor is..

Kortárs
Grace érintése
Ez a film ragyogó példája annak, hogy az ember belseje számít, nem pedig a külső a fontos. Egy történet a Down-szindrómáról és arról..

 A hit hírei

Andrew Garfield színész vallomása Jézusról

Tyler Lockett hálával teli élete

Pénzbírsággal sújtották a keresztény cégóriást transznemű alkalmazottjának diszkriminációja miatt


Cikkek

Kedves depressziós keresztény!

A kényelmes keresztény élet 7 jele

Nem olyan, mint az ember...Filmek

Eldobott dolgok

Én nem Ő vagyok

Az utolsó ember


Médiatár

Üzenet a magyarországi gyülekezeteknek

A legjelentősebb leletek

Superbook - A végső csata (13)


f
f2
r
v
a
ys

em

  hit trackerFacebookInstagramYoutubeTikTok
Támogatás