Premier: A Jézus Forradalom

Egy nemzeti spirituális ébredés igaz története az 1970-es évek elejéről, és annak eredete ami a dél-kaliforniai tizenéves hippi közösségből indult el. Ez a Jézus Forradalom, ami Kaliforniában kezdődött és az egész országon végig söpört, 1972-ben ért a csúcsra..Sam és Tommy teljesen ellentétei egymásnak. Sam, többszörösen kitüntetett katona, apja nyomdokain példás karriert futott be, míg Tommy - a család feketebáránya - épp most szabadult és csak sodródik.. David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.Kortárs
Tedd le az életed!
Egy srác, aki az illegális autóversenyek királya, megtér egy halálközeli élményt követően. Visszamegy az illegális futamokra, de nem a verseny miatt, hanem hogy elmondja az evangéliumot egy olyan közegben..

Kortárs
#Jézus - Apám nevében
Jézus bibliai történetét mai környezetbe helyezték e magyar film készítői. Az alkotás a Szentírás szövegéhez igyekszik hű maradni, miközben elképzeli, hogy milyen lenne, ha ma játszódna az evangélium..

Történelmi
Megváltó szerelem
Angelt még 8 éves korában adták el prostituáltnak, és semmi mást nem ismert az életben, csak az árulást, és a hűtlenséget. Vajon lehetséges meggyógyítani egy ennyire összetört szívet?

Kortárs
A gyógyulás kertje
Szívmelengető történet a beilleszkedésről és a hitről, hogy ha azt akarjuk, amit Isten akar, az meghozza a gyümölcsét. Olyan emberek története, akik változásra vágynak, jobb életet élhetnek itt a földön.

Kortárs
Premier: Családi tábor
Amikor két, teljesen különböző család kénytelen együtt táborozni, az apák küzdenek azért, hogy összetartsák családjukat és megmentsék házasságukat, miközben versengenek egymással is az áhított tábortrófeáért.

Ajánló
Levél a Mennyből
A megözvegyült, egyedülálló apának meglehetősen ingatag a kapcsolata kamaszlányával. Aztán egy nap előkerül egy elveszettnek hitt levél, amelyet a haldokló anya írt a gyermekének...

Kortárs
Premier: Megfutni a pályát
Amikor egy kisvárosi baseball edző életreszóló ajánlatot kap egy nagyobb középiskolától, családjával együtt elköltözik, remélve hogy Isten hívta el erre a feladatra, de hamarosan szembe kell néznie..

Bibliai
Az ifjú messiás
Heródes halála után Jézus szüleivel elindul Egyiptomból hazafelé. A gyermek Jézus egyre növekszik és ráébred küldetésére. A Szentírás Jézus gyerekkoráról nem sokat ír. Pedig sok kérdés..

Ajánló
A bajnok
A legendás ökölvívó, Tadeusz "Teddy" Pietrzykowski története, aki az auschwitz-birkenaui náci német koncentrációs táborban az összes súlycsoportban elnyerte a bajnoki címet.

Bibliai
Márk evangéliuma
Márk evangéliuma szerint Jézus hősiesen a tettek embere, aki ördögűző, gyógyító és csodatevő is – Isten Fia, aki titkolja kilétét.

# Film


A hit hírei

Börtönökben a 'Kiválasztott'

A New Age mozgalom egykori tagjának megtérése

Dédnagymama a TikTokon: "a földi élet csak egy pillanat"

Az Atlétikai Szövetség döntése a transznemű nők..


Cikkek

Mi az egyház ma?

A pornográfia ajtót nyit a démoni befolyás számára

8 keresztény érték, amellyel Jézus nem értene egyet

Üzenet a pornót néző apámnakFilmek

A Jézus Forradalom

Testvérek

Tedd le az életed!

#Jézus - Apám nevében


Médiatár

Feladtak mindent, hogy segíthessenek

Hol lesz a fenevad bélyege?

A Hegyi beszéd: Az igazi kincs

A Hegyi beszéd: Az imádkozás        

f-g
f-v
r
v
y-u

em