Hol lesz a fenevad bélyege?

Most nem konkrétan a fenevad bélyegéről lesz szó, hanem arról a gyakori félreértésről, hogy hol található a fenevad bélyege. Mi a jelentése annak, hogy a homlokon vagy a kezen? Sokan tévednek és bizonytalanok, hogy mit jelent ez.


Egy házaspár története. Megtérésük után arra ösztönözve érezték magukat, hogy hagyjanak fel eddigi életükkel és költözzenek Kínába. Nem beszélték a nyelvet, nem tudták pontosan mi fog történni.. "Gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem törnek be, és nem lopják el. Mert ahol a te kincsed van, ott lesz a te szíved is."Videó
A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 3/3.
Amikor a nagy nyomorúságról beszélünk a Bibliában, a legtöbb ember arra a nagy nyomorúságra gondol, mely a végidőben lesz és ami összefügg a hét csapással. Viszont sokaknak félreérthető, mikor Jézus a nagy nyomorúságról beszél a Máté 24-ben..

Sorozat
A Hegyi beszéd: Az imádkozás
"Amikor imádkoztok, ne legyetek olyanok, mint a képmutatók, akik szeretnek a zsinagógákban és az utcasarkokon megállva imádkozni, hogy lássák őket az emberek.."

Videó
Egy lélekszörfös szíve
Bethany Hamilton már akkor szörfözött szüleivel, amikor még járni is alig tudott. Hatalmas szörftehetség rejtőzött benne. Aztán egy nap, egy cápa leharapta a bal karját. Bethany Istennek adta a dicsőséget..

Sorozat
A kiválasztott: A pásztor
Egy különleges epizód - amely a Chosen-t inspirálta.

Videó
Szemükkel láttak, és fülükkel hallottak
Korunk a nagy gonoszság és a kísértés ideje, a zűrzavar és nyugtalanság ideje. Nem kell tökéletesnek lennünk, de jónak és egyre jobbnak kell lennünk. Arra kell törekednünk, hogy az evangélium világos és..

Sorozat
A Hegyi beszéd: A törvény magyarázata
"Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem a törvényt vagy a próféták tanítását. Nem azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem, hanem hogy betöltsem azokat."

Sorozat
A kiválasztott: A hegyeken túl
Amíg Jézus és Máté a nagy beszéd tartalmát készítik elő, a tanítványok terjesztik az igét, de közben egymással is küzdenek. A Szanhedrin egyik magas rangú tagját megdöbbentették Shmuel Jézusról..

Videó
A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 2/3.
Van egy második nagy megpróbáltatás, melyről sokan megfeledkeznek. Jézus megjövendöli, hogy nagy nyomorúság vár az egyházra a történelem folyamán az első advent és a második advent között.

# MédiatárA hit hírei

A New Age mozgalom egykori tagjának megtérése

Dédnagymama a TikTokon: "a földi élet csak egy pillanat"

Az Atlétikai Szövetség döntése a transznemű nők..

A homoszexualitásról szóló posztja miatt kirúgott tanár


Cikkek

Mi az egyház ma?

A pornográfia ajtót nyit a démoni befolyás számára

8 keresztény érték, amellyel Jézus nem értene egyet

Üzenet a pornót néző apámnakFilmek

A Jézus Forradalom

Testvérek

Tedd le az életed!

#Jézus - Apám nevében


Médiatár

Feladtak mindent, hogy segíthessenek

Hol lesz a fenevad bélyege?

A Hegyi beszéd: Az igazi kincs

A Hegyi beszéd: Az imádkozás        

f-g
f-v
r
v
y-u

em