Nagyon fontos az, hogy kialakuljon az emberben az a döntés, hogy szabadulni akarjon attól a rabságtól, ami igazán hosszú ideig földhöz vágja, vagy egy teljesen rossz irányba vezette el.

Videó
Bárcsak tudnék imádkozni!
Nagyon sok olyan helyzet van az ember életében, amikor olyan jó lenne, hogyha tudna imádkozni; és jó lenne, ha ez az imádkozás egy hatékony eszköz lenne..

Videó
A feláldozható
Akkor, amikor problémák vannak, akkor ki az, aki feláldozható annak érdekében, hogy megoldást nyerjünk? Úgy gondolom, mi emberek mindig bűnbakot akarunk keresni..

Videó
Isten a bajban
Isten egy koronavírusos világban. Hogy találhatjuk meg ezt az Istent? Egyáltalán hol van Isten a bajban? Vajon hallja-e kiáltásunkat?

Rajzfilm
Superbook - A végső csata (13)
Chris nagyon nagy bajt csinál és úgy érzi, ezért nem érdemel bocsánatot. Superbook megmutatja a gyerekeknek a világ végét, amikor Isten mindenkinek..
Ha a szeretet olyan mértékű, amilyet Jézus Krisztus a golgotán bemutatott számunkra, akkor ez nem tehet bennünket közömbössé. Egyszerűen ha átgondoljuk, hogy mit tehetünk annak érdekében..

"Gyülekezetek sokasága van Magyarországon.
Vajon mi közösségünk olyan, ahova a megtört, elveszett emberek akarnak majd jönni?"


Videó
Áldás lenni
Mit jelent igazán a gyakorlati emberség? Ahogy az előző előadásban láttuk, nagyon fontos, hogy amikor a teremtett világ sóhajtozik és nyög mindenfajta baj..

Sorozat
A legjelentősebb leletek
Ebben az évadzáró epizódban a bibliai régészet legjelentősebb leleteiből mutatunk be néhányat, amelyek a legerősebb bizonyítékai annak..

 A hit hírei

Misty jobb élete

Jordan Peterson lányának megtérése

Aki a fegyveresért is imádkozik az iskolai lövöldözés után


Cikkek

5 bibliai vers, ha megterhelő hírekkel áraszt el a média

A házasságért való küzdelem három módja

17 szorongás elleni Igevers,
ami visszaveri Sátán próbálkozásaitFilmek

A sértés

Teréz anya

A gazda és Belle megmenti Mikulásfalvát


Médiatár

Rabok legyünk vagy szabadok?

Kezdjetek el élni!

A feláldozható


f
f2
r
v
a
ys

em

  hit trackerFacebookInstagramYoutubeTikTok
Támogatás