Hol lesz a fenevad bélyege?

Most nem konkrétan a fenevad bélyegéről lesz szó, hanem arról a gyakori félreértésről, hogy hol található a fenevad bélyege. Mi a jelentése annak, hogy a homlokon vagy a kezen? Sokan tévednek és bizonytalanok, hogy mit jelent ez.


"Gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem törnek be, és nem lopják el. Mert ahol a te kincsed van, ott lesz a te szíved is." Most azt a nagy nyomorúságot fogjuk tanulmányozni, mely a jövőben lesz. Jézus itt egy olyan nagy nyomorúságról jövendöl, melyre még nem volt példa.Videó
Szemükkel láttak, és fülükkel hallottak
Korunk a nagy gonoszság és a kísértés ideje, a zűrzavar és nyugtalanság ideje. Nem kell tökéletesnek lennünk, de jónak és egyre jobbnak kell lennünk. Arra kell törekednünk, hogy az evangélium világos és..

Sorozat
A Hegyi beszéd: A törvény magyarázata
"Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem a törvényt vagy a próféták tanítását. Nem azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem, hanem hogy betöltsem azokat."

Sorozat
A kiválasztott: A hegyeken túl
Amíg Jézus és Máté a nagy beszéd tartalmát készítik elő, a tanítványok terjesztik az igét, de közben egymással is küzdenek. A Szanhedrin egyik magas rangú tagját megdöbbentették Shmuel Jézusról..

Videó
A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 2/3.
Van egy második nagy megpróbáltatás, melyről sokan megfeledkeznek. Jézus megjövendöli, hogy nagy nyomorúság vár az egyházra a történelem folyamán az első advent és a második advent között.

Sorozat
A Hegyi beszéd: Az imádkozás
"Amikor imádkoztok, ne legyetek olyanok, mint a képmutatók, akik szeretnek a zsinagógákban és az utcasarkokon megállva imádkozni, hogy lássák őket az emberek.."

Videó
Egy lélekszörfös szíve
Bethany Hamilton már akkor szörfözött szüleivel, amikor még járni is alig tudott. Hatalmas szörftehetség rejtőzött benne. Aztán egy nap, egy cápa leharapta a bal karját. Bethany Istennek adta a dicsőséget..

Sorozat
A kiválasztott: A pásztor
Egy különleges epizód - amely a Chosen-t inspirálta.

Dokumentumfilm
A kereszténység születése - Keresztények
A legvéresebb keresztényüldözés Diocletianus császár nevéhez kötődik - a kritikus időszakot azonban sok Jézus-követő túlélte, s hamarosan megszületett a hierarchikus felépítésű Egyház.

# MédiatárA hit hírei

Bella Ramsey: Jézus az én Megváltóm!

Az új, Jézus-forradalom film rendkívüli sikere

Az asztrológia és a jóslás veszélyei

Gyilkosság a vallási vita után


Cikkek

Üzenet a pornót néző apámnak

A legfontosabb dolog (lenne) a gyülekezetben

10 igevers, amely reményt ad a gyászolóknak

15 C.S. Lewis-idézet, hogy a hited megerősödjönFilmek

Életjel

Megváltó szerelem

Megfutni a pályát

A bajnok


Médiatár

Hol lesz a fenevad bélyege?

A Hegyi beszéd: Az igazi kincs

A Hegyi beszéd: Az imádkozás

Szemükkel láttak, és fülükkel hallottak        

f-g
f-v
r
v
y-u

em