A kiválasztott: Lélek

Keresztelő János meglátogatja a csoportot, ahol Jézus küldetésének veszélyeiről beszél. Eközben Mária Magdolnát sokkolja, hogy találkozik a táborban egy titokzatos és veszélyes idegennel.

Amikor a nagy nyomorúságról beszélünk a Bibliában, a legtöbb ember arra a nagy nyomorúságra gondol, mely a végidőben lesz és ami összefügg a hét csapással.. A rómaiak a lehető legmegalázóbb módon végezték ki a Názáreti Jézust. Egy olyan világban, ahol a haláluk körülményei alapján ítélték meg az embereket, Jézusnak a kudarc szimbólumává kellett volna válnia, és az embereknek el kellett volna fordulniuk tőle.

Rajzfilm
Illés és a Baál próféták - Superbook
Chris leszokik egy online 3D játékról, ami már függőség volt nála, miután Illés demonstrálja, hogy csak egyetlen igaz, erős Isten van.

Videó
Gianna Jessen, abortusz túlélő
Képzelj el sok millió abortált magzatot. Az egyiket Isten csodálatos módon megmenti. A magzat felnő olyan szenvedések és elvetettség közepette, amit csak Jézus ismerhetett. Kiáll a világ és a világ vezetői elé..

Rajzfilm
A tékozló fiú - Superbook
A tékozló fiú példázatán keresztül Chris megérti, hogy Isten mindig tárt karokkal fogad vissza bennünket a családjába, ha megbánjuk a bűneinket.

Rajzfilm
Péter elárulja Jézust - Superbook
Chris megérti az igaz barátság értékét, amikor látja, hogy Péter háromszor letagadja, hogy ismeri Jézust, de ezek után is helyreáll a kapcsolatuk.

Sorozat
A kiválasztott: Tökéletes időzítés
Miközben Jézus és tanítványai Jeruzsálembe tartanak, hogy megünnepeljék a sátoros ünnepet, egy újabb ellenség kezdi őket követni, habár egy számukra ismert rosszakaró már várja őket.

Sorozat
A kiválasztott: Máté 4:24
Egy hosszú, fárasztó nap az éjszakába nyúlik, miközben a tanítványok segítenek Jézusnak megbirkózni a gyógyulást remélő, nagy tömeggel.
Az esti tábortűz körül mindenki igyekszik jobban..


Sorozat
A kiválasztott: Elmondhatatlan együttérzés
Miután egy nő szemtanúja volt egy leprás beteg meggyógyításának a kapernaumi úton, a barátját, aki béna, a tömeg ellenére is Jézushoz viszi egy különös megoldást találva.

Sorozat
A kiválasztott: A mennydörgés fiai
Feszültség támad a tanítványok között, miközben Jézus samáriai növekvő hírnevével küzdenek. Jézus megrója Nagy Jakabot és Jánost előítéleteik miatt, majd új nevet ad nekik, miután inzultálásnak..

# Médiatár

 
A hit hírei

Miért a Születés?

Naomi Scott hitének és karrierjének kapcsolatáról vallott

Justin Biber hatása a 'The Chosen' Fülöp karakterére

A kerekesszékes énekes sikere a tehetségkutatón


Cikkek

22 erőteljes AW Tozer-idézet

Mire emlékezz, amikor Sátán támadása alatt állsz?

20 ok, amiért a keresztény házasságok is
kudarcot vallanak

A négy leggyakoribb házassági krízisFilmek

Premier: A lábnyomában

A csapat lelke

Premier: Te jó ég, Betsy

Váratlan élet


Médiatár

A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 1/3.

Lélek - A kiválasztott S02E05

A kereszténység születése - Messiások

Tökéletes időzítés - A kiválasztott S02E04        

f-g
f-v
r
v
y-u

em