Egy heves vízicsatában Joy véletlenül elrontja Gizmot, emiatt Chris nagyon dühös lesz. Superbook visszaviszi őket az időben egy testvérpárhoz..

Rajzfilm
Superbook - A próba (2)
Chris még sosem volt ilyen izgatott, mint most, hogy megkapta a legújabb Holo-9 videójátékot. De van egy beteg kisfiú a kórházban, akinek nem jutott belőle..

Sorozat
Noé üzenete korunknak
Noé történetét és az özönvíz előtti nemzedéket azért örökítette meg számunkra Isten, hogy figyelmeztessen és felkészítsen azokra az előttünk álló időkre, amelyeket Jézus úgy jellemzett, mint a Noé napjait.

Rajzfilm
Superbook - Kezdetben (1)
Amikor Chris engedetlen az apjának, komoly zűrzavart okoz a laboratóriumban. Ekkor megjelenik Superbook, és elviszi három hősünket a kezdetekhez, hogy tanúi legyenek Lucifer bukásának..

Sorozat
Vízlemezek: az özönvíz geológiai modellje
Beboríthatta Noé idejében az egész Földet az özönvíz? Honnan jött az a sok víz? Hogyan történt a katasztrófa? Bármilyen tudományos, geológiai..
Sorozatunk második évadjához érkeztünk, amely a bibliai és a régészeti kutatások, feltárások eredményeinek kapcsolatával foglalkozik. Úgy is mondhatjuk, a második évad témája a bibliai régészet.

Gesztesi Károly egyik be nem fejezett projektje volt négy evangélium hangoskönyvként való felolvasása, amelyet ajándékként szánt minden embernek.

Videó
Gesztesi Károly: János evangéliuma
Gesztesi Károly egyik be nem fejezett projektje volt négy evangélium hangoskönyvként való felolvasása, amelyet ajándékként szánt minden embernek.

Dokumentumfilm
Az evolúcióelmélet tudományos lebontása
Számos elmélet felmerült, némelyek racionális és elgondolkodtató, míg mások spekulatív és ellenőrizhetetlen módon közelítve meg a kérdést.

 A hit hírei

A Facebook teszteli az új imaposzt funkciót

Az abortuszpárti vezető halála, abortusz miatt

Chris Pratt Istenbe vetett hite


Cikkek

Tinédzsereknek a világról, keresztényként

26 bibliavers nőknek

Hogyan bocsáss meg a szüleidnek?Filmek

Krisztus 40 napi megkísértése

Szelfi apa

Készen kapott család


Médiatár

Superbook - Jákób és Ézsau (3)

A tiltott tudomány nyomában

Gesztesi Károly: Lukács evangéliuma


f
f2
r
v
a
ys

em

  hit trackerFacebookInstagramYoutubeTikTok
Támogatás