BEN-HUR

11 Oscar-díjat nyerő 1959-es Ben Hur majdnem tökéletes alkotás, legalábbis a kor mércéivel mérve. Kétségkívül hatalmas ívű történet teli fordulattal, bukással és felemelkedéssel, barátsággal és árulással.Itt a 2016-os remake, amely többet nem fog adni, de nem is lett volna jó változtatni a történeten. Egy jól bevállt recept, modernkori köntösben, ez az új Ben-Hur.

A Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala (Toby Kebbell) igaztalanul megvádolja árulással. A férfit megfosztják címétől, elszakítják a családjától és a nőtől (Nazanin Boniadi), akit szeret, és rabszolgaságba kényszerítik. A tengeren töltött hosszú évek után Judah visszatér szülőföldjére, hogy bosszút álljon, és megtalálja a megváltást.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Luther élettörténete

A fegyvertelen katona

A dárda vége


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!