ÉDEN MEGFAGYOTT MAMUTJAI - AZ ELSŐ ÉVEZRED TANÚI

Sorozatunkban világunk és az élet eredetével foglalkozunk. Végső soron azt kutatjuk, hogy mi, emberek honnan származunk. Még közelebbről, arra keresünk válaszokat, hogy az uralkodó véleménnyel szemben, milyen tudományos érveket tud felmutatni egy kisebbség által képviselt magyarázat: a teremtés paradigma.Az életkörülmények az első kétezer évben az egész földön a paradicsomi állapotokhoz közeliek voltak. A Biblia szerint ezt az özönvíz katasztrófája változtatta meg. A mamutok, ahogy a többi állat is, trópusi körülmények között érezték jól magukat és nem a "jégkorszak" teremtményei. Vajon csak a Biblia szerint volt ilyen Ádám és Éva világa, vagy a tudomány is tud érvekkel szolgálni?


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Ábrahám

Noé bárkája - mérnöki bavúr!

Átkelés a Vörös-tengeren


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!