Minden kultúrában találunk történeteket olyan hősökről, akik valamilyen gonoszságtól mentették meg az emberiséget. Részben ezeknek a történeteknek az eredményeként, amikor az igazi hős, Jézus, lejött a földre, a legtöbben nem ismerték fel Isten Fiát, mert ők egy politikai megváltóra vártak, aki pompával és fizikai erővel legyőzi ellenfeleit, követőinek pedig világi hatalmat ad.

1844. október 22-én sok felekezetbõl álló elkötelezett keresztények, magabiztosan várták Jézus visszatérését, Dániel nagy idõbeli próféciája alapján, amely már három eseményt elõrejelzett, beleértve Jézus keresztre feszítésének évét.

Az egyik legismertebb keresztény író, Max Lucado segít a kisgyermekeknek (is) megragadni Isten végtelen szeretetét ebben a gyönyörűen illusztrált történetben, amikor felfedi Isten csodálatos..

Az apa feleségével és két fiával a mindennapi betevő falatért küzd egy tanyán, a szárazság ellen. Ám hiába imádkozik, az Úr nem ad esőt. Egy nap, amikor hangosan kéri Istenétől a soha nem..

Mit is mond nekünk ez a prófécia Jelenések könyvének 12. fejezetében? Vajon évezredekkel ezelőtti eseményeket mutat be, avagy olyan történésekről szól, amelyek a közeljövőben..

Bárki mondhatja, hogy hisz, amíg nincs próbára téve az ő hite. Na de mi is az életet adó hit valódi próbája?

Reggeltől estig nyomjuk a gázpedált. Ez tönkreteszi mentális, spirituális és fizikai egészségünket. Ráadásul romboló hatással van a családra és ezáltal a társadalomra..

Amikor a véget elképzeljük, akkor úgy gondoljuk, hogy ez egy ijesztő dolog. Egy fejezet vége. Nem látni belőle kiútat.. Péter apostol üzenete: "A vége pedig mindennek közel van.."

Ahogyan egyre inkább feloldják a korlátozó intézkedéseket, van lehetőségünk egyre inkább a lényegen elgondolkozni. A kereszténység, és a Biblia szempontjából, Isten szempontjából..


#videok
  Hosszabbak Pár percesek