A fejlődéselmélet kritikája és a teremtéselmélet bizonyítása tudományos alapokra visszavezetve.

"Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat."

Doug Batchelor előadásában érthetjük meg jobban a gonoszság eredetét, és Krisztus megváltó szeretetét. Választ kaphatunk többek között azon kérdéseinkre, hogy: "Miért lázadt fel Sátán? Hogyan lett kitaszítva a mennyből?"

A kis pásztorfiú erősen hisz a Messiásban, hiszen apja találkozott is vele. A születés évfordulójának különös éjszakáján arról ábrándozik, hogy talán egyszer ő is találkozik Vele.

Nick Vujicic karok és lábak nélkül született. Mégis világhírű prédikátor és motivációs tréner lett belőle. Budapesten tartott előadása előtt adott interjút a Petőfi TV riporterének..

A Biblia teljesen egyértelműen ír arról, hogy a keresztényeknek kerülni kell minden ilyen boszorkányságot. A gyermekeinket a helyes útra kell terelnünk.

Hogy válhatott Jézus messiássá? Miként győzte le a keresztény hit az üldözőit? És hogyan váltak a jézusi tanok világvallássá?

2020. május 14-ére a Pápa összehívta a Világ vezetőit. A nyilatkozatot Doug Batchelor elemzi és értékeli.

300 keresztény felveszi a harcot a pokol minden seregével és majdnem győzedelmeskednek. A Háromszáz végül is elveszti a csatát, mert nem jött..


#videok
  HOSSZABBAK (43) PÁR PERCESEK (54)