A CSODÁK SZEREPE AKKOR ÉS MA

Kik olvassák az idők jeleit, tisztában vannak vele, hogy az utolsó időkben élünk. Már történik, amit Krisztus megjövendölt: Egyre többen jönnek (még az ő nevében is), kik nagy jeleket és csodákat tesznek, hogy elkápráztassák, és megtévesszék az embereket.Ez a videó kiválóan szemlélteti Krisztus beszédei alapján, hogy mi volt a csodák szerepe, lényege, és indíttatása, melyeket Krisztus és az ő követői cselekedtek az akkori időkben. Úgy gondoltam, fontos lenne megismerni a csodák mesterének személyes véleményét is annak érdekében, hogy különbséget tudjunk tenni a megtévesztés szándékával, és az Ő szeretetével és erejével végrehajtott csodák között. A film szerzője nagyon szépen rámutat azokra a fontos elemekre, melyek nem kerülhetik el figyelmünket, ha el szeretnénk igazodni, az egyre jobban szaporodó csodák és szemfényvesztések világában.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A menyaszony, a Fenevad és Babilon

Mindent elsöprő szerelem

Korszakok birodalmai


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!