VILÁGOSSÁG ATYJA
NICELIFE VÁGOTT VERZIÓ

A "mindent elsöprő szerelem" című dokumentumfilm folytatása. A film, mely próbára teszi a szeretetet és egy újabb kalandos útra visz bennünket.."A világ gyülekezetei -de maga a világ is- két részre osztható. Komfortos zónára és 'konfliktus' zónára. Minél inkább a 'konfliktus' zónában vagy, a gyülekezet annál egységesebb, erősebb. Azonban minél inkább a komfort zónában vagy, a gyülekezetet annál jobban nem érdekli semmi, csak önmaga.."

Ha az emberek nem látják benned Krisztust, nem akarják majd azt, ami van neked. Ha Isten a világosság Atyja, és Jézus a Világ világossága, akkor mi elvihetjük ezt a fényt, bárhova is megyünk. De először meg kell tapasztalnunk Őt és meg kell értenünk kik vagyunk valójában.


"Mindent elsöprő szerelem" itt. (első rész)A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Mi vár a kereszténységre 2017-ben?

A végidők jelei

A konzol: első szint


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!