REMÉNYTELEN ÉLETHELYZETBŐL ISTENHEZ

Ashley nagyon szerette az édesapját, de az apa figyelmét más kötötte le. Szülei 6 éves korában elváltak, majd később el is veszítette édesapját. Sajnos ahogy teltek az évek, ő maga is hasonló szerekhez nyúlt, és egy napon rádöbbent, hogy ugyanazt az életmódot követi, amitől annyira szenvedett."Az Istennel való kapcsolatom minden szükségemet betölti. Az édesapámmal való kapcsolatot is pótolja. Vannak hiányok, amiket csak Isten tud betölteni. Egész eddig másban kerestem a megoldást. A drogban, férfiakban, pénzben, barátokban. De amikor átadtam az életemet az Úrnak és elkezdtem építeni a kapcsolatot vele, egyre elégedettebbé és teljesebbé vált az életem minden területe. Jézus az egyetlen akire szükségem van."


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Az első pornósztárból lett lelkész

A haldokló férfi keresztsége

Egy megváltozott ember


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!