Videók

Hol lesz a fenevad bélyege?

Most nem konkrétan a fenevad bélyegéről lesz szó, hanem arról a gyakori félreértésről, hogy hol található a fenevad bélyege. Mi a jelentése annak, hogy a homlokon vagy a kezen? Sokan tévednek és bizonytalanok, hogy mit jelent ez.

Szemükkel láttak, és fülükkel hallottak

Arra kell törekednünk, hogy az evangélium világos és egyszerű igazságai szerint éljünk. Az egyszerű engedelmesség elhozza a Szentlelket a szívünkbe.

Egy lélekszörfös szíve

Bethany Hamilton már akkor szörfözött szüleivel, amikor még járni is alig tudott. Hatalmas szörftehetség rejtőzött benne. Aztán egy nap, egy cápa leharapta a bal karját.

A nagy nyomorúság döbbenetes igazságai 3/3.

Most azt a nagy nyomorúságot fogjuk tanulmányozni, mely a jövőben lesz. Jézus itt egy olyan nagy nyomorúságról jövendöl, melyre még nem volt példa.

A főoldalról

Kortárs
Premier: Életjel

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.


Ismert személy
Bella Ramsey:
Jézus az én Megváltóm!

Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van YouTube-csatornája és Instagram-fiókja, amely tele van dicsőítő dalokkal és a keresztény életről szóló..


Lelki egyensúly
A legfontosabb dolog (lenne)
a gyülekezetben

A Gallup új tanulmánya szerint a mai gyülekezetben nem a dicsőítés és nem a pásztor a legfontosabb dolog. Nem a dekoráció, és még csak nem is az ifjúsági programok.HIRDETÉSVan egy második nagy megpróbáltatás, melyről sokan megfeledkeznek. Jézus megjövendöli, hogy nagy nyomorúság vár az egyházra a történelem folyamán..

 

 

Sokaknak félreérthető, mikor Jézus a nagy nyomorúságról beszél a Máté 24-ben. Tulajdonképpen három különböző időszakról beszél ebben a fejezetben.

Képzelj el sok millió abortált magzatot. Az egyiket Isten csodálatos módon megmenti. A magzat felnő olyan szenvedések és elvetettség közepette, amit csak Jézus ismerhetett.

Abby utolsó üzenete

"Azt akarom, hogy az emberek tudják: Isten jó. Hogy Isten szereti őket. Azt akarom, hogy akik egy ideje nem voltak közel Istenhez, vagy esetleg nem is ismerik, közeledjenek az Ő öleléséhez."


Hét népszerű embert kérdeztünk meg arról, hogy ők milyennek ismerték meg Istent, hogyan gondolkodnak a teremtésről, Jézus Krisztusról, az elmúlásról és a halálról.

Gesztesi Károly egyik be nem fejezett projektje volt négy evangélium hangoskönyvként való felolvasása, amelyet ajándékként szánt minden embernek. Az általa elkezdett hanganyagot fia, Gesztesi Máté fejezte be.

Gesztesi Károly egyik be nem fejezett projektje volt négy evangélium hangoskönyvként való felolvasása, amelyet ajándékként szánt minden embernek. Az általa elkezdett hanganyagot fia, Gesztesi Máté fejezte be.

Gesztesi Károly egyik be nem fejezett projektje volt négy evangélium hangoskönyvként való felolvasása, amelyet ajándékként szánt minden embernek. Az általa elkezdett hanganyagot fia, Gesztesi Máté fejezte be.

Gesztesi Károly egyik be nem fejezett projektje volt négy evangélium hangoskönyvként való felolvasása, amelyet ajándékként szánt minden embernek. Az általa elkezdett hanganyagot fia, Gesztesi Máté fejezte be.

Zavarba ejt bennünket a való világ. Érteni szeretnénk a magunk körül látottakat. Sok tudós megfogalmazta a minden dolog mögött ott rejtőzködő, égető kérdést: 'Honnan jöttünk, mi végre vagyunk a világon?'

1844. október 22-én sok felekezetből álló elkötelezett keresztények, magabiztosan várták Jézus visszatérését, Dániel nagy időbeli próféciája alapján, amely már három eseményt előrejelzett, beleértve Jézus..

az egyik legismertebb keresztény író, Max Lucado segít a kisgyermekeknek (is) megragadni Isten végtelen szeretetét ebben a gyönyörűen illusztrált történetben, amikor felfedi Isten csodálatos világát.

a szombati pihenőnap a Pápa szerint

Reggeltől estig nyomjuk a gázpedált. Ez tönkreteszi mentális, spirituális és fizikai egészségünket. Ráadásul romboló hatással van a családra és ezáltal a társadalomra.


bárki mondhatja, hogy hisz, amíg nincs próbára téve az ő hite. Na de mi is az életet adó hit valódi próbája?

most, hogy annyi minden történik körülöttünk a Világban és szinte egyszerre történnek szerencsétlenségek és különbözõ katasztrófák, egyre gyakrabban kapunk olyan kérdéseket..

a kis pásztorfiú erősen hisz a messiásban, hiszen apja találkozott is vele. A születés évfordulójának különös éjszakáján arról ábrándozik, hogy talán egyszer ő is találkozik vele.

nick Vujicic karok és lábak nélkül született. Mégis világhírű prédikátor és motivációs tréner lett belőle. Budapesten tartott előadása előtt adott interjút a Petőfi TV riporterének..

a Biblia teljesen egyértelműen ír arról, hogy a keresztényeknek kerülni kell minden ilyen boszorkányságot. A gyermekeinket a helyes útra kell terelnünk.

2020. május 14-ére a pápa összehívta a világ vezetőit. A nyilatkozatot Doug Batchelor elemzi és értékeli.

"úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei atyátokat."

"néhány hete egy rövid időre letáboroztam. kíváncsi voltam, hogy mit csinálunk olyan helyzetekben, amikor nem könnyű szeretni."

Jézus az úr ebben a házban!

Részlet az Imával nyert csaták filmből. Egy fordulópont. Amikor összefogsz Istennel, és Uradnak ismered el Őt. Ezután Sátánnak nincs esélye ellened.


mindannyian szüntelenül keresünk valamit. A legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy valami hiányzik az életünkből.

mindannyian szüntelenül keresünk valamit. A legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy valami hiányzik az életünkből.

ferenc Pápa 2018. szeptember 5-én általános kihallgatás keretében a Tízparancsolatról szóló katekézisében..

Isten azt kívánja minden apától, hogy bátran lépjen fel. És bármibe is kerül, vállaljon szerepet a gyermekei életében. Ez több, minthogy jelen van, hogy eltartja őket..

elgondolkodtál már azon, milyen lenne, ha Jézus most jönne el közénk?

a korábbi videóból megismerhettük, hogy az utolsó napokban lesz két meghatározó pecsét, illetve jel, és e két egymással szembenálló jel egyikét minden ember..

a legtöbben nem is tudják, hogy a Biblia szerint az utolsó időkben mindenkinek két jel közül kell választania. az egyik csoportnak Isten pecsétje lesz..

"ne ártsatok se a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, míg meg nem pecsételjük a mi Istenünk szolgáit az ő homlokukon."

a szépség és az esküvő réme

500 évvel a reformáció után az ökumenikus egység a protestánsok és a katolikusok között elérhető. Mit mondana Luther erről?


nick, akit gyerekkorában csúfoltak, és öngyilkos is akart lenni, már több száz iskolában beszélt az iskolai bántalmazások kapcsán. Szavai mélyen őszinték..

 

 

denzel Washington szavai (nemcsak) végzősök számára, melyek tele vannak inspirációval, és Isten iránti hálával.

a történet Hóseás próféta történetén alapszik, akitől azt kérte Isten, hogy vegyen feleségül és vásároljon ki adósságából egy parázna nőt.

Az apa feleségével és két fiával a mindennapi betevő falatért küzd egy tanyán, a szárazság ellen. Ám hiába imádkozik, az Úr nem ad esőt.

ez nem egy "mit szabad és mit nem" kérdés, hanem ez arról szól, hogy szeretjük Őt, aki ezt a világot és minket megteremtett..

10-ből 9 ember abszolút nem érti meg a kereszténység lényegét. Mert ez teljesen másról szól, mintsem hogy te mit tehetsz..

doug Batchelor napjaink eseményeit figyelemmel követve, és a bibliai próféciákat ismerve beszél a 2017-es évről.

5 lépés az örökkévalóságig

A történelem során az emberiség megszállottan kereste az örök élet titkát. Létezik egy járható út, amivel tovább élhetsz, s nemcsak 20-30 évvel, hanem örökké.


a nagy kérdés: vajon hagyná-e Isten örökké égni azokat, akik nemet mondtak neki?

megkérdeztük az utca emberét: hívőt, ateistát egyaránt, mit gondol a témáról. Olyan beszélgetésbe kerültünk velük, amire nem számítottak..

a jelenések 7 trombitájának utolsó 3 trombitáját "jaj"-nak hívja. A "jaj" jelentése: nagy szomorúság, gyötrelem..

észak-Afrikától a Közel-Keletig diktátor rezsim volt hatalmon. Hatalmas zavargások törtek ki és úgy tűnt, hogy létrejöhet..

a Biblia telis-tele van testvérek közötti csatározások történeteivel. És szép számban ismerünk ilyet..

a halál levele Jézusnak, melyre megérkezik a válasz is.

egy fiatal srác görbe tükröt állít elénk, és azt kéri gondolkodjunk el, ő miért gyűlöli a vallást, a vallásosságot..

a közismert amerikai evangélista ezúttal John Lennon történetén keresztül vitatkozik utcai emberekkel erkölcsről és hitről.

a migráns áradatról egy lelkész szemével

Mi történik igazán körülöttünk? E kérdést közelíti meg Kovács-Bíró János a Biblia és a mindennapi tapasztalat oldaláról.


a dokumentumfilm több személyen keresztül mutatja be a pornográfia hátterét, köztük egy volt pornószínésznő és egy megszabadult pornófüggő..

Isten tűzzel tisztítja meg az Univerzumát a bűntől, de a Biblia tényleg azt tanítja, hogy az elveszettek örökké égnek a pokolban?

a Pápa lényegében azt mondta: "a vasárnapünneplés olyan szent, hogy ez Krisztus minden kegyelmének közvetítője."

élünk, meghalunk és vége? Esetleg újjászületünk más testben? Felkerülünk a Mennybe, vagy szenvedünk a Purgatóriumban? xyz

az emberek szabadok akarnak lenni. Szabadok minden erkölcsi korláttól. De milyen áron? Isten törvénye állandó.

mindenki fut, siet, kapkod. kapkod tetteiben, kapkod dolgok után, és kapkod levegőért.. Nincs perc, mikor ne a következő teendőt látná.

vajon érezzük-e súlyát az Úr színe előtt tett fogadalomnak?

Négy ember, egy elhívás: szolgálni és védeni. Mindannyian tudják, hogy Isten arra vágyik, hogy ezek a férfiak, apák a gyermekeikkel is törődjenek.

szeretetnepper

"Készült egy nagyon figyelemreméltó alkotás, amely kicsit kilóg a hazai filmes mezőnyből: színvonalas és üzenetében nagyon erős hatású" - vélekedett Gesztesi Károly színész, a Szeretetnepper című film narrátora.


gondoltál már arra, hogy a tékozló fiú testvére hogyan győzi le irígységét?

a film készítője öt kontinenset utazott be, mivel Isten egyedi szerető és Teremtő erejét akarta bemutatni.

''atyánk, készíts fel minket a keskeny útra. Hívj minket! Vonzz be minket!''

greg Pleasant ügyvéd kiválónak hitt élete darabokra hullik; ekkor érkezik egy titokzatos ügyfél. s valami rendkívüli dolog veszi kezdetét.

a Pápa személyes videóüzenetet küldött a protestánsok felé, egységre hívva Őket. Doug Batchelor prédikátor kommentál.

félelmetes és csodálatos alkotás vagy. És a Mennyek Istene az, aki alkotott téged.. Van egy apró fehérje molekula, a laminin..

egyszer mindenkiben felmerül a kérdés: ki vagyok? Miért születtem? Honnan jövök? Hová tartok? Mi az élet értelme?

a klipp lényege, hogy emlékeztessen bennünket arra, hogy minden helyen és minden helyzetben Jézus jelen van.

a kupaktanács

Képzeld el, hogy a személyiségünk összetevői kupaktanácsot tartanának a sorsunk felől. A Szív úr összetűzésbe kerülne az Elmével. Az Akarat ellenkező irányba szeretne menni, mint a Lelkiismeret. Az Emlékezetnek túl sűrün lennének kihagyásai. Az Érzelem pedig mindig valami szokás rabjává válna. De amikor megjelenik a Fény az életükben, mindannyian a hatása alá kerülnek.


zseniális kisfilm a fiú küldetéséről! "Mert ő a mi békességünk, aki ... Az ő testében lebontotta az elválasztó falat, az ellenségeskedést."

minden házasság egy igennel kezdődik. De mi kell ahhoz, hogy egy igazán jól működő kapcsolat maradjon?

jól bemutatja, hogy mit gondolnak az abortuszról a fiatal felnőttek; a beszélgetés Adolf Hitlernél kezdődik.

300 keresztény felveszi a harcot a pokol minden seregével és majdnem győzedelmeskednek. A háromszáz végül is elveszti a csatát, mert nem jött..

részlet a Ben Hur című filmből. Bemutatja, hogy Isten szeretete mindig velünk van, a legnehezebb pillanatokban is.

Jézus mondta: menjetek, gyűjtsetek tanítványokat! Mi lenne ha a tanítványozás sokkal inkább arról szólna, amiről kellene?

john Harper lelkész életének utolsó percei. Történet a Titanic katasztrófája kapcsán John Harperről, aki hitével és odaszánásával sokakat mentett meg.

motivációs részlet a végtelen hit című remek filmből, melyben az elkeseredett férfi Istenhez fordul segítségért. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival.

 

 

értékes vagy!

A vemikek apró faemberkék voltak. Mindegyiküket ugyanaz a mester, Eli faragta, akinek a műhelye egy közeli dombról nézett le falujukra. Mindegyik faemberke különbözött valamiben a többitől.

 


rövid, művészien kivitelezett film; Jézus története a modern világ szemszögéből. "Én vagyok a világ világossága.. aki engem követ, nem járhat a sötétségben, hanem övé.."

"és az Isten eltöröl minden könyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak."

egy férfi beleesett egy lyukba és nem tudott kijönni. Arra jöttek különböző emberek, akik tanácsot adtak, hogyan tudna kijutni onnan..

évente egyre többen esnek krónikus depresszióba és egyre többen próbálják meg eldobni az életüket. De ne feledd: értékes vagy! Nem véletlenül vagy itt!

vajon milyen lesz a világ vége? Milyen lesz az Isten eljövetele előtti korszak, és milyen jelei lesznek annak, hogy közel az Ő eljövetele?

a filmbeli apa jelképezi Isten szeretetét. Bárhol is vagy és akármit is csinálsz, Isten szeretete állandó.

ez a videó emberközelbe hozza Isten áldozatának jelentőségét, amit azért adott, hogy éljünk. "Mert úgy szerette Isten e Világot, hogy az ő egyszülött fiát adta.."

nick Vujicic a főszerepben. A filmben két lehetőséget láthatunk, melyek közül mi is választhatunk.

 


# Médiatár # Videó