ABBY UTOLSÓ ÜZENETE

Abigail Smith hivatásos fotós volt, akinél 2012-ben a rák egyik ritka fajtáját diagnosztizálták. Nem sokkal később kiderült, hogy a rák a tüdejébe is átterjedt és orvosilag már semmit nem lehet tenni a megállítására. Aby egy évvel később, 2013. december 7-én halt meg és ezt a videóüzenetet hagyta nekünk."Azt akarom, hogy az emberek tudják: Isten jó. Hogy Isten szereti őket. Azt akarom, hogy akik egy ideje nem voltak közel Istenhez, vagy esetleg nem is ismerik, közeledjenek az Ő öleléséhez. Hogy mélyebb kapcsolatuk legyen Jézus Krisztussal és azokkal, akik a legközelebb állnak hozzájuk. És időt töltsenek a szeretteikkel és azzal foglalkozzanak, amit szeretnek, hogy életük a lehető legteljesebb legyen."

"De ő ezt mondta nekem: 'Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz.' Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy a Krisztus ereje lakozzék bennem." (2Korinthus 12:9)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A pillangócirkusz

Vallásosság és igazi kereszténység

A próbatétel


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Azt akarom, hogy az emberek tudják: Isten jó. Hogy Isten szereti őket. Azt akarom, hogy akik egy ideje nem voltak közel Istenhez, vagy esetleg nem is ismerik, közeledjenek az Ő öleléséhez."

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 28., szerda