Premier  Szinkronos  Feliratos  Kortárs  Bibliai  Összes 

Történelmi filmek

A mennyek útjánF P

A film John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült film (A zarándok útja) újragondolásaként, folytatásaként jelent meg, mely írást az angol irodalom egyik legjelentősebb műveként tartják számon..

SzigetekF P

Kapiolani, a hawaii-i törzsfőnöknő hihetetlen, és igaz története alapján, aki keresztény misszionáriusoknak engedve elfogadja Krisztust, és új életet kezd önmaga, illetve népe számára is.

Billy (Graham) - A korai évekF

Mindenki tudja, ki ő. Most megtudhatjuk azt, hogyan került oda. Billy Graham amerikai evangélista korai élete. "Az otthonom a mennyben van. Ebben a világban csak átutazó vagyok." (Billy Graham)

indián lóF

Egy kanadai bennszülött fiú életéről szól a film, aki magát csak "Saul Indián Ló"-nak nevezi. Túl kell élnie a bentlakásos iskolát az 1970-es évek rasszista felfogása mellett. A tehetséges hokisnak, Saulnak meg kell találnia a saját útját..

A főoldalról

Kortárs
Egy séta Grace-el

Egy modern tékozló fiú visszatér Ohio szülővárosába, hogy szembenézzen az életével, amelyet maga mögött hagyott; szembesülve megtört múltjával..


Mindennapok
A Kendrick testvérek
legújabb filmsikere

A Kendrick testvéreknek a "Mutasd meg az Atyát" című filmjükkel az a céljuk, hogy Isten atyai mivoltáról szóló inspiráló igazságokkal..


Imádság és Ige
Mit jelent valójában:
''Szüntelen imádkozzatok''!?

Nem titok, hogy minél elszántabban keresed az Urat, a Sátán annál erőteljesebben próbálja megakadályozni ezeket az erőfeszítéseidet.

Indiában egy újságíró azt vizsgálja, hogy egy ausztrál misszionárius illegális megtérítéseket hajt-e végre a helyi közösségekben. A film valós eseményeket mutat be.

John H. Groberg misszionárius visszatér tongaiba az 1960-as években feleségével és öt fiatal lányukkal. Hatodik gyermekük súlyos betegséggel született, így hitük végső próbájával..

ez az egyik legsokkolóbb film, amelyet valaha készítettek az üldöztetésről, és amely egyáltalán nem túlozza el a valóságot. Sőt, ellenkezőleg..

assisi Szent Ferenc életét sokan és sokféleképpen feldogozták már. Michele Soavi tévéfilmje az umbriai város véres polgárháborúját, a Katolikus egyház..

az olimpiai bajnok, és háborús hős Louis Zamperini igaz története a megbocsátásról, a megváltásról, és a csodálatos kegyelemről.

Eric Liddell, Kína első aranyérmese és egyben Skócia egyik legjobb sportolója, visszatér a háború sújtotta kínába.

William Miller, a vidéki földműves váratlan felfedezést tesz Dániel könyvének próféciájában. Élete gyökeresen megváltozik..

a 17. század derekán két portugál szerzetes érkezik a távoli és titokzatos Japánba, hogy Isten igéjét terjesszék a helyi lakosság között és megtalálják mentorukat.

Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második Világháború egyik legvéresebb csatájában 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert.

a Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala igaztalanul megvádolja árulással..

ez a film egy a legjobb értelemben vett történelmi illusztrációja Luthernek, és azoknak a körülményeknek, amelyek elvezették őt a reformációig.

a történet az 1850-es években zajlik egy amerikai wales telepesek által létrehozott közösségben. Cadi lassan ráébred, hogy a bűnevő téves eszmén alapul.

a zarándok útja a jelenvaló világból az eljövendőbe. John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült.

1956-ban bennszülöttek öt misszionárust legyilkoltak az ecuádori őserdőkben. Feleségeik elhatározták hogy életük kockáztatásával is, de elmennek a törzshöz és megismertetik velük Isten kegyelmét és szeretetét.


Történelmi