Feliratos  Szinkronos  Premier  Bibliai  Történelmi  Kortárs 


Ez az egyik legsokkolóbb film, amelyet valaha készítettek az üldöztetésről, és amely egyáltalán nem túlozza el a valóságot. Sőt, ellenkezőleg. Csupán töredékét mutatja be annak, ami történt. De még így is túl megrázó lehet a gyenge idegzetűek számára.

Assisi Szent Ferenc életét sokan és sokféleképpen feldogozták már. Michele Soavi tévéfilmje az umbriai város véres polgárháborúját, a katolikus egyház..

Vinicius, az előkelő római katona beleszeret a gyönyörű fogvatartott királylányba, Lygiába, s rabszolganőként akarja házába vinni. Nagybátyja, az éleseszű..

Az olimpiai bajnok, és háborús hős Louis Zamperini igaz története a megbocsátásról, a megváltásról, és a csodálatos kegyelemről.

Eric Liddell, Kína első aranyérmese és egyben Skócia egyik legjobb sportolója, visszatér a háború sújtotta Kínába.

Az Észak-Afrikában született kiváló filozófus és gondolkodó megtérésének története. A háttérben nagyszabású történelmi tablóval.

A 17. század derekán két portugál szerzetes érkezik a távoli és titokzatos Japánba, hogy Isten igéjét terjesszék a helyi lakosság között és megtalálják mentorukat.

Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert.

A Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala igaztalanul megvádolja árulással..

William Miller, a vidéki földműves váratlan felfedezést tesz Dániel könyvének próféciájában. Élete gyökeresen megváltozik..

Méltó módon mutatja be azt egyszerűséget és tisztaságot, amely értékek mentén Szent Ferenc és Szent Klára képviselte és követte Jézus tanításait.

Ez a film egy a legjobb értelemben vett történelmi illusztrációja Luthernek, és azoknak a körülményeknek, amelyek elvezették őt a reformációig.

A történet az 1850-es években zajlik egy amerikai wales telepesek által létrehozott közösségben. Cadi lassan ráébred, hogy a bűnevő téves eszmén alapul.

1956-ban indiánok öt misszionárust legyilkoltak az ecuádori őserdőkben. Feleségeik elhatározták hogy életük kockáztatásával is elmennek a törzshöz.

A zarándok útja a jelenvaló világból az eljövendőbe. John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült.


#teljes #tortenelmi