Premier  Szinkronos  Feliratos  Kortárs  Bibliai  Összes 

Történelmi filmek

indián lóF

Egy kanadai bennszülött fiú életéről szól a film, aki magát csak "Saul Indián Ló"-nak nevezi. Túl kell élnie a bentlakásos iskolát az 1970-es évek rasszista felfogása mellett. A tehetséges hokisnak, Saulnak meg kell találnia a saját útját..

mind közül a legkisebbP

Indiában egy újságíró azt vizsgálja, hogy egy ausztrál misszionárius illegális megtérítéseket hajt-e végre a helyi közösségekben. A film valós eseményeket mutat be. Graham Staines és családjának története Indiából.

a világ túloldalán 2 - A hit tüzeF P

John H. Groberg misszionárius visszatér Tongaiba az 1960-as években feleségével és öt fiatal lányukkal.. Hatodik gyermekük súlyos betegséggel született, így hitük végső próbájával szembesülnek, csak hogy ezer tongán szeretete és imái veszi körül őket.

megkínozva KrisztusértF

Ez az egyik legsokkolóbb film, amelyet valaha készítettek az üldöztetésről, és amely egyáltalán nem túlozza el a valóságot. Sőt, ellenkezőleg. Csupán töredékét mutatja be annak, ami történt. De még így is túl megrázó lehet a gyenge idegzetűek számára.

A főoldalról

#Kortárs
Feltétel nélkül

Samantha amikor hirtelen elveszti a férjét egy értelmetlen erőszakos tett következtében, elveszíti a hitét és nem látja a jövőt..


#Ismert személy
Natalie Grant hálája Istennek

Miután pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála 2017-ben, ami veszélybe sodorta énekesi karrierjét, nagyon hálás, hogy meggyógyult.


#Hit és bizalom
22 idézet, amely elmélyíti a kapcsolatod Istennel

Amikor elkezdtem elmélyíteni a hitemet azáltal, hogy a Szentírás mélységeit kutattam, rájöttem, hogy a Biblia élo..

assisi Szent Ferenc életét sokan és sokféleképpen feldogozták már. Michele Soavi tévéfilmje az umbriai város véres polgárháborúját, a Katolikus egyház..

vinicius, az előkelő római katona beleszeret a gyönyörű fogvatartott királylányba, Lygiába, s rabszolganőként akarja házába vinni. Nagybátyja, az éleseszű..

az olimpiai bajnok, és háborús hős Louis Zamperini igaz története a megbocsátásról, a megváltásról, és a csodálatos kegyelemről.

Eric Liddell, Kína első aranyérmese és egyben Skócia egyik legjobb sportolója, visszatér a háború sújtotta kínába.

az Észak-Afrikában született kiváló filozófus és gondolkodó megtérésének története. A háttérben nagyszabású történelmi tablóval.

a 17. század derekán két portugál szerzetes érkezik a távoli és titokzatos Japánba, hogy Isten igéjét terjesszék a helyi lakosság között és megtalálják mentorukat.

Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második Világháború egyik legvéresebb csatájában 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert.

a Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala igaztalanul megvádolja árulással..

William Miller, a vidéki földműves váratlan felfedezést tesz Dániel könyvének próféciájában. Élete gyökeresen megváltozik..

méltó módon mutatja be azt egyszerűséget és tisztaságot, amely értékek mentén Szent Ferenc és Szent Klára képviselte és követte Jézus tanításait.

ez a film egy a legjobb értelemben vett történelmi illusztrációja Luthernek, és azoknak a körülményeknek, amelyek elvezették őt a reformációig.

a történet az 1850-es években zajlik egy amerikai wales telepesek által létrehozott közösségben. Cadi lassan ráébred, hogy a bűnevő téves eszmén alapul.

a zarándok útja a jelenvaló világból az eljövendőbe. John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült.

1956-ban bennszülöttek öt misszionárust legyilkoltak az ecuádori őserdőkben. Feleségeik elhatározták hogy életük kockáztatásával is, de elmennek a törzshöz és megismertetik velük Isten kegyelmét és szeretetét.


#Történelmi