MONDD EL A VILÁGNAK!
(TELL THE WORLD)

William Miller, a vidéki földműves váratlan felfedezést tesz Dániel könyvének próféciájában. Élete gyökeresen megváltozik, és egyre több ember kezdi el hirdetni felfedezésének üzenetét.Filmünk, mely megtörtént eseményeket mutat be, a 19. századi Észak-Amerikába kalauzol minket, és bemutatja, hogyan indult el egy világszéles mozgalom néhány egyszerű, bibliai igazságokat kutató, és Jézus Krisztus visszajövetelét váró csoport által.

Ez a film méltón bemutatja, hogyan indult el egy olyan mozgalom a 19. században, melynek magam is részese vagyok. A nicelife készítője és adminja, tehát jómagam is ide tartozom, és örömmel vagyok itt, e buzgó és hűséges keresztények által elindított közösségben.


Nagyítsd ki a filmet, és állítsd a lehető legjobb (1080p) minőségre!

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Töretlenül a megváltás felé

Az utolsó bűnevő

Billy (Graham) - A korai évek


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!