Szabadulás Istenhez

A New Age mozgalom egykori tagjának megtérése

Tailah Scroggins író és influenszer a közelmúltban mesélt lenyűgöző útjáról, hogy miként hagyta el az okkultizmust és kezdte meg keresztény szolgálatát. Elmondta, hogy milyen nagy mértékben formálta át az életét a szabadulás ereje..

Hogyan változtatott meg Isten?

"Azt hittem, hogy ha ezekhez a bandákhoz tartozom akkor nagyobb leszek, mint aki igazán vagyok.. Elkezdtem kábítószert árulni és lebuktam.. Állandóan kiraboltunk embereket.. Nagyon leépültem és eljutottam arra a pontra.."

Az asztrológia és a jóslás veszélyei

Marcia Montenegro asztrológus volt, akinek mára az a küldetése, hogy figyelmeztesse az embereket a horoszkóp, a jóslás veszélyeire, és arra, hogy az emberek ne Istentől távoli forrásokhoz fordulva keressék az igazságot.

Jézus megmentett a visszafordíthatatlan transzműtétektől!

Oli London egy ideig transzneműként azonosította magát a közösségi médiában az influencer. Jézussal való..

A főoldalról

Kortárs
Premier: Életjel

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.


Ismert személy
Bella Ramsey:
Jézus az én Megváltóm!

Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van YouTube-csatornája és Instagram-fiókja, amely tele van dicsőítő dalokkal és a keresztény életről szóló..


Lelki egyensúly
A legfontosabb dolog (lenne)
a gyülekezetben

A Gallup új tanulmánya szerint a mai gyülekezetben nem a dicsőítés és nem a pásztor a legfontosabb dolog. Nem a dekoráció, és még csak nem is az ifjúsági programok.HIRDETÉS"Az elmúlt négy évben közel 300 férfi és nő adta át életét Jézus Krisztusnak, miközben a Decatur megyei fogházban töltötték a rájuk kiszabott büntetésüket. Minden dicsőség Istené!"

Egy maffiatag, aki létének nagy részét börtönben, illetve a börtönön kívül, bűnözőktől hemzsegő életet élve töltötte, végül összetörve, érzelmileg darabokra tört, és szörnyű válaszúton találta magát.

Laura Beth Perry visszaemlékszik arra, hogy 'sok hazugság állandó csapdájába' esett - elmondása szerint ez a rutin késztette rá, hogy úgy definiálja magát, és úgy is éljen kilenc évig, mint 'Jake', vagyis..

Egy korábban sztriptíztáncosként dolgozó férfi megosztotta saját történetét arról, hogy Krisztus hogyan szabadította meg őt ettől a jól jövedelmező karriertől egy olyan életért cserébe, amelyet mindig is keresett.

Isten, a nagy fordító

"Jézus annyira jó! Ha kiáltunk hozzá, meghallja, mindegy hol éppen hol van az ember. El tudja venni egy gyilkosság, öngyilkosság, válás minden nehézségét. Mindent meg tud fordítani. Ha Isten az én életemet megváltoztatta, mással is megteszi."


Dr. Greg Viehman meg volt győzödve arról, hogy mindene megvan, ami a boldogsághoz kell. Sikeres karrier, az ahhoz való életmóddal. De úgy tűnt semmi sem elég..

"A zenének nagy szerepe volt a menekülésemben.. Immár Istenért zenélek, ami már sokkal jobb. Sokkal élvezetesebb dicséretet énekelni az Úrnak, mert innét származik a zene."

A szeretet, amit Misty kapott, gyakran csak a szeretet torz formája volt. Csak 7 éves volt, amikor egyik családtagja szexuálisan bántalmazni kezdte. 11 éves korára le is feküdt vele.

"Tele voltam dühvel, hogy az életem nem úgy alakult, ahogy szerettem volna.. Szinte hallom, ahogy szól hozzám: 'Minden rendben lesz, nem lesz az, amit mondtak rólad vagy gondoltak. Nem úgy fogod végezni, ahogy az anyád. Sikerül normális..' "

"Megtanultam, hogy ki vagyok Krisztusban. Más emberként kezdtem el élni. Olyanként, akit sosem adtak el, és nem bántalmaztak mindennap. Elfogadott és teljes mértékben megbocsátott, szabad vagyok.."

Joshua Broome egykor a világ első öt férfi pornósztárjának egyike volt. Most férj, apa és lelkész, aki arra törekszik, hogy az emberek megismerjék Isten végtelen irgalmasságát és kegyelmét.

John és Ellen megújították a fogadalmukat a család előtt, három gyermekük van. A Daugherty család immár olyan emberek felé szolgál, akiknek szexuális függőségből kell kijönniük.

"Az állandó dörömbölést, rugdosást, kiabálást, sikoltást, erőszakosságot felváltotta a béke. A fegyencek jobban kijönnek egymással, jobban bánnak a személyzettel, így nekünk is kevesebb összetűzésünk van velük."

egy TikTok felhasználó megtérése

Egy Felicia nevű, 32 éves felhasználó közzétett egy videót. A TikTok felhasználó könnyeivel küszködve szólt követőihez, hogy segítségre van szüksége, mivel ő valójában azt gondolta magáról, hogy ateista, ami most megdőlni látszik.


Az egyik hétfőn 600 férfi fogvatartott előtt álltam egy börtönben, Izalcoban, El Salvadorban. A férfiak fehér pólót és fehér zsinóros nadrágot viseltek, sokuknak tetoválás az arcán, nyakán.

"Azt gondoltam, ha valaki igaz keresztény, az biztos, hogy az én oldalamon áll. Aki pedig nem, az újra kéne olvasnia, hogy mi Isten álláspontja erről."

egy hospice ellátásban lévő, dél-karolinai férfi utolsó kívánságát teljesítették 2019. decemberében, amikor megkeresztelkedett..

A kereszt mindent jelent a számomra. Azt jelenti, hogy van bejárásom Istenhez. Tudatta velem, hogy szeret bűnösen is. 'Nem szeretem a bűneidet, hanem téged szeretlek'.

"tudom, hogyha hibázok is, nem csak erőt ad a helyreállításhoz, de el is törli a vétkemet." - Ha valaki ismeri az Istent, minden az övé, ha csak tud Istenről, akkor semmije sincs.

a sötétség koncentrált ereje már 12 évesen a bűn világába sodorta Level-t. Hírhedt bandát alapított, majd hivatásos ketrecharcos..

mark Gerson, egy zsidó származású new york-i üzletember támogatja az afrikai rászorulókat ellátó keresztény orvosi misszionáriusok munkáját.

ami megtörtént, az már a múlté. Nem akarom, hogy megzavarja a jelenemet, és a jövőmet. Igyekszem másoknak is a segítségére lenni..

"nem én vagyok az első"

Jameel McGee rosszkor volt rossz helyen. Andrew Collins dílernek nézte, és börtönbe juttatta, noha tudta, nem ő az embere. Amikor két évvel később annyira korrupt lett Andrew, hogy lebukott, felesége segítségével Istenhez fordult, és próbálta helyre hozni az elkövetett hibákat.


kultúránk mantrájává vált: "a szeretet az szeretet." De ez tényleg így van? Christopher Yuan, korábban homoszexuális, mára hitoktató..

"Krisztuson keresztül szeretettel látom magam. Először az életemben megtaláltam az igaz szeretetet. Ez a szeretet olyan mély, hogy nem is tudtam, hogy létezik."

ashley nagyon szerette az édesapját, de az apa figyelmét más kötötte le. Szülei 6 éves korában elváltak, majd később el is veszítette édesapját..

egy szenvedélybeteg házaspár megtapasztalta a megváltást, és most már tudják, hogy mi a remény.

Isten nemcsak érzelmileg változtatott meg, hanem behozta a szeretetet a gyűlölet és az erőszak világába. Isten csodálatos dolgokat tett az életemmel.

rick öt sikeres afganisztáni bevetésen vett részt. A felesége mindennap imádkozott érte, a férj hite gyakran ingadozott, szélsőségek között élt.

"visszakaptam az identitásomat. Isten természetfeletti módon lehetővé tette, hogy tisztának és szebbnek lássam magamat. Az egész lényem megszabadult."


roy-nak kemény volt a szíve; egész életében azért küzdött, hogy szeretni tudjon, és hogy szeressék.

a new age-ből Krisztushoz

Steven Bancarz, aki a New Age-ről szóló írásaival komoly követőtáborra és nem mellékesen egy kisebb vagyonra tett szert, szemközt találta magát Megváltójával és azóta a New Age és az okkult leleplezésének szenteli idejét.június 28-án elraboltak egy 16 éves kopt keresztény lányt, hogy áttérítsék az iszlám vallásra, majd kényszer hatására férjhez adják vagy eladják szexrabszolgának.


shauna Shanks férje a tízedik házassági évforduló előtt jelentette be, hogy válni akar. Isten a legnehezebbet kérte, hogy szeressem továbbra is a férjem.


clifford R. Goldstein egy amerikai író és rovatvezető, jelenleg egyházi szolgálatban áll, azonban fiatal korában teljesen más úton járt. Ez az ő megtérésének a története.


joshua édesanyja soha nem hagyta abba fiáért való imádságát. Habár igen messze került Istentől, és sok rossz dolgot tett, Isten nem mondott le róla.


david sohasem gondolta, hogy a szülei elválnak. Az apjának a nyomdokaiba lépve olyan életet folytatott, melynek fontos része volt az alkohol és a drog..


egy volt muzulmán gyilkos találkozott Krisztussal, aki teljesen megváltoztatta az életét.

barbara családjában több generációra visszamenőleg voltak spiritiszta médiumok. Még mikor az anyja méhében volt, őt is felajánlották, hogy kövesse..

vér a csizmáin, könnyek a szemében; a las vegas-i tragédia tinédzser túlélője Istenhez fordult, élete örökre megváltozott.

bűnözőből sátánista, majd pásztor

Brian élete igazi katasztrófa volt. Viszont több évtizednyi szenvedés és tévelygés után is nyitva állt előtte az ajtó.. "Tisztíts meg engem izsóppal, és tiszta leszek; moss meg engemet, és fehérebb leszek a hónál."több évnyi laza és erkölcstelen élet után, Elliott Osowitt-et a felesége küldte el otthonról, mikor elfogyott a türelme..

megan vágyott a figyelemre, és egész fiatalon rossz útra tért. Rabjává vált a kokainnak, és madámként űzte már az "ipart", amikor érezte, hogy üres..

liz élete tökéletes volt. A maga számára. De történt egy tragédia vele, ami felforgatott mindent.

danielle Amy Harrison bizonyságtétele. Ma már missziós munkát végez Jézus krisztus nevében, de élete korai szakaszában a bűn rabja volt.


"nem számít, milyen messze kerültél Istentől. mindig van hazaút." Jacob Mckelvy, a texasi Greater church of lucifer alapítója mondta ezeket a szavakat.


rob nemtörődöm szülők mellett nőtt fel. Később a fitneszben találta meg önmagát, életmódja viszont romboló volt. Elérkezett egy olyan ponthoz..

Jézus megrengeti egy kemény buddhista világát.

egy abortuszt végző orvos Szerbiából, aki több mint 20 éven keresztül végzett beavatkozásokat, ő lett a még meg nem született magzatok legnagyobb védelmezője az országban.

a herointól Jézusig

''Egy szörny voltam.'' Egy nő sokkoló vallomása miután megszabadult a heroinfüggőségéből, és Jézust választotta.


Nagyon sok keresztény nem hiszi teljes szívéből, hogy meg lehet szabadulni a homoszexualitástól. Sokan pedig nem hiszik, hogy szükséges..xyz

nabeel Qureshi vallása egyik békés ágához tartozott. Be akarta bizonyítani, hogy az iszlám az egyedüli igaz hit.

a kereszténység nem egy klub. Nem csupán egy címke. Brian is így gondolta, míg nem találkozott a dél-koreai Lee pásztorral..

egy idős néni, aki közel száz éves korában tett hitvallást, és keresztelkedett meg, azt mondja: soha nem késő, és ezt bizonyította is.

a megbocsátás felszabadítja azt az embert, aki megbocsát. Soha senki sincs túl messze Isten szeretetétől és kegyelmétől.

sokáig minden rendben volt. Együtt sok pénzt kerestek, ez nagyon fontos volt számukra. Aztán megtörtént a baj, és minden új értelmet kapott.

sheila Walsh életének története tragikusan kezdődött. Kislányként megtört, amikor édesapja öngyilkos lett.

mint általában a fiatalokat, őket is vonzotta a korlátok nélküli szabadság ábrándképe.

megszabadultam a pornográfiától!

Egy fiatal srác, James Jennings bizonyságtétele, aki 9 év pornófüggőség után elmeséli történetét a szabadulása után. "A bűn messzebre visz, mint ahova valaha is akarnál menni, tovább ott tart, mint ameddig szeretnél maradni és többe fog kerülni, mint amennyit valaha fizettél volna érte"


csaba története, aki az evolúcióban hitt; majd felismerte, hogy az élet létrejötte mögött egy szerető Isten van.

történet egy olyan fiatalról, aki tizennyolc éves korára sok mindenbe belekóstolt, majd megtért.

bernie Miller sikeres lett, felvette a pénz, körülvette a csillogás. Élete tele volt kábítószerrel, rajongóval; hiányzott valami.

alyssa születésétől fogva nem lát. Volt idő, amikor mérges volt emiatt. De az Úr szólt hozzá..

egy kidobólegény és alvilági zsivány megtérése: Török Tibi megrendítő sztorija.

egy tökéletesnek tűnő házaspár igaz története, amit beszennyezett a pornótól való függőség.

elhagytam Puerto Ricot, és New Yorkba menekültem, ahol egy helyi banda tagjává váltam..

a lőgyakorlatok mellett azt is be akarták bizonyítani, hogy a Biblia hazugság és megbízhatatlan..


# Hír # Szabadulás Istenhez