Jameel McGee rosszkor volt rossz helyen. Andrew Collins dílernek nézte, és börtönbe juttatta, noha tudta, nem ő az embere. Amikor két évvel később annyira korrupt lett Andrew, hogy lebukott, felesége segítségével Istenhez fordult..

"Tudom, hogyha hibázok is, nem csak erőt ad a helyreállításhoz, de el is törli a vétkemet." - Ha valaki ismeri az Istent, minden az övé, ha csak tud Istenről, akkor semmije sincs.

 

 

A sötétség koncentrált ereje már 12 évesen a bűn világába sodorta Level-t. Hírhedt bandát alapított, majd hivatásos ketrecharcos..

Mark Gerson, egy zsidó származású New York-i üzletember támogatja az afrikai rászorulókat ellátó keresztény orvosi misszionáriusok munkáját.

Ami megtörtént, az már a múlté. Nem akarom, hogy megzavarja a jelenemet, és a jövőmet. Igyekszem másoknak is a segítségére lenni..

Kultúránk mantrájává vált: "A szeretet az szeretet." De ez tényleg így van? Christopher Yuan, korábban homoszexuális, mára hitoktató..

Krisztuson keresztül szeretettel látom magam. Először az életemben megtaláltam az igaz szeretetet. Ez a szeretet olyan mély, hogy nem is tudtam, hogy létezik.

Ashley nagyon szerette az édesapját, de az apa figyelmét más kötötte le. Szülei 6 éves korában elváltak, majd később el is veszítette édesapját..

Egy szenvedélybeteg házaspár megtapasztalta a megváltást, és most már tudják, hogy mi a remény.

Isten nemcsak érzelmileg változtatott meg, hanem behozta a szeretetet a gyűlölet és az erőszak világába. Isten csodálatos dolgokat tett az életemmel.

Rick öt sikeres afganisztáni bevetésen vett részt. A felesége mindennap imádkozott érte, a férj hite gyakran ingadozott, szélsőségek között élt.

"Visszakaptam az identitásomat. Isten természetfeletti módon lehetővé tette, hogy tisztának és szebbnek lássam magamat. Az egész lényem megszabadult."


Joshua édesanyja soha nem hagyta abba fiáért való imádságát. Habár igen messze került Istentől, és sok rossz dolgot tett, Isten nem mondott le róla.

 

 


Roy-nak kemény volt a szíve; egész életében azért küzdött, hogy szeretni tudjon, és hogy szeressék.


Steven Bancarz, aki a New Age-ről szóló írásaival komoly követőtáborra tett szert; szemközt találta magát Megváltójával és azóta az okkult leleplezésének..


Június 28-án elraboltak egy 16 éves kopt keresztény lányt, hogy áttérítsék az iszlám vallásra, majd kényszer hatására férjhez adják vagy eladják szexrabszolgának.


Shauna Shanks férje a tízedik házassági évforduló előtt jelentette be, hogy válni akar. Isten a legnehezebbet kérte, hogy szeressem továbbra is a férjem.


Clifford R. Goldstein egy amerikai író és rovatvezető, jelenleg egyházi szolgálatban áll, azonban fiatal korában teljesen más úton járt. Ez az ő megtérésének a története.


Az elején nagyon szerették egymást, keresztény szolgálatot végeztek, gyerekeket vállaltak, de kapcsolatuk ápolása a lista végére került. Nem szenteltek időt egymásra.


David sohasem gondolta, hogy a szülei elválnak. Az apjának a nyomdokaiba lépve olyan életet folytatott, melynek fontos része volt az alkohol és a drog..


Egy volt muzulmán gyilkos találkozott Krisztussal, aki teljesen megváltoztatta az életét.

Barbara családjában több generációra visszamenőleg voltak spiritiszta médiumok. Még mikor az anyja méhében volt, őt is felajánlották, hogy kövesse..

Vér a csizmáin, könnyek a szemében; a Las Vegas-i tragédia tinédzser túlélője Istenhez fordult, élete örökre megváltozott.


Brian élete igazi katasztrófa volt. Viszont több évtizednyi szenvedés és tévelygés után is nyitva állt előtte az ajtó..


"Nem számít, milyen messze kerültél Istentől. Mindig van hazaút." Jacob McKelvy, a texasi Greater Church of Lucifer alapítója mondta ezeket a szavakat.


Rob nemtörődöm szülők mellett nőtt fel. Később a fitneszben találta meg önmagát, életmódja viszont romboló volt. Elérkezett egy olyan ponthoz..

Jézus megrengeti egy kemény buddhista világát.

Megan vágyott a figyelemre, és egész fiatalon rossz útra tért. Rabjává vált a kokainnak, és madámként űzte már az "ipart", amikor érezte, hogy üres..

Danielle Amy Harrison bizonyságtétele. Ma már missziós munkát végez Jézus Krisztus nevében, de élete korai szakaszában a bűn rabja volt.

''Egy szörny voltam'': egy nő sokkoló vallomása miután megszabadult a heroinfüggőségéből, és Jézust választotta.

Egy abortuszt végző orvos Szerbiából, aki több mint 20 éven keresztül végzett beavatkozásokat, ő lett a még meg nem született magzatok legnagyobb védelmezője az országban.

Liz élete tökéletes volt. A maga számára. De történt egy tragédia vele, ami felforgatott mindent.

 

 

Együttérzőnek kell lennünk azokkal, akik e bűn kötelékében vannak. De ettől még bűn. Isten szava azonban egy olyan igazság, amely megszabadít.


Több évnyi laza és erkölcstelen élet után, Elliott Osowitt-et a felesége küldte el otthonról, mikor elfogyott a türelme..

Nabeel Qureshi vallása egyik békés ágához tartozott. Be akarta bizonyítani, hogy az iszlám az egyedüli igaz hit.

A kereszténység nem egy klub. Nem csupán egy címke. Brian is így gondolta, míg nem találkozott a dél-koreai Lee pásztorral..

Egy idős néni, aki közel száz éves korában tett hitvallást, és keresztelkedett meg, azt mondja: soha nem késő, és ezt bizonyította is.

A megbocsátás felszabadítja azt az embert, aki megbocsát. Soha senki sincs túl messze Isten szeretetétől és kegyelmétől. xyz

Elhagytam Puerto Ricot, és New Yorkba menekültem, ahol egy helyi banda tagjává váltam..

Sokáig minden rendben volt. Együtt sok pénzt kerestek, ez nagyon fontos volt számukra. Aztán megtörtént a baj, és minden új értelmet kapott.

Bernie Miller sikeres lett, felvette a pénz, körülvette a csillogás. Élete tele volt kábítószerrel, rajongóval; hiányzott valami.

Egy fiatal srác, James Jennings bizonyságtétele, aki 9 év pornófüggőség után elmeséli történetét a szabadulása után.

Sheila Walsh életének története tragikusan kezdődött. Kislányként megtört, amikor édesapja öngyilkos lett.

Mint általában a fiatalokat, őket is vonzotta a korlátok nélküli szabadság ábrándképe.

Csaba története, aki az evolúcióban hitt; majd felismerte, hogy az élet létrejötte mögött egy szerető Isten van.

Történet egy olyan fiatalról, aki tizennyolc éves korára sok mindenbe belekóstolt, majd megtért.

A lőgyakorlatok mellett azt is be akarták bizonyítani, hogy a Biblia hazugság és megbízhatatlan..

Alyssa születésétől fogva nem lát. Volt idő, amikor mérges volt emiatt. De az Úr szólt hozzá..

Egy kidobólegény és alvilági zsivány megtérése: Török Tibi megrendítő sztorija.

Egy tökéletesnek tűnő házaspár igaz története, amit beszennyezett a pornótól való függőség.


#szabadulas