MUZULMÁN BÉRGYILKOS TALÁLKOZÁSA KRISZTUSSAL

Egy volt muzulmán gyilkos találkozott Krisztussal, aki teljesen megváltoztatta az életét.A Mission Network News arról ír, hogyan talált Jézusra Alim. Alim korábban,

Saddam Husszein egyik bérgyilkosa volt.

Amikor 2008-ban Husszeint megölték, Alim más munkára kényszerült, így mobiltelefon antennák építésébe kezdett. Nem sokkal később, miközben dolgozott, terroristák rabolták el. Úgy tűnt semmi esélye a menekülésre, miután a cége nem fizette ki a váltságdíjat.

Aztán Alim egy látomásban meglátta Jézust: 'Alim, Te hozzám tartozol. Ki foglak hozni onnan!' - ezt mondta neki az Úr. Jézus szavait igazolva, Alim fogva tartói az elkövetkezendő napon vitatkozni kezdtek, és az Úr ismét megjelent Alimnak, s azt mondta neki, hogy meneküljön el onnan. Mikor Alim hazaért, kiderítette, hogy Jézus megjelent a feleségének is.

Mindezek után Alim és az egész családja egyedül Jézust követik


"Jézus megjelent nekem is" - mondta a hölgy. "Azt üzente, hogy Te hozzá tartozol és haza fog téged hozni. Úgy gondoltam hamarabb érkezel majd!" Mindezek után Alim és az egész családja egyedül Jézust követik.

Perry LaHaie a Frontiers USA-val közösen több csodálatos történetet is összegyűjtött, amely muzulmánok látomásairól, álmairól és Krisztushoz meneteléről szól. LaHaie, barátján, Charles Morris-on keresztül ismerkedett meg Alim lenyűgöző történetével, amikor is Charles egy közép-keleti kirándulásán találkozott Alimmal.

"Az Iszlám figyelembe vesz olyan embereket, mint Ábrahám és Jákób, a mi Ószövetségünkből, és nekik is voltak álmai Istentől. Mohammed maga is azt állítja, hogy voltak látomásai ( Allahtól ), miközben átvette a Koránt. Szóval a Muszlimok is hisznek abban, hogy Isten álmokon és látomásokon keresztül beszél, így igyekeznek meghallani őt ezek által. Tehát Jézus arra használja ezt a várakozást, hogy feltárja magát nekik úgy, mint az egyetlen igaz fény, aki mindenkinek fényt ad." - magyarázta LaHaie.


Ezeket is ajánljuk


Buddhistából keresztény

Az amerikai börtönszolgálat elsöprő sikere

A maximalista, aki üres volt