Premier  Szinkronos  Feliratos  Kortárs  Történelmi  Bibliai 

Összes keresztény film

Elveszett szívF

Hannah, a kiégett énekes sztár visszatér a kis észak-michigani szülővárosába, Lost Heart-be (Elveszett Szív), bántalmazó, gyűlölt apja temetésére. Ott szembeszáll múltja nehézségeivel, és talán újra megtalálja a békét és az egyensúlyt.

Felhők közöttSz P

A Disney legújabb filmje az életről, a halálról és a boldogságról – avagy igaz történet egy keresztény fiatalról, aki megküzdött a rákkal, és sosem veszített igazán.
"Nem kell holnapig várnod, hogy ma élni kezdj."

Az utolsó bajnokF P

Ez az igaz eseményeken alapuló inspiráló történet az olimpiai birkózóról, John Wrightról szól. Amikor édesanyja meghal, John visszatér szülővárosába, amely még nem bocsátott meg neki.

Isten nem halott 4F P

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk.

A főoldalról

Ismert személy
Mark Wahlberg új filmje: Stu atya

A színész Húsvétkor bemutatott legújabb filmje, a 'Stu atya', amely a néhai Stuart Long, amatőr bokszoló történetét meséli el, aki nyughatatlanul kereste a válaszokat..


Hit és bizalom
Honnan tudom, hogy Isten megcselekszi a lehetetlent?

Előfordult már olyan helyzet az életedben, amikor életkörülményeid lehetetlennek tűntek, és azon töprengtél, vajon Istennek valóban..


Kortárs
Elveszett szív

Hannah, a kiégett énekes sztár visszatér a kis észak-michigani szülővárosába, Lost Heart-be (Elveszett Szív), bántalmazó, gyűlölt apja temetésére.

A filmnek keresztény üzenete van, de nem prédikál. Valójában az üzenet többnyire nagyon finom, és ehelyett arra összpontosít, hogyan boldogul egy fiatal lány, amikor az apját (alaptalanul) börtönbe zárják.

 

 

A modern kor egyik legnépszerűbb szerzetesének - Teréz anyának, akit a Szegények Anyjának is neveznek - áldozatos életét mutatja be ez a megindító és fordulatokban bővelkedő film. Fabrizio Costa filmje egyszerre tanulságos és példaértékű..

Különleges hangulat ébred egy farmer és egy híres modell között, aki meglátogatja gyermekkori otthonát. A várost az a veszély fenyegeti, hogy elveszítik szeretett, 87 éves múlttal rendelkezú 'Mikulásfalva' fesztiváljukat, de egy kis szeretettel..

Amikor egy tragédia megzavarja a nagyra becsült zeneprofesszor, Grace Wyatt életét, addigi élete összeomlik, kiszorul az akadémiai világból, és bekerül a veszélyeztetett fiatalok tanításának rideg valóságába.

Jimmy Valentinót a csoda mentette meg, ő így gondolja. A második esélyt kapva Jimmy más végstádiumban lévő betegekért jár közbe imádságban, akik döbbenetére gyorsan felépülnek.

Egy modern tékozló fiú visszatér Ohio szülővárosába, hogy szembenézzen az életével, amelyet maga mögött hagyott; szembesülve megtört múltjával, újra felfedezi hitét, és kapcsolatba lép első szerelmével, Grace -vel.

Amikor a fiatal Sara meghallja a prédikátort, amint arról beszél, hogy a hit hegyeket képes megmozgatni, imádkozni kezd. Hirtelen a városában az emberek titokzatos módon meggyógyulnak - de a hírnév hamarosan következményekkel..

Amikor egy dél-karolinai városban megnyílik a Ku Klux Klan-t ünneplő múzeum, az idealista Kennedy tiszteletes igyekszik megőrizni a békét, még akkor is miközben próbálja rávenni Burdent, hogy hagyja maga mögött a rasszista múltját.

Ez a film ragyogó példája annak, hogy az ember belseje számít, nem pedig a külső a fontos. Egy történet a Down-szindrómáról és arról, hogyan kezelik az ilyen állapotú embereket.

A film John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült film (A zarándok útja) újragondolásaként, folytatásaként jelent meg.

A filmben két olyan kétségbeesett, Isten létezését kétségbevonó személyt ismerhetünk meg többek között, akik elvesztették gyermekeiket. Megkeseredettségük, önmarcangolásuk, megbocsátani nem akarásuk..

Amikor a gondokkal küzdő tini, Will Hawkins (Kevin Quinn) összetűzésbe kerül a törvénnyel, választania kell a javítóintézet és egy keresztény nyári tábor között. Will kezdetben nem találja a helyét, de végül kitárja a szívét.

Jézus Krisztus, Isten Fia, egy negyven napos pusztai száműzetésre vállalkozik, hogy felkészüljön földi küldetésére, vagyis hogy megmentse az emberiséget azzal, hogy meghal a kereszten, hogy így engesztelje a világ bűneit.

Ben Marcus az egykori stand-up komikus, az életében bekövetkezett válság közepén megpróbál társadalmi médiasztárrá válni, egészen addig, amíg őt és családját erőteljesen meg nem változtatja a Biblia; utána a célja módosul.

 

 

Cory Brand sztár a baseballpályán, ám azon kívül nem találja helyét, félresiklik az élete. Miután komoly bajba keveredik alkoholfüggősége miatt, és a csapatánál felfüggesztik, az ügynöke, hogy mentse a menthetőt, visszaküldi őt a kisvárosba..

Victoria Tremont arra vágyik, hogy megtalálja azt a különleges valakit. Egy nap egy jóképű, titokzatos idegen lép be a kávézóba, ahol dolgozik, azonban a férfi mint nőt, észre sem veszi. Ezért Victoria elhatározza, hogy csatlakozik ahhoz a keresztény..

A címszereplő Jimmy (Ian Colletti) fejlődésben késleltetett tinédzser, aki Georgia államban él. A naívan egyszerű fiúnak két furcsa tulajdonsága van - halálosan fél a víztől, és olyan embereket lát, akiket senki más nem.

Brian súlyos ellenállással néz szembe a körülötte lévő világ, különösen saját apjával szemben, amikor a Biblia felé fordul az érdeklődése. Brian tiszta és ártatlan hite Isten rendkívüli erejének olyan megnyilvánulásait idézi elő, amelyek gyorsan hírré válnak.

Brian súlyos ellenállással néz szembe a körülötte lévő világ, különösen saját apjával szemben, amikor a Biblia felé fordul az érdeklődése. Brian tiszta és ártatlan hite Isten rendkívüli erejének olyan megnyilvánulásait idézi elő, amelyek gyorsan hírré válnak.

Kapiolani, a hawaii-i törzsfőnöknő hihetetlen, és igaz története alapján, aki keresztény misszionáriusoknak engedve elfogadja Krisztust, és új életet kezd önmaga, illetve népe számára is.

Mindenki tudja, ki ő. Most megtudhatjuk azt, hogyan került oda. Billy Graham amerikai evangélista korai élete. "Az otthonom a mennyben van. Ebben a világban csak átutazó vagyok."
(Billy Graham)

Anyja elvesztése után a 18 éves Alaska Rose törvényszegő magatartása miatt kerül bíróság elé. Felfüggesztett büntetését közmunkával válthatja ki, amelyet egy idősek otthonában kell letöltenie.

A gazdasági összeomlás széles körű társadalmi nyugtalanságot és zavargásokat okoz, így egy 19 éves, eljegyzett lány a törvénytelen anarchia által határolt erdőben küzd a testvéreivel..

"Az ima soha nem vall kudarcot" című film egy jogi dráma egy feltörekvő kosárlabda edzőről, aki jó úton halad a bajnoki cím felé csapatával, amikor hirtelen kirúgják azután, hogy az egyik játékosával imádkozott, akinek nagy szüksége volt erre.

Egy kanadai bennszülött fiú életéről szól a film, aki magát csak "Saul Indián Ló"-nak nevezi. Túl kell élnie a bentlakásos iskolát az 1970-es évek rasszista felfogása mellett.

Jeremy Camp, keresztény énekes igaz története a szerelemről és a veszteségről, ami bizonyítja, hogy mindig van remény. A fiatal zenész, Jeremy élete akkor teljesedik ki igazán, mikor rátalál lelki társára, Melissára.

Indiában egy újságíró azt vizsgálja, hogy egy ausztrál misszionárius illegális megtérítéseket hajt-e végre a helyi közösségekben. A film valós eseményeket mutat be.

a tíz éves Eli élete egy igazi rémálom. Az édesanyja drogfüggő, akitől törődést és odafigyelést hiába vár. Az édesapja se jobb, mert csak bántalmazza. Hamarosan elveszik..

az astrid nevű figyelemre méltó idős hölgy szokatlan módszereket alkalmaz az általa kiválasztott, és közelebbről megismert emberek életének megváltoztatására..

Amstrong Cane (Ving Rhames) megváltozott a hosszú börtönévek alatt. A gyűlölet és a bűn terhétől megszabadult, megtalálta Istent, s vele azt a hitet, amelyre oly régóta vágyott.

John H. Groberg misszionárius visszatér tongaiba az 1960-as években feleségével és öt fiatal lányukkal. Hatodik gyermekük súlyos betegséggel született, így hitük végső próbájával..

a The song főszereplője a tehetséges fiatal énekes-dalszerző, Jed King (Alan Powell), aki próbál kilépni apja, a country zene legendás alakja árnyékából..

dokumentumfilm az ausztráliai Hillsong United együttesről, mely elindulása Sydney külvárosából teljesen valószínűtlennek tűnt.

Todd és Sonja Burpo a poklok poklát állja ki, amikor a négyéves fiúk majdnem belehal a súlyos betegségbe.

a film Jake Reeson történetét meséli el, egy feltörekvő énekesét, akinek a "világ a kezében van", egészen addig, amíg az egója meg nem töri a lendületet.

angie egy lelkész huszonéves lánya. Már elege van a helyi közösségből és a templomi éneklésből. Szeretné felfedezni a világot. Az énekes Devlin, aki egy utazó gospel show-ban dolgozik, felfigyel..

"az embernek, néha rossz döntéseket hoznak. De Isten ki akar segíteni minket, nem számít, hogy menyire távolodtunk el tőle. Azt akarja, hogy találj vissza hozzá. Azt akarja, hogy haza gyere."

egy húszéves, fájdalmas gyermekkortól sebzett tanhallgatónak ismétlődő rémálmai vannak, amely arra készteti őt, hogy szembeszálljon a múltjával, és helyreállítsa a hitét.

a film egy fekete pásztorról szól, aki másodállásban rendőr. Olyan helyzetekbe kerül, ahol már nagyon nehéz megbocsátani. Mert a szeretteidet könnyű szeretni, nemigaz?

az Overcomer című film fő témája az identitás megtalálása Krisztusban, mely az efézusbeliekhez írt levél első, és második fejezetén alapul.

a középiskolai szintű amerikai foci árnyékában két testvér története, egy déli kisvárosban. Két különböző világnézettel élik meg egyre nehezedő mindennapjaikat, de végülis egymást erősíti..

a film Dél-Afrikában játszódik, egy farmercsalád viszontagságait mutatja be. A feleség keresztény és amikor a férfi is megtér, az Úr hatalmas csodákkal tarkítja az életüket.

Darren Turner katonai lelkész és feleségének igaz története az iraki háború idejéről. Amikor a háború harci hegeket hagy a szívében, még egy csata hátravan: a házasságuk megmentése..

 

 

ez az egyik legsokkolóbb film, amelyet valaha készítettek az üldöztetésről, és amely egyáltalán nem túlozza el a valóságot. Sőt, ellenkezőleg.

a Beam család hihetetlen, ám igaz története. Amikor Christy megtudja hogy tízéves lánya, anna egy ritka, gyógyithatatlan betegségben szenved, elhatározza, hogy megtalálja..

assisi szent Ferenc életét sokan és sokféleképpen feldogozták már. Michele soavi tévéfilmje az umbriai város véres polgárháborúját..

a csak Gauff néven ismert lovasoktatónak a múltját sokan nem ismerik. Elvált a feleségétől és reménytelenül rideg a kapcsolata lányával, Brandy-vel..

egy 14 éves fiú tóba fullad, hithű édesanyja pedig azért imádkozik, hogy a gyermek épségben visszatérjen hozzá. Egy szép film mely ráadásul igaz történetet dolgoz fel..

amikor a konfliktusok, a lázadás és a harag elnyomja családjuk boldogságát, Charlie és Alice kénytelen változtatni azon, hogyan élik mindennapjaikat, és hogyan nevelik..

Brandon Burlsworth története, aki az egyetemi amerikai futball történetének egyik legnagyobb alakja.

Paul Asher miután hazatér a közel-keletről, nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát..

férje elvesztése miatt anyagilag nehéz időszakon megy keresztül Amber Hill, akinek a kislányával is meg kell értetnie az apa elvesztését..

miután elvesztette élete szerelmét a filiszteusok által; Sámson, a fiatal héber, aki természetfeletti erővel rendelkezik, feláldoz mindent, hogy bosszút álljon..

az olimpiai bajnok, és háborús hős Louis Zamperini igaz története a megbocsátásról, a megváltásról, és a csodálatos kegyelemről.

Ethan, Luke, Alé, Ryder és Catherine öt barát, akiket erős hitük köt össze. A diploma megszerzése után ketten úgy döntenek, hogy különleges missziót vállalnak magukra..

Eric Liddell, Kína első aranyérmese és egyben Skócia egyik legjobb sportolója, visszatér a háború sújtotta kínába.

a film názáreti Mária életének utolsó napjairól szól, aki a megalakuló egyház segítségére van; visszaemlékszik Jézus életére, ezzel is bátorítva az apostolokat.

Gavin Stone, az egykor szebb napokat is látott gyerekszínész arra kényszerül, hogy közszolgálati munkát végezzen a helyi templomban..

1956-ban bennszülöttek öt misszionárust legyilkoltak az ecuádori őserdőkben. Feleségeik elhatározták hogy életük kockáztatásával is, de elmennek a törzshöz és megismertetik velük Isten kegyelmét és szeretetét.

a 12 törzsből egyesített Izrael harmadik és egyben utolsó királya Salamon, Dávid fia, bölcs és gazdag király lett.

négy elveszett ember életéről szól a film. Egy agresszív hajléktalan férfi, egy katona, akinek az öccse öngyilkos lett, egy terhes lány, és egy orvos..

dave pásztor próbálja megtalálni a kiutat, miután az egyetem területén lévő templom feszültség helyszínévé válik, majd le is ég.

az Úr a fáraó palotájában nevelkedett Mózest választja, hogy Izrael népét kivezesse Egyiptomból. Ramszesz, a népére bocsátott csapások ellenére is..

mikor Maggy névtelen levelet kap tele dicsérő és bátorító szavakkal, a lány el sem tudja képzelni, ki írhatott neki ilyen csodálatos és inspiráló szavakat..

Jeff és Heather boldog házasság és élet elé nézett, azonban kapcsolatukban volt egy olyan nehéz időszak, amikor a fiatal nő egyszerűen eltűnt..

Sault úgy ismerik, mint a mészáros, aki kegyetlenül le akar számolni a zsidó hittől eltávolódó keresztényekkel. Azonban amikor a damaszkuszi úton találkozik..

Sámson megtöri a filiszteusok hatalmát Izrael felett, de mégis e népnek egyik gyönyörű lányába szeret bele. Delila nem viszonozza érzelmeit, mégis..

egy inspiráló igaz történet a mercyme dalának a megszületéséről, mely sokak számára reményt adott a világon. "I can only imagine" eredeti címmel..

egy elsőéves, keresztény egyetemista a népszerű biológia professzor hatása alá kerül, akinek az élet kialakulására az evolúció a válasza.

a film Pálra mint idős emberre fókuszál, aki egy római börtönben a kivégzésére vár, és leveleket diktál Lukácsnak az újonc keresztény közösségek számára.

amikor egy tragédia három családot is sújt, sorsukat egymás felé fordítja, hogy felfedezzék Isten szeretetét..

a valós események ihlette film Aggie Prejean története. Egy idős nőé, aki szeretne megtalálni két fiatal lányt, akiket unokáiként szeret..

jeremiás megjövendöli, hogy Jeruzsálemnek fejet kell hajtania Babilon előtt. Jövendölését nem fogadják el, ezért a babiloni katonák elpusztítják a várost..

a szókimondó ateista, dr. Sol Harkens élete látszólag sikeres, úszkál a hírnévben. Azonban egy autóbaleset következtében halálközeli élményt él meg..

egy amerikai kereszténynek, aki az Egyesült Királyságban van kiküldetésben, a saját hitét is meg kell vizsgálnia, amikor találkozik egy hídon egy öngyilkosságra készülő..

amikor burmai menekültek egy csoportja csatlakozik a helyi anglikán gyülekezethez, a helyi lelkész megpróbálja segíteni őket növénytermesztéssel.

a nemzetközi műkincs kereskedő Ron Hall-nak meg kell barátkoznia egy veszélyes hajléktalannal, hogy megmentse a házasságát.

miután Saul méltatlannak bizonyult arra, hogy Izrael királya legyen, Isten az egyszerű pásztorfiút, Dávidot választja új királynak.

david lelkésznek készült édesapjához hasonlóan, ám édesanyja halála miatt abbahagyja tanulmányait, és elfordult Istentől, majd sikeres R&B énekes lesz..

Michael Boyum igaz története. Egy erőteljes film egy fiatalemberről, aki bátran néz szembe a leukémia elleni küzdelemmel.

a 13 éves henry édesapja tartalékos katona, akit behívnak, és Afganisztánban kell szolgálnia. A fiú addig megszokott élete felborul, aki tehetséges..

egy fiatal nő világát alaposan felforgatja, amikor váratlanul megbetegszik, és kénytelen nagyon rég óta nem látott nagymamájához költözni, amíg felépül.

miközben rasszista atrocitások érik a pályán és azon kívül, a gimnazista amerikai-futballistának meg kell tanulnia kezelni tehetségét és hitét egyaránt.

a 17. Század derekán két portugál szerzetes érkezik a távoli és titokzatos Japánba, hogy Isten igéjét terjesszék a helyi lakosság között és megtalálják..

a film Jézus életét követi végig, a születéstől az emberiség megváltását jelentő kereszthalálig és feltámadásig, úgy ahogy azt Mária, Jézus édesanyja látta..

egy ateista oknyomozó újságíró nem tudja elfogadni Isten létezését, még azok után sem, hogy a felesége keresztény lesz..

az író, Mitch Alboms vonakodva ugyan, de beleegyezik abba, hogy a gyermekkorából ismert rabbi számára készítsen búcsúbeszédet, amire ő maga kéri fel.

megismerhetjük malcolm megtört életét, aki miután egy autóbalesetben elveszítette kislányát, amit ő túlélt, csak örlődik.

egy emberi és társadalmi értékeket felemelő egyszerű kis történet, az élet nehézségeiről-megpróbáltatásairól, az azokban való kitartásról, szeretetről, megbocsátásról, megtérésről..

calvin egy lecsúszott alak, aki találkozik a down-szindrómás csupaszív bolti eladóval, Produce-szal, aki templomba jár..

gwyneth egy jól kereső marketinges, és minden megadatott számára, egy kivétellel: egy rendes pasi, aki szereti..

a kábítószer-függőséggel küzdő, egyedülélő édesanya története, akit otthonában tartott fogva egy gyilkos..

a legendás amerikaifociedző, Bob Ladouceur életútja, ami során a De La Salle High School Spartans csapatát az ismeretlenségből 151 győzelmes nyerőszériához vezette.

Ben és Ava 7 éves koruk óta ismerik egymást. Ahogy telnek az évek, a kapcsolatuk még inkább mélyül. Úgy tűnik minden jól alakul, de nem tudhatják..

a történet elsősorban egy fiatal, konzervatív keresztény nőre fókuszál, aki egy nemi erőszak következtében gyermeket szül.

az apostolok cselekedeteit bemutató 48 perces alkotás, ráadásul HD minőségben.

az utazás folytatódik. Újabb városba érkezik utazónk (Rob Schneider), ahol olyan embereket talál, akiknek szüksége van némi inspirálásra.

rick, a fiatal, és sikeres rendőr életében tragédia történik. Eldönti, hogy nincs értelme így folytatni tovább, de akkor Isten közbelép..

az öreg Izsák egy napon magához szólítja elsőszülött fiát, Ézsaut, hogy megáldja. Anyja, Rebeka segítségével azonban Jákob, a másodszülött fivér csellel magának..

"mindannyian egy utazáson vagyunk. Egy úton. Telve halogatásokkal, zsákutcákkal. Egy fényes és gyönyörű kilátással, és ugyanakkor viharfelhőkkel.."

főszereplőnket nagy veszteség éri, és elvonul a világ elől. végzett Istennel és az emberekkel is. Képes lesz megbocsátani vagy a bosszút választja?

a Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala igaztalanul megvádolja árulással..

Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga..

Jézus küldetését, evangéliumát bemutató több mint 3 órás alkotás, ráadásul HD minőségben.

igazán inspiráló igaz történet, mely Rachel Joy Scott naplóbejegyzései alapján készült.

clay, és Amber furcsa találkozásuk után megkísérelik a lehetetlent: régimódi udvarlást napjaink amerikájában.

egy apa és férj, aki elvesztette a feleségét és lányát, találkozóra készül azzal, aki megölte a családját, hogy bosszút álljon..

William Miller, a vidéki földműves váratlan felfedezést tesz Dániel könyvének próféciájában. Élete gyökeresen megváltozik..

egy feltörekvő informatikai cég vezetője épp a házassági fogadalma megújítására készül, amikor megjelenik egy fiatal és vonzó nő..

Heródes halála után Jézus szüleivel elindul Egyiptomból hazafelé. A gyermek Jézus egyre növekszik és ráébred küldetésére. xyz

A végidők elkezdődtek. A Föld államai egy közös államba egyesültek, egy kormány és egy a választott elnök akit Lucifernek neveznek..

amikor egy problémás kamasz, ash önpusztító életmódba kezd, hamar bajba kerül. Új helyzetében egy ló segítségével ébred rá, milyen az üdvösség útja.

egy inspiráló igaz történet egy eltűnt 2 éves kisfiúról, aki utazásra való készülődés közben eltűnik, és a keresésére indulnak.

a film szóról szóra követi a Biblia szövegét. Hitelesen adja vissza Jézus életútját keresztre-feszítéséig, majd a feltámadt Jézus megjelenéséig.

Dániel a bátorság és hűség mintapéldája. A történet igazolja számunkra, hogy Isten a legnehezebb körülmények között is jelen van.

Luke Rogers ideális kereszténynek tűnik. Azonban a húszas évei közepén járó Luke nem is lehetne messzebb az igazi keresztény élettől..

a film egy olyan világról szól, amelyet csak Isten lát igazán, az ember belső lényéről.

három nappal kivégzése előtt, az idős Péter apostol azt mondja a börtönőrnek,
"eljött az idő, hogy megismerd Jézust".

amikor egy középiskolai tanárnak feltesznek egy kérdést Jézussal kapcsolatban, talán maga sem gondolta, hogy válasza lavinát indít el, melyben mindent elveszíthet.

egy hitetlen római katona új küldetést kap: keresse meg a zsidók keresztre feszített Megváltójának, Jézusnak eltűnt holttestét.

amikor egy fiatal lány vágyik arra, hogy megtalálja az igazit, nem sok választja el a rossz döntéstől. De a szerető apa biztosítja, hogy segíteni fogja, hogy jó úton haladjon.

a film fő mondanivalója, hogy az imádság egy nagyon fontos eszköz, amit keresztények milliói nem vesznek kellően komolyan.

yehudah Jézusról prédikál, a családja viszont nehezen fogadja el, hogy szakítva a zsidó szokásokkal és tanításokkal, egy új messiást követ.

Meghan Doherty egy fiatal és tehetséges karrierista, akinek az Isten országa nevű helyen kellene végrehajtás előtti megállapodást kötnie.

Dávid király története a klasszikus filmben, ahol richard gere játsza a király szerepét.

egy történet az igazi hitről, a feltétel nélküli elkötelezettségről, és a valódi szeretetről.

12 lélek története, akik közel vannak ahhoz, hogy megtudják, mit jelent a kereszt.

inspiráló dráma egy magányos középiskolai gondnokról, aki egy különösen nagy nehézségekkel küzdő tinédzser mentora lesz.

King Brendan kemény körülmények között nő fel, apa nélkül, amikor a tizennyolcadik nevelőszüleihez kerül; le szeretne számolni a régi életével.

egy epikus történet a szeretetről, és az odaadásról. Ez a film ruth Bibliai történetét dolgozza fel.

megható történet leiláról, az életfogytiglanra ítélt rabról, aki kegyelmet kap, és egy gyülekezetben kap munkát.

az Isten fia című film Christopher Spencer nagyszabású drámája, ami Krisztus életét mutatja be.

a sármos Miles Montego-nak már fiatalon mindene megvan: pénz, autók, luxuslakás; de ami fontosabb, hogy múltja is van.

a film egy lányról szól, aki ki szeretné bontakoztatni zenei talentumát, de az apja, aki dicsőítő pásztor, ezt nem engedi.

lee tíz év börtön után visszatér abba a kisvárosba, ahol felnőtt. Legnagyobb vágya, hogy új és egyszerű életet kezdjen..

''csak egy valódi kockázat próbálhatja meg a valódi hitet.''

a film Mózes életének történetét dolgozza fel, fantasztikus látványvilággal és a modern számítógépes technika segítségével.

eszter könyve alapján készült alkotás, mely kifinomultan hangsúlyozza a bátorság, hit és engedelmesség értékét.

a film bemutatja a láthatatlan világot körülöttünk. Hogyan férkőznek be démoni erők az életünkbe, és hogyan védelmeznek minket Isten angyalai.

a huszonéves Caden Indiában bulizik barátaival. Megszokta a jómódot, az amerikai gazdagok életét. Azonban ott fordulatot vesz élete.

a film 1890 amerikájában kezdődik, ahol még keresztény erkölcsök uralkodtak. Az egyik professzor apja egy időgépet épített: bepillantást nyerünk a mostani jövőbe.

egy nő idilli élete összetörik, amikor férjét elveszíti. Hitét veszti és nem látja a jövőt; azonban egy váratlan találkozás mindent megváltoztat.

hét évvel a pusztító szökőár után hat idegen menedéket talál egy thaiföldi hotelben a hurrikán elől.

a film Caleb történetét meséli el, aki egy fiatal deszkás srác. Beteg lesz az édesanyja, édesapja pedig nem él velük.

"amikor Isten csodát tesz, ne kérdezd, hogyan, csak köszönd meg!" - hangzik el a filmben. Igaz történet alapján készült film egy 8 éves agytumoros kisfiúról.

nincs erősebb kötelék, mint a család. Ez az alkotás segít megtalálni a helyes utat a családi értékekhez.

10 év múlva a "teljesen idegen" című film főszereplőjének lázadozó tini lánya találkozik Jézussal.

képesek lesznek megtalálni a módját annak, hogy szolgálják és védjék azokat, akik a leginkább kedvesek nekik?

sara csúcsformában játszik. Nagy az esélye arra, hogy egy elit tenisz-programban részt vegyen a nyáron, de hirtelen nagy változás történik..

vajon mit tennél, ha "Jézus Krisztus" aláírással vacsorameghívást kapnál egy előkelő vendéglőbe?

a helyi kisvárosban az emberek helyzete egyre rosszabb, az ottlakók egyre inkább kétségbeesettebbek. De ekkor érkezik a városba Gabe, az ismeretlen fiú.

hannah egy sikertelen abortusz túlélője. Össze van zavarodva amikor kiderül az igazság. Egy hosszú útnak vág neki.

egy békés nickel mines-i amish közösség élete örökre megváltozik, amikor egy fegyveres értelmetlenül öt kislány életét veszi el egy iskolában.

csodálatos témát feldolgozó film; a hit és megbocsátás által hamar megváltozhatnak a dolgok, amikor az emberek elkezdik őszintén keresni Istent.

a film emlékeztet bennünket arra, hogyha még az édesapánkkal nincs is (jó) kapcsolatunk, a Mennyei Atyánk mindig velünk van.

a középiskolás Luke arról álmodik, hogy profi szinten szörfözzön. Amikor egy szörnyű tragédia bekövetkezik; minden megváltozik..

a történet az 1850-es években zajlik egy amerikai wales telepesek által létrehozott közösségben. Cadi lassan ráébred, hogy a bűnevő téves eszmén alapul.

ben arról álmodozott, hogy orvos lesz, ám ahhoz, hogy ezt valóra váltsa, hihetetlen nehézségeket kellett legyőznie. Igazából semmi esélye sem volt..

a tinédzser Bethany Hamilton imádta a szörfözést, a hullámlovaglás volt a mindene. Egy szörnyű tragédia azonban beárnyékolta életét.

miután egy szörnyű balesetben elvesztette feleségét és két fiát; úgy tűnik a kisvárosi ügyvéd számára az öngyilkosság az egyetlen menekülési út..

egy jogász hallgató pert indít az Ördög ellen. Az Ördög megjelenik a tárgyaláson, és kitör az évszázad legnagyobb pere. Sátán a vádlottak padján!

eszter történetét megfilmesítő alkotás, modernebb feldolgozásban.

Jake Taylornak mindene megvan: barátok, hírnév, kosárlabda-ösztöndíj várja; és a legmenőbb lány is az övé a suliban. Mi lehetne ennél jobb?

a film visszarepít a Messiás korába. Szép, látványos, elgondolkodtató, Jézus Krisztus születésének körülményeiről. Bemutatja Mária és József nehézségeit, lelki harcait..

képzeld el, hogy a világ rendez egy szülinapi party-t, csak az ünnepeltet felejtik el meghívni.

15 évvel ezelőtt Ben Walker elhagyta a kedvesét és leendő gyülekezeti szolgálatát egy üzleti lehetőség miatt..

Ábrahám történetének hiteles, immár klasszikusnak számító feldolgozása; Ábrahám szerepében richard harris.

egy 47 éves keresztény ember egy nem kívánt válás után válaszokat keres fájdalmai enyhítésére és az élet igazi értelme után kutat...

öt idegen menedéket talál egy elhagyott út menti étteremben, akikben látszólag semmi közös. De az étterem tulajdonosa különös módon mindent tud róluk.... Neve: Jézus.

egy kedves történet a megbocsátásról, a barátságról, a hitről. Megérthetjük, hogy nem biztos, hogy a tömeg hangja a nyerő..

a film nagyszerű példát mutat arra, mit jelent meg is cselekedni azt, amire Jézus az ige által indítja az övéit.

ki segít, hogy a nőből feleség legyen, hogy a férfi valóban férfiként viselkedjen, hogy az egyedülálló is nemet tudjon mondani, ha kell...?

a film szóról szóra követi a Szentírás szövegét, így mutatva be az Apostolok cselekedeteit.

egy keresztény férfi a semmittevésben tölti az életét. Szenvedélye a televízió és nem tud szabadulni tőle. Titkos vágya az, hogy saját gyülekezetet alapíthasson...

1979-ben készült film, amely bemutatja Jézus Krisztus életét, Lukács evangéliumát követi végig.

domitian 28 napot ad a keresztényeknek arra, hogy megtagadják vallásukat és őt magát ismerjék el istenüknek.

József és testvérei történetének tévéfilmváltozata rendkívül látványos, a szereposztás parádés..

megtérés és autókereskedés? Tisztességes haszon és talpon maradás? Érdekes párosítások! de vajon működnek-e?

bemutatja az igaz kereszténység egyik arculatát. Amikor a megbocsájtás és az elfogadás legyőzi az elvetettséget és a hitetlenséget.

a Messiás életét már számos filmben feldolgozták. Ez a kétrészes, nemzetközi összefogással készült mű 31 éves korától követi a Megváltó életét.

a film egy 10 éves lányról szól, aki megszökik drogos anyjától és Jézusba vetett hitével nekivág a világnak.

Tyler Doherty egy rendkívül különös 8 éves kisfiú, akinek nap mint nap meg kell küzdenie a rákkal.

egy történet, melynek majd minden feldolgozása indulatokat ébreszt, és újra és újra szembesít azzal, amiről a keresztény kultúra mintegy kétezer éve szól...

a házastársaknak tudniuk kell, hogy a szeretet, az elkötelezettség inkább döntés, mintsem érzelem.

ez a film egy a legjobb értelemben vett történelmi illusztrációja Luthernek, és azoknak a körülményeknek, amelyek elvezették őt a reformációig.

esztert, a szép és okos királynét csodálatosan használta fel Isten arra, hogy a zsidó nép megmeneküljön az esztelen pusztítástól...

egy dúsgazdag hölgy pillanatok alatt szegénnyé válik. Mégis, éppen ekkor találja meg élete legszebb hivatását.

a sikeres munkavállalás után Sarah Collins döbbenten veszi észre hogy terhes. Szembesül olyan morális dolgokkal amire nem volt felkészítve.

Ethan és Jake mindketten szenvedélyes pásztorok, ugyanazt az Istent dicsérik, ugyanabból a könyvből... De itt be is fejeződnek a hasonlóságok.

az elkeseredett férfi Istenhez fordul segítségért. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát és életét.

a zarándok útja a jelenvaló világból az eljövendőbe. John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült.