Feliratos  Szinkronos  Premier  Bibliai  Történelmi  Kortárs 


Az Overcomer című film fő témája az identitás megtalálása Krisztusban, mely az Efézusbeliekhez írt levél első, és második fejezetén alapul. Kultúránk azt akarja mondani, hogy az identitás az, amit érzel, vagy amit a kultúra mond rólad, vagy valamilyen sztátusz, munkahely, pénzügyi helyzet...

A középiskolai szintű amerikai foci árnyékában két testvér története, egy déli kisvárosban. Két különböző világnézettel élik meg egyre nehezedő mindennapjaikat, de végülis egymást erősíti..

Egy emberi és társadalmi értékeket felemelő egyszerű kis történet, az élet nehézségeiről-megpróbáltatásairól, az azokban való kitartásról, szeretetről, megbocsátásról, megtérésről..

Darren Turner katonai lelkész és feleségének igaz története az iraki háború idejéről. Amikor a háború harci hegeket hagy a szívében, még egy csata hátravan: a házasságuk megmentése..

A Beam család hihetetlen, ám igaz története. Amikor Christy megtudja hogy tízéves lánya, Anna egy ritka, gyógyithatatlan betegségben szenved, elhatározza, hogy megtalálja..

Ez az egyik legsokkolóbb film, amelyet valaha készítettek az üldöztetésről, és amely egyáltalán nem túlozza el a valóságot. Sőt, ellenkezőleg.

Abby Johnson mindig is a nők segítségére szeretett volna lenni. A "Tervezett Szülővé Válás" egyik klinikáján, a legfiatalabb vezető lesz lojalitásának köszönhetően, aki hisz..

Assisi Szent Ferenc életét sokan és sokféleképpen feldogozták már. Michele Soavi tévéfilmje az umbriai város véres polgárháborúját..

A csak Gauff néven ismert lovasoktatónak a múltját sokan nem ismerik. Elvált a feleségétől és reménytelenül rideg a kapcsolata lányával, Brandy-vel..

Egy 14 éves fiú tóba fullad, hithű édesanyja pedig azért imádkozik, hogy a gyermek épségben visszatérjen hozzá. Egy szép film mely ráadásul igaz történetet dolgoz fel..

Amikor a konfliktusok, a lázadás és a harag elnyomja családjuk boldogságát, Charlie és Alice kénytelen változtatni azon, hogyan élik mindennapjaikat, és hogyan nevelik..

Brandon Burlsworth története, aki az egyetemi amerikai futball történetének egyik legnagyobb alakja.

Paul Asher miután hazatér a Közel-Keletről, nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát..

Vinicius, az előkelő római katona beleszeret a gyönyörű fogvatartott királylányba, Lygiába, s rabszolganőként akarja házába vinni. Nagybátyja, az éleseszű, élvhajhász Petronius támogatja tervét..

Férje elvesztése miatt anyagilag nehéz időszakon megy keresztül Amber Hill, akinek a kislányával is meg kell értetnie az apa elvesztését..

Egy amerikai kereszténynek, aki az Egyesült királyságban van kiküldetésben, a saját hitét is meg kell vizsgálnia, amikor találkozik egy hídon egy öngyilkosságra készülő..

Miután elvesztette élete szerelmét a filiszteusok által; Sámson, a fiatal héber, aki természetfeletti erővel rendelkezik, feláldoz mindent, hogy bosszút álljon..

Az olimpiai bajnok, és háborús hős Louis Zamperini igaz története a megbocsátásról, a megváltásról, és a csodálatos kegyelemről.

Ethan, Luke, Alé, Ryder és Catherine öt barát, akiket erős hitük köt össze. A diploma megszerzése után ketten úgy döntenek, hogy különleges missziót vállalnak magukra..

Eric Liddell, Kína első aranyérmese és egyben Skócia egyik legjobb sportolója, visszatér a háború sújtotta Kínába.

A film Názáreti Mária életének utolsó napjairól szól, aki a megalakuló egyház segítségére van; visszaemlékszik Jézus életére, ezzel is bátorítva az apostolokat.

Gavin Stone, az egykor szebb napokat is látott gyerekszínész arra kényszerül, hogy közszolgálati munkát végezzen a helyi templomban..

Majd egy évtized elteltével a híres country énekes visszatér egykori szerelméhez, akit az oltárnál cserbenhagyott.

A 12 törzsből egyesített Izrael harmadik és egyben utolsó királya Salamon, Dávid fia, bölcs és gazdag király lett.

Négy elveszett ember életéről szól a film. Egy agresszív hajléktalan férfi, egy katona, akinek az öccse öngyilkos lett, egy terhes lány, és egy orvos..

Dave pásztor próbálja megtalálni a kiútat, miután az egyetem területén lévő templom feszültség helyszínévé válik, majd le is ég.

Az Úr a fáraó palotájában nevelkedett Mózest választja, hogy Izrael népét kivezesse Egyiptomból. Ramszesz, a népére bocsátott csapások ellenére is..

Mikor Maggy névtelen levelet kap tele dicsérő és bátorító szavakkal, a lány el sem tudja képzelni, ki írhatott neki ilyen csodálatos és inspiráló szavakat..

Jeff és Heather boldog házasság és élet elé nézett, azonban kapcsolatukban volt egy olyan nehéz időszak, amikor a fiatal nő egyszerűen eltűnt..

Sault úgy ismerik, mint a mészáros, aki kegyetlenül le akar számolni a zsidó hittől eltávolódó keresztényekkel. Azonban amikor a damaszkuszi úton találkozik..

Sámson megtöri a filiszteusok hatalmát Izrael felett, de mégis e népnek egyik gyönyörű lányába szeret bele. Delila nem viszonozza érzelmeit, mégis..

Egy inspiráló igaz történet a MercyMe dalának a megszületéséről, mely sokak számára reményt adott a világon. "I can only imagine" eredeti címmel..

Egy elsőéves, keresztény egyetemista a népszerű biológia professzor hatása alá kerül, akinek az élet kialakulására az evolúció a válasza.

A film Pálra mint idős emberre fókuszál, aki egy római börtönben a kivégzésére vár, és leveleket diktál Lukácsnak az újonc keresztény közösségek számára.

Amikor egy tragédia három családot is sújt, sorsukat egymás felé fordítja, hogy felfedezzék Isten szeretetét..

A valós események ihlette film Aggie Prejean története. Egy idős nőé, aki szeretne megtalálni két fiatal lányt, akiket unokáiként szeret..

Jeremiás megjövendöli, hogy Jeruzsálemnek fejet kell hajtania Babilon előtt. Jövendölését nem fogadják el, ezért a babiloni katonák elpusztítják a várost..

A szókimondó ateista, Dr. Sol Harkens élete látszólag sikeres, úszkál a hírnévben. Azonban egy autóbaleset következtében halálközeli élményt él meg..

Az Észak-Afrikában született kiváló filozófus és gondolkodó megtérésének története. A háttérben nagyszabású történelmi tablóval.

Amikor burmai menekültek egy csoportja csatlakozik a helyi anglikán gyülekezethez, a helyi lelkész megpróbálja segíteni őket növénytermesztéssel.

A nemzetközi műkincs kereskedő Ron Hall-nak meg kell barátkoznia egy veszélyes hajléktalannal, hogy megmentse a házasságát.

Miután Saul méltatlannak bizonyult arra, hogy Izrael királya legyen, Isten az egyszerű pásztorfiút, Dávidot választja új királynak.

David lelkésznek készült édesapjához hasonlóan, ám édesanyja halála miatt abbahagyja tanulmányait, és elfordult Istentől, majd sikeres R&B énekes lesz..

Michael Boyum igaz története. Egy erőteljes film egy fiatalemberről, aki bátran néz szembe a leukémia elleni küzdelemmel.

A 13 éves Henry édesapja tartalékos katona, akit behívnak, és Afganisztánban kell szolgálnia. A fiú addig megszokott élete felborul, aki tehetséges..

Egy fiatal nő világát alaposan felforgatja, amikor váratlanul megbetegszik, és kénytelen nagyon rég óta nem látott nagymamájához költözni, amíg felépül.

Miközben rasszista atrocitások érik a pályán és azon kívül, a gimnazista amerikai-futballistának meg kell tanulnia kezelni tehetségét és hitét egyaránt.

A 17. század derekán két portugál szerzetes érkezik a távoli és titokzatos Japánba, hogy Isten igéjét terjesszék a helyi lakosság között és megtalálják..

A film Jézus életét követi végig, a születéstől az emberiség megváltását jelentő kereszthalálig és feltámadásig, úgy ahogy azt Mária, Jézus édesanyja látta..

Egy ateista oknyomozó újságíró nem tudja elfogadni Isten létezését, még azok után sem, hogy a felesége keresztény lesz..

Az író, Mitch Alboms vonakodva ugyan, de beleegyezik abba, hogy a gyermekkorából ismert rabbi számára készítsen búcsúbeszédet, amire ő maga kéri fel.

Megismerhetjük Malcolm megtört életét, aki miután egy autóbalesetben elveszítette kislányát, amit ő túlélt, csak örlődik.

Jézus egyik legádázabb ellensége Saul Damaszkuszba is elmegy, hogy tűzzel-vassal irtsa Jézus híveit. Útközben azonban különös dolog történik vele..

A tíz éves Eli élete egy igazi rémálom. Az édesanyja drogfüggő, akitől törődést és odafigyelést hiába vár. Az édesapja se jobb, mert csak bántalmazza.

Yehudah Jézusról prédikál, a családja viszont nehezen fogadja el, hogy szakítva a zsidó szokásokkal és tanításokkal, egy új Messiást követ.

Calvin egy lecsúszott alak, aki találkozik a down-szindrómás csupaszív bolti eladóval, Produce-szal, aki templomba jár..

Gwyneth egy jól kereső marketinges, és minden megadatott számára, egy kivétellel: egy rendes pasi, aki szereti..

A kábítószer-függőséggel küzdő, egyedülélő édesanya története, akit otthonában tartott fogva egy gyilkos..

A legendás amerikaifociedző, Bob Ladouceur életútja, ami során a De La Salle High School Spartans csapatát az ismeretlenségből 151 győzelmes nyerőszériához vezette.

Ben és Ava 7 éves koruk óta ismerik egymást. Ahogy telnek az évek, a kapcsolatuk még inkább mélyül. Úgy tűnik minden jól alakul, de nem tudhatják..

A történet elsősorban egy fiatal, konzervatív keresztény nőre fókuszál, aki egy nemi erőszak következtében gyermeket szül.

Az Apostolok cselekedeteit bemutató 48 perces alkotás, ráadásul HD minőségben.

Az utazás folytatódik. Újabb városba érkezik utazónk (Rob Schneider), ahol olyan embereket talál, akiknek szüksége van némi inspirálásra.

Rick, a fiatal, és sikeres rendőr életében tragédia történik. Eldönti, hogy nincs értelme így folytatni tovább, de akkor Isten közbelép..

Az öreg Izsák egy napon magához szólítja elsőszülött fiát, Ézsaut, hogy megáldja. Anyja, Rebeka segítségével azonban Jákob, a másodszülött fivér csellel magának..

"Mindannyian egy utazáson vagyunk. Egy úton. Telve halogatásokkal, zsákutcákkal. Egy fényes és gyönyörű kilátással, és ugyanakkor viharfelhőkkel.."

Főszereplőnket nagy veszteség éri, és elvonul a világ elől. Végzett Istennel és az emberekkel is. Képes lesz megbocsátani vagy a bosszút választja?

A Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala igaztalanul megvádolja árulással..

Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga..

Jézus küldetését, evangéliumát bemutató több mint 3 órás alkotás, ráadásul HD minőségben.

Igazán inspiráló igaz történet, mely Rachel Joy Scott naplóbejegyzései alapján készült.

Clay, és Amber furcsa találkozásuk után megkísérelik a lehetetlent: régimódi udvarlást napjaink Amerikájában.

Egy apa és férj, aki elvesztette a feleségét és lányát, találkozóra készül azzal, aki megölte a családját, hogy bosszút álljon..

William Miller, a vidéki földműves váratlan felfedezést tesz Dániel könyvének próféciájában. Élete gyökeresen megváltozik..

Egy feltörekvő informatikai cég vezetője épp a házassági fogadalma megújítására készül, amikor megjelenik egy fiatal és vonzó nő..

Heródes halála után Jézus szüleivel elindul Egyiptomból hazafelé. A gyermek Jézus egyre növekszik és ráébred küldetésére.

A végidők kezdődtek. Föld államai egy közös államba egyesültek, egy kormány és egy a választott elnök akit Lucifernek neveznek..

Amikor egy problémás kamasz, Ash önpusztító életmódba kezd, hamar bajba kerül. Új helyzetében egy ló segítségével ébred rá, milyen az üdvösség útja.

Egy inspiráló igaz történet egy eltűnt 2 éves kisfiúról, aki utazásra való készülődés közben eltűnik, és a keresésére indulnak.

A film szóról szóra követi a Biblia szövegét. Hitelesen adja vissza Jézus életútját keresztre-feszítéséig, majd a feltámadt Jézus megjelenéséig.

Dániel a bátorság és hűség mintapéldája. A történet igazolja számunkra, hogy Isten a legnehezebb körülmények között is jelen van.

Luke Rogers ideális kereszténynek tűnik. Azonban a húszas évei közepén járó Luke nem is lehetne messzebb az igazi keresztény élettől..

A film egy olyan világról szól, amelyet csak Isten lát igazán, az ember belső lényéről.

Három nappal kivégzése előtt, az idős Péter apostol azt mondja a börtönőrnek,
"Eljött az idő, hogy megismerd Jézust".

Amikor egy középiskolai tanárnak feltesznek egy kérdést Jézussal kapcsolatban, talán maga sem gondolta, hogy válasza lavinát indít el, melyben mindent elveszíthet.

Egy hitetlen római katona új küldetést kap: keresse meg a zsidók keresztre feszített Megváltójának, Jézusnak eltűnt holttestét.

Amikor egy fiatal lány vágyik arra, hogy megtalálja az igazit, nem sok választja el a rossz döntéstől. De a szerető apa biztosítja, hogy segíteni fogja, hogy jó úton haladjon.

Júdás lelkes híve Jézusnak, szereti és tiszteli mesterét, akitől azonban azt várja el, hogy még a földi életben megvalósítsa királyságát és legyőzze a rómaiakat.

Méltó módon mutatja be azt egyszerűséget és tisztaságot, amely értékek mentén Szent Ferenc és Szent Klára képviselte és követte Jézus tanításait.

A film fő mondanivalója, hogy az imádság egy nagyon fontos eszköz, amit keresztények milliói nem vesznek kellően komolyan.

"Hacsak nem látom kezén a szegek nyomát, ha nem helyezem ujjamat a szegek helyére, és oldalába nem teszem kezem, nem hiszem."

Inspiráló dráma egy magányos középiskolai gondnokról, aki egy különösen nagy nehézségekkel küzdő tinédzser mentora lesz.

 

 

Meghan Doherty egy fiatal és tehetséges karrierista, akinek az Isten országa nevű helyen kellene végrehajtás előtti megállapodást kötnie.

Dávid király története a klasszikus filmben, ahol Richard Gere játsza a király szerepét.

Egy epikus történet a szeretetről, és az odaadásról. Ez a film Ruth bibliai történetét dolgozza fel.

A jómódú magdalai asszonyt, Máriát elhagyja az ura, mert nem szült neki gyermeket, sőt még szülőházát - a hozományát - is elveszi tőle..

Egy történet az igazi hitről, a feltétel nélküli elkötelezettségről, és a valódi szeretetről.

12 lélek története, akik közel vannak ahhoz, hogy megtudják, mit jelent a kereszt.

A The Song főszereplője a tehetséges fiatal énekes-dalszerző, Jed King , aki próbál kilépni apja árnyékából.

King Brendan kemény körülmények között nő fel, apa nélkül, amikor a tizennyolcadik nevelőszüleihez kerül; le szeretne számolni a régi életével.

Miután egy szörnyű balesetben elvesztette feleségét és két fiát; úgy tűnik a kisvárosi ügyvéd számára az öngyilkosság az egyetlen menekülési út..

Megható történet Leiláról, az életfogytiglanra ítélt rabról, aki kegyelmet kap, és egy gyülekezetben kap munkát.

Az Isten Fia című film Christopher Spencer nagyszabású drámája, ami Krisztus életét mutatja be.

A sármos Miles Montego-nak már fiatalon mindene megvan: pénz, autók, luxuslakás; de ami fontosabb, hogy múltja is van.

A film egy lányról szól, aki ki szeretné bontakoztatni zenei talentumát, de az apja, aki dicsőítő pásztor, ezt nem engedi.

Názáreti József, Dávid király leszármazottja egy elismert asztalos, akinek a munkája még Heródest is lenyűgözi.

''Csak egy valódi kockázat próbálhatja meg a valódi hitet.''

A film Mózes életének történetét dolgozza fel, fantasztikus látványvilággal és a modern számítógépes technika segítségével.

Lee tíz év börtön után visszatér abba a kisvárosba, ahol felnőtt. Legnagyobb vágya, hogy új és egyszerű életet kezdjen..

Jézus Krisztus édesanyját mutatja be ez a lélegzetelállító, sokatmondó filmdráma.

A film szóról szóra követi a szentírás szövegét, így mutatva be az apostolok cselekedeteit.

 

 

Eszter könyve alapján készült alkotás, mely kifinomultan hangsúlyozza a bátorság, hit és engedelmesség értékét.

A film bemutatja a láthatatlan világot körülöttünk. Hogyan férkőznek be démoni erők az életünkbe, és hogyan védelmeznek minket Isten angyalai.

A huszonéves Caden Indiában bulizik barátaival. Megszokta a jómódot, az amerikai gazdagok életét. Azonban ott fordulatot vesz élete.

A film 1890 amerikájában kezdődik, ahol még keresztény erkölcsök uralkodtak. Az egyik professzor apja egy időgépet épített: bepillantást nyerünk a mostani jövőbe.

Egy nő idilli élete összetörik, amikor férjét elveszíti. Hitét veszti és nem látja a jövőt; azonban egy váratlan találkozás mindent megváltoztat.

Hét évvel a pusztító szökőár után hat idegen menedéket talál egy thaiföldi hotelben a hurrikán elől.

A film Caleb történetét meséli el, aki egy fiatal deszkás srác. Beteg lesz az édesanyja, édesapja pedig nem él velük.

"Amikor Isten csodát tesz, ne kérdezd, hogyan, csak köszönd meg!" - hangzik el a filmben. Igaz történet alapján készült film egy 8 éves agytumoros kisfiúról.

Nincs erősebb kötelék, mint a család. Ez az alkotás segít megtalálni a helyes utat a családi értékekhez.

10 év múlva a "Teljesen Idegen" című film főszereplőjének lázadozó tini lánya találkozik Jézussal.

Képesek lesznek megtalálni a módját annak, hogy szolgálják és védjék azokat, akik a leginkább kedvesek nekik?

Sara csúcsformában játszik. Nagy az esélye arra, hogy egy elit tenisz-programban részt vegyen a nyáron, de hirtelen nagy változás történik..

Vajon mit tennél, ha "Jézus Krisztus" aláírással vacsorameghívást kapnál egy előkelő vendéglőbe?

A helyi kisvárosban az emberek helyzete egyre rosszabb, az ottlakók egyre inkább kétségbeesettebbek. De ekkor érkezik a városba Gabe, az ismeretlen fiú.

Hannah egy sikertelen abortusz túlélője. Össze van zavarodva amikor kiderül az igazság. Egy hosszú útnak vág neki.

Egy békés Nickel Mines-i Amish közösség élete örökre megváltozik, amikor egy fegyveres értelmetlenül öt kislány életét veszi el egy iskolában.

Csodálatos témát feldolgozó film; a hit és megbocsátás által hamar megváltozhatnak a dolgok, amikor az emberek elkezdik őszintén keresni Istent.

A film emlékeztet bennünket arra, hogyha még az édesapánkkal nincs is (jó) kapcsolatunk, a mennyei Atyánk mindig velünk van.

A középiskolás Luke arról álmodik, hogy profi szinten szörfözzön. Amikor egy szörnyű tragédia bekövetkezik; minden megváltozik..

A történet az 1850-es években zajlik egy amerikai wales telepesek által létrehozott közösségben. Cadi lassan ráébred, hogy a bűnevő téves eszmén alapul.

Ben arról álmodozott, hogy orvos lesz, ám ahhoz, hogy ezt valóra váltsa, hihetetlen nehézségeket kellett legyőznie. Igazából semmi esélye sem volt..

A tinédzser Bethany Hamilton imádta a szörfözést, a hullámlovaglás volt a mindene. Egy szörnyű tragédia azonban beárnyékolta életét.

Péternek, Jézus tanítványának fordulatokban bővelkedő életét mutatja be a film.

Egy jogász hallgató pert indít az ördög ellen. Az ördög megjelenik a tárgyaláson, és kitör az évszázad legnagyobb pere. Sátán a vádlottak padján!

A film egy fekete pásztorról szól, aki másodállásban rendőr. Olyan helyzetekbe kerül, ahol már nagyon nehéz megbocsátani.

Jake Taylornak mindene megvan: barátok, hírnév, kosárlabda-ösztöndíj várja; és a legmenőbb lány is az övé a suliban. Mi lehetne ennél jobb?

A film visszarepít a Messiás korába. Szép, látványos, elgondolkodtató, Jézus Krisztus születésének körülményeiről. Bemutatja Mária és József nehézségeit, lelki harcait..

Képzeld el, hogy a világ rendez egy szülinapi party-t, csak az ünnepeltet felejtik el meghívni.

Amstrong Cane megváltozott a hosszú börtönévek alatt. A gyűlölet és a bűn terhétől megszabadult, megtalálta Istent.

Eszter történetét megfilmesítő alkotás, modernebb feldolgozásban.

Angie egy lelkész huszonéves lánya. Már elege van a helyi közösségből és a templomi éneklésből. Szeretné felfedezni a világot.

1956-ban indiánok öt misszionárust legyilkoltak az ecuádori őserdőkben. Feleségeik elhatározták hogy életük kockáztatásával is elmennek a törzshöz.

15 évvel ezelőtt Ben Walker elhagyta a kedvesét és leendő gyülekezeti szolgálatát egy üzleti lehetőség miatt..

Ábrahám történetének hiteles, immár klasszikusnak számító feldolgozása; Ábrahám szerepében Richard Harris.

Egy 47 éves keresztény ember egy nem kívánt válás után válaszokat keres fájdalmai enyhítésére és az élet igazi értelme után kutat...

Öt idegen menedéket talál egy elhagyott út menti étteremben, akikben látszólag semmi közös. De az étterem tulajdonosa különös módon mindent tud róluk.... neve: Jézus.

Egy kedves történet a megbocsátásról, a barátságról, a hitről. Megérthetjük, hogy nem biztos, hogy a tömeg hangja a nyerő..

A film nagyszerű példát mutat arra, mit jelent meg is cselekedni azt, amire Jézus az Ige által indítja az övéit.

A film Dél-Afrikában játszódik, egy farmercsalád a viszontagságait mutatja be. A feleség keresztény és amikor a férfi is megtér, az Úr hatalmas csodákat ad..

Ki segít, hogy a nőből feleség legyen, hogy a férfi valóban férfiként viselkedjen, hogy az egyedülálló is nemet tudjon mondani, ha kell...?

Egy keresztény férfi a semmittevésben tölti az életét. Szenvedélye a televízió és nem tud szabadulni tőle. Titkos vágya az, hogy saját gyülekezetet alapíthasson...

1979-ben készült film, amely bemutatja Jézus Krisztus életét, Lukács evangéliumát követi végig.

Domitian 28 napot ad a keresztényeknek arra, hogy megtagadják vallásukat és őt magát ismerjék el Istenüknek.

József és testvérei történetének tévéfilmváltozata rendkívül látványos, a szereposztás parádés..

Megtérés és autókereskedés? Tisztességes haszon és talpon maradás? Érdekes párosítások! De vajon működnek-e?

Bemutatja az igaz kereszténység egyik arculatát. Amikor a megbocsájtás és az elfogadás legyőzi az elvetettséget és a hitetlenséget.

A Messiás életét már számos filmben feldolgozták. Ez a kétrészes, nemzetközi összefogással készült mű 31 éves korától követi a Megváltó életét.

A film egy 10 éves lányról szól, aki megszökik drogos anyjától és Jézusba vetett hitével nekivág a világnak.

Tyler Doherty egy rendkívül különös 8 éves kisfiú, akinek nap mint nap meg kell küzdenie a rákkal.

Egy történet, melynek majd minden feldolgozása indulatokat ébreszt, és újra és újra szembesít azzal, amiről a keresztény kultúra mintegy kétezer éve szól...

A házastársaknak tudniuk kell, hogy a szeretet, az elkötelezettség inkább döntés, mintsem érzelem.

Ez a film egy a legjobb értelemben vett történelmi illusztrációja Luthernek, és azoknak a körülményeknek, amelyek elvezették őt a reformációig.

Esztert, a szép és okos királynét csodálatosan használta fel Isten arra, hogy a zsidó nép megmeneküljön az esztelen pusztítástól...

Egy dúsgazdag hölgy pillanatok alatt szegénnyé válik. Mégis, éppen ekkor találja meg élete legszebb hivatását.

A sikeres munkavállalás után Sarah Collins döbbenten veszi észre hogy terhes. Szembesül olyan morális dolgokkal amire nem volt felkészítve.

Ethan és Jake mindketten szenvedélyes pásztorok, ugyanazt az Istent dicsérik, ugyanabból a könyvből... de itt be is fejeződnek a hasonlóságok.

Az elkeseredett férfi Istenhez fordul segítségért. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát és életét.

A zarándok útja a jelenvaló világból az eljövendőbe. John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült.


#teljes #osszes