PREMIER: A JÉZUS FORRADALOM

Egy nemzeti spirituális ébredés igaz története az 1970-es évek elejéről, és annak eredete ami a dél-kaliforniai tizenéves hippi közösségből indult el. Ez a Jézus Forradalom, ami Kaliforniában kezdődött és az egész országon végig söpört, 1972-ben ért a csúcsra. Sok történész úgy vélekedik róla, hogy ez volt Amerika történelmének legnagyobb lelki ébredése."Ez a hely itt, a tiétek is. Nem érdekel... ha valaki másképp gondolja. Ha úgy érzed, hogy kirekesztett vagy... akkor csak csatlakozz hozzánk. Ha úgy érzed, hogy nem értenek meg, vagy ítélkeznek feletted, akkor csak gyere ide. Ha szégyenkezel valami miatt amit tettél, vagy teszel, akkor itt megbocsájtásra és szabadságra fogsz találni.. Ez az otthonotok. És szeretném, ha mesélnétek róla a barátaitoknak is. Van számotokra hely. Mostantól az az ajtó mindig nyitva áll előttetek. A nap minden percében. És ha valakinek ez nem tetszik, nos, számára is nyitva áll az az ajtó. Mindkét irányba működik."
(részlet a filmből, amikor is Chuck, a lelkész először a gyülekezetbe járó hippik, majd a gyülekezeti tagok felé fordulva beszél)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm PREMIER! Egy nemzeti spirituális ébredés igaz története az 1970-es évek elejéről, és annak...

Közzétette: Nicelife2023. május 17., szerda