Kortárs filmek

A hit fogságában 

Sara és családja a Jehova tanúi közösség tagjai. A tizenhét éves lány szigorú vallási előírások közepette nőtt fel. Gyakran elkíséri szüleit, amikor házról házra, lakásról lakásra járnak, hogy hirdessék egyházuk tanításait, beszéljenek..

A Jézus Forradalom  

Egy nemzeti spirituális ébredés igaz története az 1970-es évek elejéről, és annak eredete ami a dél-kaliforniai tizenéves hippi közösségből indult el. Ez a Jézus Forradalom, ami Kaliforniában kezdődött és az egész országon végig söpört..

Tedd le az életed! 

Egy srác, aki az illegális autóversenyek királya, megtér egy halálközeli élményt követően. Visszamegy az illegális futamokra, de nem a verseny miatt, hanem hogy elmondja az evangéliumot egy olyan közegben, ahol kizárólag az emberi dicsőség..

#Jézus - Apám nevében 

Jézus bibliai történetét mai környezetbe helyezték e magyar film készítői. Az alkotás a Szentírás szövegéhez igyekszik hű maradni, miközben elképzeli, hogy milyen lenne, ha ma játszódna az evangélium története..

A főoldalról

Kortárs
Premier: Életjel

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.


Ismert személy
Bella Ramsey:
Jézus az én Megváltóm!

Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van YouTube-csatornája és Instagram-fiókja, amely tele van dicsőítő dalokkal és a keresztény életről szóló..


Lelki egyensúly
A legfontosabb dolog (lenne)
a gyülekezetben

A Gallup új tanulmánya szerint a mai gyülekezetben nem a dicsőítés és nem a pásztor a legfontosabb dolog. Nem a dekoráció, és még csak nem is az ifjúsági programok.


Sorozat
A Hegyi beszéd: Az igazi kincs

"Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok.."HIRDETÉSJohn Light az egyik legveszélyesebb rab volt az arizonai állam büntetés-végrehajtási intézetében. Miután elfogadja Krisztust a börtönben, rájön, hogy igazi küzdelmei még csak ezután kezdődnek.

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.

Amikor egy kisvárosi baseball edző életreszóló ajánlatot kap egy nagyobb középiskolától, családjával együtt elköltözik, remélve hogy Isten hívta el erre a feladatra, de hamarosan szembe kell néznie..

Az 1970-es évek ellenkultúrális forradalma során a zene egy új formája jelent meg, a 'Jézus zene'. Mára több milliárd dolláros, több műfajú iparággá nőtte ki magát. Minden héten több mint 50 millió ember ébred fel úgy, hogy ez a zene inspirálja őket.

Családi tábor 

Amikor két, teljesen különböző család kénytelen együtt táborozni, az apák küzdenek azért, hogy összetartsák családjukat és megmentsék házasságukat, miközben versengenek egymással is az áhított tábortrófeáért.


A film öt régi barátnő története, akik életük kihívásaival küzdenek, majd mindenki máshogy, de végül is mind a hiten keresztül fedezik fel, hogy csak Isten képes arra, hogy azzá a nővé váljanak, ami a szívük mély vágya.

Amikor egy hajléktalan férfi megszakítja egy raymondi gyülekezet kényelmes napi rutinját, a fásult gyülekezet élete soha nem lesz már ugyanolyan.

Egy feltörekvő gyermekkönyv-író jobban megérti Isten akaratát, miután minden egyes imája, a múlttól egészen a jelenig, egyszerre meghallgatásra kerül, eltörölve múltját, és mindent megváltoztatva a jelenben.

Abby Johnson világéletében a bajba jutott nőkön szeretett volna segíteni. Mint az ország egyik legfiatalabb Planned Parenthood klinika igazgatója, hitt a nők saját döntési jogában. Mindaddig, míg egy nap valami olyat látott, ami mindent megváltoztatott.

Az 1970-es évek ellenkultúrális forradalma során a zene egy új formája jelent meg, a 'Jézus zene'. Mára több milliárd dolláros, több műfajú iparággá nőtte ki magát. Minden héten több mint 50 millió ember ébred fel úgy, hogy ez a zene inspirálja őket.

A film Stuart Long atya életét követi nyomon, aki bokszolóból lett pap, és számtalan embert inspirált az önpusztítástól a megváltásig tartó útja során.

Amikor Morgan hadnagy és fegyveres csapata megérkezik egy templomi túszhelyzet helyszínére, James mérlegeli a menekülési lehetőségeit, míg Elizabeth életének megmentését tűzi ki maga elé.

Azon az estén, amikor Suzanne Waters nyugdíjba vonulását ünnepli, váratlan nehézségek sora indul el életében, melyekkel meg kell küzdenie. "Kövesd Isten északi irányát a életedre."

Mutasd meg az Atyát 

A Kendrick testvérek legújabb sikerfilmje ezúttal az apaság fontosságát mutatja be melegszívű, távollévő és bántalmazó apák valós történeteinek tükrében. Lenyűgöző történetek fonódnak össze az apaságról Isten inspiráló alapigazságaival megfűszerezve.


A kapcsolatokban keresve a beteljesedést, Sarah ráébred arra, hogy az igazi szeretet kulcsa a megbocsájtás.

Hannah, a kiégett énekes sztár visszatér a kis észak-michigani szülővárosába, Lost Heart-be (Elveszett Szív), bántalmazó, gyűlölt apja temetésére. Ott szembeszáll múltja nehézségeivel, és talán újra megtalálja a békét és az egyensúlyt.

Ez az igaz eseményeken alapuló inspiráló történet az olimpiai birkózóról, John Wrightról szól. Amikor édesanyja meghal, John visszatér szülővárosába, amely még nem bocsátott meg neki.

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk.

A filmnek keresztény üzenete van, de nem prédikál. Valójában az üzenet többnyire nagyon finom, és ehelyett arra összpontosít, hogyan boldogul egy fiatal lány, amikor az apját (alaptalanul) börtönbe zárják.

Különleges hangulat ébred egy farmer és egy híres modell között, aki meglátogatja gyermekkori otthonát. A várost az a veszély fenyegeti, hogy elveszítik szeretett, 87 éves múlttal rendelkezú 'Mikulásfalva' fesztiváljukat, de egy kis szeretettel..

Jimmy Valentinót a csoda mentette meg, ő így gondolja. A második esélyt kapva Jimmy más végstádiumban lévő betegekért jár közbe imádságban, akik döbbenetére gyorsan felépülnek.

Egy modern tékozló fiú visszatér Ohio szülővárosába, hogy szembenézzen az életével, amelyet maga mögött hagyott; szembesülve megtört múltjával, újra felfedezi hitét, és kapcsolatba lép első szerelmével, Grace -vel.

Eldobott dolgok 

Amikor egy tragédia megzavarja a nagyra becsült zeneprofesszor, Grace Wyatt életét, addigi élete összeomlik, kiszorul az akadémiai világból, és bekerül a veszélyeztetett fiatalok tanításának rideg valóságába.


Amikor a fiatal Sara meghallja a prédikátort, amint arról beszél, hogy a hit hegyeket képes megmozgatni, imádkozni kezd. Hirtelen a városában az emberek titokzatos módon meggyógyulnak - de a hírnév hamarosan következményekkel..

Amikor egy dél-karolinai városban megnyílik a Ku Klux Klan-t ünneplő múzeum, az idealista Kennedy tiszteletes igyekszik megőrizni a békét, még akkor is miközben próbálja rávenni Burdent, hogy hagyja maga mögött a rasszista múltját.

Ez a film ragyogó példája annak, hogy az ember belseje számít, nem pedig a külső a fontos. Egy történet a Down-szindrómáról és arról, hogyan kezelik az ilyen állapotú embereket.

A filmben két olyan kétségbeesett, Isten létezését kétségbevonó személyt ismerhetünk meg többek között, akik elvesztették gyermekeiket. Megkeseredettségük, önmarcangolásuk, megbocsátani nem akarásuk..

Ben Marcus az egykori stand-up komikus, az életében bekövetkezett válság közepén megpróbál társadalmi médiasztárrá válni, egészen addig, amíg őt és családját erőteljesen meg nem változtatja a Biblia; utána a célja módosul.

A Disney legújabb filmje az életről, a halálról és a boldogságról – avagy igaz történet egy keresztény fiatalról, aki megküzdött a rákkal, és sosem veszített igazán. "Nem kell holnapig várnod, hogy ma élni kezdj."

Cory Brand sztár a baseballpályán, ám azon kívül nem találja helyét, félresiklik az élete. Miután komoly bajba keveredik alkoholfüggősége miatt, és a csapatánál felfüggesztik, az ügynöke, hogy mentse a menthetőt, visszaküldi őt a kisvárosba..

Victoria Tremont arra vágyik, hogy megtalálja azt a különleges valakit. Egy nap egy jóképű, titokzatos idegen lép be a kávézóba, ahol dolgozik, azonban a férfi mint nőt, észre sem veszi. Ezért Victoria elhatározza, hogy csatlakozik ahhoz a keresztény..

Életem nyara

Nyári tábor? Nem az ő világa. De álmai csaja, új barátai és a hit ereje mindezt megváltoztatja. Amikor a gondokkal küzdő tini, Will Hawkins (Kevin Quinn) összetűzésbe kerül a törvénnyel, választania kell a javítóintézet és egy keresztény nyári tábor között. Will kezdetben nem találja a helyét, de végül kitárja a szívét.


A címszereplő Jimmy (Ian Colletti) fejlődésben késleltetett tinédzser, aki Georgia államban él. A naívan egyszerű fiúnak két furcsa tulajdonsága van - halálosan fél a víztől, és olyan embereket lát, akiket senki más nem.

Brian súlyos ellenállással néz szembe a körülötte lévő világ, különösen saját apjával szemben, amikor a Biblia felé fordul az érdeklődése. Brian tiszta és ártatlan hite Isten rendkívüli erejének olyan megnyilvánulásait idézi elő, amelyek gyorsan hírré válnak.

Anyja elvesztése után a 18 éves Alaska Rose törvényszegő magatartása miatt kerül bíróság elé. Felfüggesztett büntetését közmunkával válthatja ki, amelyet egy idősek otthonában kell letöltenie.

A gazdasági összeomlás széles körű társadalmi nyugtalanságot és zavargásokat okoz, így egy 19 éves, eljegyzett lány a törvénytelen anarchia által határolt erdőben küzd a testvéreivel..

"Az ima soha nem vall kudarcot" című film egy jogi dráma egy feltörekvő kosárlabda edzőről, aki jó úton halad a bajnoki cím felé csapatával, amikor hirtelen kirúgják azután, hogy az egyik játékosával imádkozott, akinek nagy szüksége volt erre.

az astrid nevű figyelemre méltó idős hölgy szokatlan módszereket alkalmaz az általa kiválasztott, és közelebbről megismert emberek életének megváltoztatására..

dokumentumfilm az ausztráliai Hillsong United együttesről, mely elindulása Sydney külvárosából teljesen valószínűtlennek tűnt.

Todd és Sonja Burpo a poklok poklát állja ki, amikor a négyéves fiúk majdnem belehal a súlyos betegségbe. Miután Colton csodával határos módon felépül, furcsa dolgokról kezd..

nincs akadály 

Egy középiskolai kosárlabda edző kényszerhelyzetben terepfutást kezd el tanítani, ám érdeklődés hiányában azt is csak egy asztmás kislánynak. A tininek ráadásul az élete sem egyszerű, de a keresztény edző és családja számára fontos, hogy Hannah-nak az élete jó irányba forduljon.


Jeremy Camp, keresztény énekes igaz története a szerelemről és a veszteségről, ami bizonyítja, hogy mindig van remény. A fiatal zenész, Jeremy élete akkor teljesedik ki igazán, mikor rátalál lelki társára, Melissára.

a film Jake Reeson történetét meséli el, egy feltörekvő énekesét, akinek a "világ a kezében van", egészen addig, amíg az egója meg nem töri a lendületet.

"az embernek, néha rossz döntéseket hoznak. De Isten ki akar segíteni minket, nem számít, hogy menyire távolodtunk el tőle. Azt akarja, hogy találj vissza hozzá. Azt akarja, hogy haza gyere."

egy húszéves, fájdalmas gyermekkortól sebzett tanhallgatónak ismétlődő rémálmai vannak, amely arra készteti őt, hogy szembeszálljon a múltjával, és helyreállítsa a hitét.

a középiskolai szintű amerikai foci árnyékában két testvér története, egy déli kisvárosban. Két különböző világnézettel élik meg egyre nehezedő mindennapjaikat, de végülis egymást erősítik..

Darren Turner katonai lelkész és feleségének igaz története az iraki háború idejéről. Amikor a háború harci hegeket hagy a szívében, még egy csata hátravan: a házasságuk megmentése..

a Beam család hihetetlen, ám igaz története. Amikor Christy megtudja hogy tízéves lánya, anna egy ritka, gyógyíthatatlan betegségben szenved, elhatározza, hogy megtalálja..

a csak Gauff néven ismert lovasoktatónak a múltját sokan nem ismerik. Elvált a feleségétől és reménytelenül rideg a kapcsolata lányával, Brandy-vel, aki..

áttörés

Egy 14 éves fiú tóba fullad, hithű édesanyja pedig azért imádkozik, hogy a gyermek épségben visszatérjen hozzá. Egy szép film -mely ráadásul igaz történetet dolgoz fel- a hit erejéről; arról hogy vannak csodák, és az emberek ha kell, össze tudnak fogni, és ennek szép eredménye van.


Brandon Burlsworth története, aki az egyetemi amerikai futball történetének egyik legnagyobb alakja.

amikor a konfliktusok, a lázadás és a harag elnyomja családjuk boldogságát, Charlie és Alice kénytelen változtatni azon, hogyan élik mindennapjaikat, és hogyan nevelik..

Paul Asher miután hazatér a közel-keletről, nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát..

férje elvesztése miatt anyagilag nehéz időszakon megy keresztül Amber Hill, akinek a kislányával is meg kell értetnie az apa elvesztését.

egy amerikai kereszténynek, aki az Egyesült Királyságban van kiküldetésben, a saját hitét is meg kell vizsgálnia, amikor találkozik egy hídon egy öngyilkosságra..

Ethan, Luke, Alé, Ryder és Catherine öt barát, akiket erős hitük köt össze. A diploma megszerzése után ketten úgy döntenek, hogy különleges missziót vállalnak magukra..

Gavin Stone, az egykor szebb napokat is látott gyerekszínész arra kényszerül, hogy közszolgálati munkát végezzen a helyi templomban.

négy elveszett ember életéről szól a film. Egy agresszív hajléktalan férfi, egy katona, akinek az öccse öngyilkos lett, egy terhes lány, és egy orvos..

Isten nem halott 3 

Dave pásztor próbálja megtalálni a kiutat, miután az egyetem területén lévő templom feszültség helyszínévé válik, majd le is ég. Egy templom romokban. A gyülekezet csendben. Egy kapcsolat összetört. De még az élet sötét völgyeiben is, egy kis láng képes arra, hogy a gyógyulás és remény felé nyisson kiutat.


mikor Maggy névtelen levelet kap tele dicsérő és bátorító szavakkal, a lány el sem tudja képzelni, ki írhatott neki ilyen csodálatos és inspiráló szavakat..

Jeff és Heather boldog házasság és élet elé nézett, azonban kapcsolatukban volt egy olyan nehéz időszak, amikor a fiatal nő egyszerűen eltűnt..

nincs erősebb kötelék, mint a család. Ez az alkotás segít megtalálni a helyes utat a családi értékekhez.

egy inspiráló igaz történet a mercyme dalának a megszületéséről, mely sokak számára reményt adott a világon. "I can only imagine" eredeti címmel.

egy elsőéves, keresztény egyetemista a népszerű biológia professzor hatása alá kerül, akinek az élet kialakulására az evolúció a válasza.

amikor egy tragédia három családot is sújt, sorsukat egymás felé fordítja, hogy felfedezzék Isten szeretetét, kegyelmét..

a valós események ihlette film Aggie Prejean története. Egy idős nőé, aki szeretne megtalálni két fiatal lányt, akiket unokáiként szeret, és a saját..

a szókimondó ateista, dr. Sol Harkens élete látszólag sikeres, úszkál a hírnévben. Azonban egy autóbaleset következtében halálközeli élményt él meg..

Ugyanúgy más, mint én

A nemzetközi műkincs kereskedő Ron Hall-nak meg kell barátkoznia egy veszélyes hajléktalannal, hogy megmentse a házasságát. Ron életszínvonala teljesen más, mint Denveré. Egyikőjük egy elismert kereskedő, míg a másik egy agresszív hajléktalan. De Ron, mivel szeretné elmélyíteni újra a kapcsolatát feleségével, csatlakozik a keresztény küldetéséhez.


amikor burmai menekültek egy csoportja csatlakozik a helyi anglikán gyülekezethez, a helyi lelkész megpróbálja segíteni őket növénytermesztéssel.

david lelkésznek készült édesapjához hasonlóan, ám édesanyja halála miatt abbahagyja tanulmányait, és elfordult Istentől, majd sikeres R&B énekes lesz..

Michael Boyum igaz története. Egy erőteljes film egy fiatalemberről, aki bátran néz szembe a leukémia elleni küzdelemmel.

a 13 éves henry édesapja tartalékos katona, akit behívnak, és Afganisztánban kell szolgálnia. A fiú addig megszokott élete felborul, aki tehetséges..

egy fiatal nő világát alaposan felforgatja, amikor váratlanul megbetegszik, és kénytelen nagyon rég óta nem látott nagymamájához költözni, amíg felépül.

egy ateista oknyomozó újságíró nem tudja elfogadni Isten létezését, még azok után sem, hogy a felesége keresztény lesz..

az író, Mitch Alboms vonakodva ugyan, de beleegyezik abba, hogy a gyermekkorából ismert rabbi számára készítsen búcsúbeszédet, amire ő maga kéri fel.

megismerhetjük malcolm megtört életét, aki miután egy autóbalesetben elveszítette kislányát, amit ő túlélt, csak örlődik.

keresztény társkereső 

Gwyneth Hayden fiatal kora ellenére jól megáll a saját lábán. Jól kereső állása van, saját lakást bérel, melyet szépen berendezett. Vannak barátai. Látszólag már csak egy dologra van szüksége, de az valahogy nem akar összejönni: egy rendes pasi. Egy kétségbeesett pillanatában regisztrál egy keresztény társkeresőbe, persze magát keresztényként beállítva, noha nem kifejezetten az.


a tíz éves Eli élete egy igazi rémálom. Az édesanyja drogfüggő, akitől törődést és odafigyelést hiába vár. Az édesapja se jobb, mert csak bántalmazza. Hamarosan elveszik..

a kábítószer-függőséggel küzdő, egyedül élő édesanya története, akit otthonában tartott fogva egy gyilkos..

a kábítószer-függőséggel küzdő, egyedülélő édesanya története, akit otthonában tartott fogva egy gyilkos..

a legendás amerikaifociedző, Bob Ladouceur életútja, ami során a De La Salle High School Spartans csapatát az ismeretlenségből 151 győzelmes nyerőszériához vezette.

Ben és Ava 7 éves koruk óta ismerik egymást. Ahogy telnek az évek, a kapcsolatuk még inkább mélyül. Úgy tűnik minden jól alakul, de nem tudhatják..

a történet elsősorban egy fiatal, konzervatív keresztény nőre fókuszál, aki egy nemi erőszak következtében gyermeket szül.

az utazás folytatódik. Újabb városba érkezik utazónk (Rob Schneider), ahol olyan embereket talál, akiknek szüksége van némi inspirálásra.

miközben rasszista atrocitások érik a pályán és azon kívül, a gimnazista amerikai-futballistának meg kell tanulnia kezelni tehetségét és hitét egyaránt.

nem szégyellem 

Igazán inspiráló igaz történet, mely Rachel Joy Scott naplóbejegyzései alapján készült. A felnövekvő Rachel tudja, hogy Isten szereti őt, de nem volt mindig kész befogadni. A hite néha olyan volt, mint a lángoló tűz, máskor a mindennapi dolgok ferülkerekedtek azon.


rick, a fiatal, és sikeres rendőr életében tragédia történik. Eldönti, hogy nincs értelme így folytatni tovább, de akkor Isten közbelép..

"mindannyian egy utazáson vagyunk. Egy úton. Telve halogatásokkal, zsákutcákkal. Egy fényes és gyönyörű kilátással, és ugyanakkor viharfelhőkkel.."

főszereplőnket nagy veszteség éri, és elvonul a világ elől. végzett Istennel és az emberekkel is. Képes lesz megbocsátani vagy a bosszút választja?

clay, és Amber furcsa találkozásuk után megkísérelik a lehetetlent: régimódi udvarlást napjaink amerikájában.

egy apa és férj, aki elvesztette a feleségét és lányát, találkozóra készül azzal, aki megölte a családját, hogy bosszút álljon..

egy feltörekvő informatikai cég vezetője épp a házassági fogadalma megújítására készül, amikor megjelenik egy fiatal és vonzó nő..

calvin egy lecsúszott alak, aki találkozik a down-szindrómás csupaszív bolti eladóval, Produce-szal, aki templomba jár..

A végidők elkezdődtek. A Föld államai egy közös államba egyesültek, egy kormány és egy a választott elnök akit Lucifernek neveznek..

belső háború

A film egy olyan világról szól, amelyet csak Isten lát igazán, az ember belső lényéről. Michael életét egy tragikus esemény teljesen felborította. Ennek eredményeképpen a lelkében háború dúl, ahol az elme, azt akarat, az indulat, az emlékezet, a szív és a lelkiismeret küzd.


amikor egy problémás kamasz, ash önpusztító életmódba kezd, hamar bajba kerül. Új helyzetében egy ló segítségével ébred rá, milyen az üdvösség útja.

egy inspiráló igaz történet egy eltűnt 2 éves kisfiúról, aki utazásra való készülődés közben eltűnik, és a keresésére indulnak.

Luke Rogers ideális kereszténynek tűnik. Azonban a húszas évei közepén járó Luke nem is lehetne messzebb az igazi keresztény élettől..

amikor egy középiskolai tanárnak feltesznek egy kérdést Jézussal kapcsolatban, talán maga sem gondolta, hogy válasza lavinát indít el, melyben mindent elveszíthet.

amikor egy fiatal lány vágyik arra, hogy megtalálja az igazit, nem sok választja el a rossz döntéstől. De a szerető apa biztosítja, hogy segíteni fogja, hogy jó úton..

inspiráló dráma egy magányos középiskolai gondnokról, aki egy különösen nagy nehézségekkel küzdő tinédzser mentora lesz.

Meghan Doherty egy fiatal és tehetséges karrierista, akinek az Isten országa nevű helyen kellene végrehajtás előtti megállapodást kötnie.

egy emberi és társadalmi értékeket felemelő egyszerű kis történet, az élet nehézségeiről-megpróbáltatásairól, az azokban való kitartásról, szeretetről, megbocsátásról, megtérésről..

imával nyert csaták 

Tony és Elizabeth Jordan középosztálybeli házaspár, akiknek látszólag mindenük megvan: remek munka, szép lányuk, illetve álmaik otthona. A látszat azonban csal. Házasságuk válságban van, életük és otthonuk egy háborús övezet, s az egésznek lányuk issza meg a levét.


12 lélek története, akik közel vannak ahhoz, hogy megtudják, mit jelent a kereszt.

egy történet az igazi hitről, a feltétel nélküli elkötelezettségről, és a valódi szeretetről.

a The song főszereplője a tehetséges fiatal énekes-dalszerző, Jed King (Alan Powell), aki próbál kilépni apja, a country zene legendás alakja árnyékából..

King Brendan kemény körülmények között nő fel, apa nélkül, amikor a tizennyolcadik nevelőszüleihez kerül; le szeretne számolni a régi életével.

miután egy szörnyű balesetben elvesztette feleségét és két fiát; úgy tűnik a kisvárosi ügyvéd számára az öngyilkosság az egyetlen menekülési út..

megható történet leiláról, az életfogytiglanra ítélt rabról, aki kegyelmet kap, és egy gyülekezetben kap munkát.

a sármos Miles Montego-nak már fiatalon mindene megvan: pénz, autók, luxuslakás; de ami fontosabb, hogy múltja is van.

lee tíz év börtön után visszatér abba a kisvárosba, ahol felnőtt. Legnagyobb vágya, hogy új és egyszerű életet kezdjen..

Isten nem halott

Josh elsőéves egyetemista, aki nem hajlandó Istent halottnak nevezni az első filozófia órán. Ateista professzora arra hívja ki, hogy bizonyítsa be, Isten létezik. A családja és a barátnője is próbálja lebeszélni az egészről, Josh azonban úgy érzi helyt kell állnia.


a film egy lányról szól, aki ki szeretné bontakoztatni zenei talentumát, de az apja, aki dicsőítő pásztor, ezt nem engedi.

a film bemutatja a láthatatlan világot körülöttünk. Hogyan férkőznek be démoni erők az életünkbe, és hogyan védelmeznek minket Isten angyalai.

a huszonéves Caden Indiában bulizik barátaival. Megszokta a jómódot, az amerikai gazdagok életét. Azonban ott fordulatot vesz élete.

a film 1890 amerikájában kezdődik, ahol még keresztény erkölcsök uralkodtak. Az egyik professzor apja egy időgépet épített: bepillantást nyerünk a mostani jövőbe.

hét évvel a pusztító szökőár után hat idegen menedéket talál egy thaiföldi hotelben a hurrikán elől.

"amikor Isten csodát tesz, ne kérdezd, hogyan, csak köszönd meg!" - hangzik el a filmben. Igaz történet alapján készült film egy 8 éves agytumoros kisfiúról.

10 év múlva a "teljesen idegen" című film főszereplőjének lázadozó tini lánya találkozik Jézussal.

a film Caleb történetét meséli el, aki egy fiatal deszkás srác. Beteg lesz az édesanyja, édesapja pedig nem él velük.

feltétel nélkül

Egy nő idilli élete összetörik, amikor férje egy értelmetlen erőszakos tett áldozata lesz. Ahogy tragikus lépésre szánná rá magát elkeseredettségében, egy váratlan találkozás hirtelen mindent megváltoztat.


vajon mit tennél, ha "Jézus Krisztus" aláírással vacsorameghívást kapnál egy előkelő vendéglőbe?

a helyi kisvárosban az emberek helyzete egyre rosszabb, az ottlakók egyre inkább kétségbeesettebbek. De ekkor érkezik a városba Gabe, az ismeretlen fiú.

hannah egy sikertelen abortusz túlélője. Össze van zavarodva amikor kiderül az igazság. Egy hosszú útnak vág neki.

egy békés nickel mines-i amish közösség élete örökre megváltozik, amikor egy fegyveres értelmetlenül öt kislány életét veszi el egy iskolában.

csodálatos témát feldolgozó film; a hit és megbocsátás által hamar megváltozhatnak a dolgok, amikor az emberek elkezdik őszintén keresni Istent.

a film emlékeztet bennünket arra, hogyha még az édesapánkkal nincs is (jó) kapcsolatunk, a Mennyei Atyánk mindig velünk van.

a középiskolás Luke arról álmodik, hogy profi szinten szörfözzön. Amikor egy szörnyű tragédia bekövetkezik; minden megváltozik..

egy jogász hallgató pert indít az Ördög ellen. Az Ördög megjelenik a tárgyaláson, és kitör az évszázad legnagyobb pere. Sátán a vádlottak padján!

életem a szörf

A tinédzser Bethany Hamilton imádta a szörfözést, a hullámlovaglás volt a mindene. Egy szörnyű tragédia azonban beárnyékolta életét. Kedvenc időtöltése közben megtámadta egy cápa, és leharapta az egyik karját. Nem sokon múlt, hogy az életével fizet a kalandért.


Jake Taylornak mindene megvan: barátok, hírnév, kosárlabda-ösztöndíj várja; és a legmenőbb lány is az övé a suliban. Mi lehetne ennél jobb?

sara csúcsformában játszik. Nagy az esélye arra, hogy egy elit tenisz-programban részt vegyen a nyáron, de hirtelen nagy változás történik..

a film nagyszerű példát mutat arra, mit jelent meg is cselekedni azt, amire Jézus az ige által indítja az övéit.

képzeld el, hogy a világ rendez egy szülinapi party-t, csak az ünnepeltet felejtik el meghívni.

Amstrong Cane (Ving Rhames) megváltozott a hosszú börtönévek alatt. A gyűlölet és a bűn terhétől megszabadult, megtalálta Istent, s vele azt a hitet, amelyre oly régóta vágyott.

angie egy lelkész huszonéves lánya. Már elege van a helyi közösségből és a templomi éneklésből. Szeretné felfedezni a világot. Az énekes Devlin, aki egy utazó gospel show-ban dolgozik, felfigyel..

15 évvel ezelőtt Ben Walker elhagyta a kedvesét és leendő gyülekezeti szolgálatát egy üzleti lehetőség miatt..

a film egy fekete pásztorról szól, aki másodállásban rendőr. Olyan helyzetekbe kerül, ahol már nagyon nehéz megbocsátani. Mert a szeretteidet könnyű szeretni, nemigaz?

Isten kegyelméből

A film egy fekete pásztorról szól, aki másodállásban rendőr. Olyan helyzetekbe kerül, ahol már nagyon nehéz megbocsátani. Mert a szeretteidet könnyű szeretni, nemigaz? De mi van azokkal, akik gyűlölnek téged?


egy 47 éves keresztény ember egy nem kívánt válás után válaszokat keres fájdalmai enyhítésére és az élet igazi értelme után kutat...

egy kedves történet a megbocsátásról, a barátságról, a hitről. Megérthetjük, hogy nem biztos, hogy a tömeg hangja a nyerő..

öt idegen menedéket talál egy elhagyott út menti étteremben, akikben látszólag semmi közös. De az étterem tulajdonosa különös módon mindent tud róluk.... Neve: Jézus.

a film Dél-Afrikában játszódik, egy farmercsalád viszontagságait mutatja be. A feleség keresztény és amikor a férfi is megtér, az Úr hatalmas csodákkal tarkítja az életüket.

egy keresztény férfi a semmittevésben tölti az életét. Szenvedélye a televízió és nem tud szabadulni tőle. Titkos vágya az, hogy saját gyülekezetet alapíthasson...

ki segít, hogy a nőből feleség legyen, hogy a férfi valóban férfiként viselkedjen, hogy az egyedülálló is nemet tudjon mondani, ha kell...?

megtérés és autókereskedés? Tisztességes haszon és talpon maradás? Érdekes párosítások! de vajon működnek-e?

bemutatja az igaz kereszténység egyik arculatát. Amikor a megbocsájtás és az elfogadás legyőzi az elvetettséget és a hitetlenséget.

a bátorság emberei

Négy ember, egy elhívás: szolgálni és védeni. Mindannyian tudják, hogy Isten arra vágyik, hogy ezek a férfiak, apák a gyermekeikkel is törődjenek. Képesek lesznek megtalálni a módját annak, hogy szolgálják és védjék azokat, akik a leginkább kedvesek nekik?


a film egy 10 éves lányról szól, aki megszökik drogos anyjától és Jézusba vetett hitével nekivág a világnak.

Tyler Doherty egy rendkívül különös 8 éves kisfiú, akinek nap mint nap meg kell küzdenie a rákkal.

az elkeseredett férfi Istenhez fordul segítségért. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát és életét.

Ethan és Jake mindketten szenvedélyes pásztorok, ugyanazt az Istent dicsérik, ugyanabból a könyvből... De itt be is fejeződnek a hasonlóságok.

a házastársaknak tudniuk kell, hogy a szeretet, az elkötelezettség inkább döntés, mintsem érzelem.

egy dúsgazdag hölgy pillanatok alatt szegénnyé válik. Mégis, éppen ekkor találja meg élete legszebb hivatását.

a sikeres munkavállalás után Sarah Collins döbbenten veszi észre hogy terhes. Szembesül olyan morális dolgokkal amire nem volt felkészítve.

ben arról álmodozott, hogy orvos lesz, ám ahhoz, hogy ezt valóra váltsa, hihetetlen nehézségeket kellett legyőznie. Igazából semmi esélye sem volt..


# Film # Kortárs