PREMIER: ÉBREDJEN A REMÉNY

Dokumentumfilm az ausztráliai Hillsong United együttesről, mely elindulása Sydney külvárosából teljesen valószínűtlennek tűnt."Az első dalt a gyülekezetünkben egy idősebb fickó szólaltatta meg a harmónikáján, egy zenész aki egy olyan billentyűzeten játszott, ami el volt hangolódva, sőt, néhány billentyű hiányzott is a hangszerről. Volt egy dobosunk, aki.. hogy őszinte legyek, nem gondolnám, hogy valóban tudott dobolni. És az első emberek között, akik a gyülekezetbe jöttek újjászületni, köztük volt egy basszus gitáros. És az ő felesége egy éjszakai bár énekesnője volt. Szóval, így kezdődött minden. Rendkívül alázatos kezdet volt. Senki sem mondta volna, hogy 'Oh, hatalmas utat fogtok majd bejárni ezzel.' " (részlet a filmből)

"Ahol fények és kamerák vesznek körül, és mindezért joggal mondhatod, hogy ez csupán egy előadás.. Mindig azt mondogatjuk, hogy ez nem egy előadás. Nem egy koncert, mert mi nem vagyunk rock sztárok, nem vagyunk rock zenekar. De kezdem azt hinni és abban reménykedni, hogy igenis egy előadás. Talán az emberiesség előadása. Talán egy előadás arról, hogy ki Isten valójában. És reményeim szerint egy előadás arról is, hogy mennyire jó a mi Istenünk." (részlet a filmből)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Ma csak álmodom arról..

A prédikátor lánya

Gospel