Mindennapok

A Boksz Világtanács transznemű kategóriát indít

A Boksz Világtanács néhány hete bejelentette, hogy transznemű kategóriát indít útjára a biológiai női versenyzők védelme érdekében.

Halála előtt a Királynak énekelt

Ha tudnád, hogy ez az utolsó napod a Földön, te a Királynak énekelve töltenéd? Pontosan ezt tette ez az édes, 97 éves nagypapa egy videóban, amely ma már az interneten keresztül szólítja meg az emberek szívét.

Az amerikai diáklány kitartó hitének bizonysága

A végzős lány számára saját hite a mozgatórugója mindannak, amit csinál. Amikor tehát eljött az ideje, hogy beszédet mondjon az érettségi ünnepségen, Moriah tudta, hogy Isten nagyságát akarja hirdetni.

Miért a Születés?

Dr. David Jeremiah és a Turning Point Ministries Fordulópont Szolgálat új, egész estés játékfilmet ad ki, mely bemutatja az emberiség történelmének egyik legfontosabb pillanatát: Jézus Krisztus születését.

A főoldalról

Kortárs
Premier: Családi tábor

Amikor két, teljesen különböző család kénytelen együtt táborozni, az apák küzdenek azért, hogy összetartsák családjukat és megmentsék házasságukat.


Ismert személy
Mr. T, a bátor keresztény

A hollywoodi legenda elárulta, hogy meghívták, hogy prédikáljon a gyülekezetében és nagy megtiszteltetésnek és hatalmas felelősségnek nevezte a lehetőséget.


Hit és bizalom
Mire emlékezz, amikor Sátán támadása alatt állsz?

Sátán megpróbálja elterelni a figyelmünket erről az igazságról.
El akarja terelni a figyelmünket, és lerombolni az ellenállásunkat.HIRDETÉSBen Waites, gospel énekes előadásával teljesen lenyűgözte az 'America's Got Talent' tehetségkutató bíráit. Sofía Vergara színésznő megkönnyezte lenyűgöző teljesítményét.

 

 

'Hogyan látod Jézust tizenévesként?' Ez volt az egyik kérdés egy új tanulmány középpontjában, amelyet számos jól ismert keresztény szervezettel együttműködve végeztek.

Alex Kendrick színész és producer szeptemberben a köszönetét fejezte ki új, 'Lifemark' című filmjének sikeréért, és elmondta, milyen hatalmas hatást gyakorol a film a közönség tagjaira, illetve hogy néhányan elfogadták Krisztust a mozikban.

Egy New Jersey-i gyülekezet hihetetlen, missziós erőfeszítése inspirálja a szíveket és az elméket, segíti a családok boldogulását, és vázlatot ad arra vonatkozóan, hogy az imaházak hogyan szolgálhatják a különleges igényű embereket.

A Disney tulajdonában lévő FX új felnőtt rajzfilmsorozatot ad ki, 'Little Demon' címmel, amely egy nőről szól, aki összeveszett..

A 180 éves Biblia csodával határos módon megmaradt, miután a történelmi templom "a teljes pusztulás színterévé" változott.

Májusban a Marvel bemutatta legújabb tagját, Escapade-ot, egy transznemű mutáns hőst - számolt be a Screen Geek. A karakter a hamarosan megjelenő "Marvel Voices" című képregényében lesz látható.

A világegyetemről alkotott képünk épp most bővült ki: A NASA új űrteleszkópjának első képei tele van galaxisokkal, és a kozmosz eddigi legtávolabbi képét nyújtja.

Miután elveszítette fiát, Felicia szívszorító bejegyzést osztott meg a Facebookon, abban a reményben, hogy napvilágra hozza..

Dezfulian kezelőorvos felidézi, hogy Diana férje még Diana szívrohama és több rohama után is reménykedett a hite és az Istenbe vetett bizalma által.

Egy finn egyházfő és egy finn politikus kellett bíróság elé álljon, mivel azt állították, hogy Finnországban a kereszténységet..

"Imádkozom azért, hogy ne békéljünk meg egy hétköznapi, kényelmes, kulturális kereszténységgel, az otthoni, langymeleg, üres semmittevéssel!"

"Imádkozom azért, hogy ne békéljünk meg egy hétköznapi, kényelmes, kulturális kereszténységgel, az otthoni, langymeleg, üres semmittevéssel!"

1938-ban a DC Comics bemutatta Supermant, az első jelmezes szuperhőst. Superman ma is vitathatatlanul a világ legismertebb szuperhőse. Következő képregényes megjelenésében az Acélember biszexuálisnak vallja magát.

Néhány órával a tragédia után egy 15 éves diák a texasi Arlingtonból csatlakozott a közösségéhez, és nem csak..xyz

A temploma előtt meggyilkolt kaliforniai lelkész lánya a hit, a szeretet és a megbocsátás örökségéről beszél.

Egy Tennessee állambeli nonprofit szervezet, a Bible in the Schools (BITS) a közelmúltban 1,8 millió dolláros adományt nyújtott át a chattanoogai Hamilton County Public Schoolsnak..

A Hobby Lobbyt, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kézműves-kiskereskedőjét 220 000 dolláros pénzbírsággal..

A The Riot and the Dance producerei az Angel Studios-szal szerződtek a többrészes természetfilm-sorozat forgalmazására, melynek célja, hogy megmutassa Isten munkáját a minket körülvevő szépséges természetben.

A "Mutasd meg az Atyát" című filmjükkel az a céljuk, hogy Isten atyai mivoltáról szóló inspiráló igazságokkal és lenyűgöző történetekkel ismertessék meg a nézőket.

Miután egy Tennessee állambeli iskolatanács megtiltotta a tanároknak és az edzőknek, hogy a diákokkal együtt..

2021. július 27-én az 59 éves amerikai divattervező, Rick Owens piacra dobta a Converse x DRKSHDW TurboDrk Chuck 70 típusú cipőt, amelynek nyelvén a sátáni pentagram szimbólum látható a Converse márkanév és logo mellett.

Jack Hetzel a Metodista Egyház alapító lelkésze a texasi Big Sandy városában. Hetzel második világháborús veterán, nyolc könyvet írt, a Hetzel & Hetzel cég elnöke és vezérigazgatója, hititudományi oktató.

Paxton Smith, végzős diák tanévzáró beszédében élesen kritizálta a legújabb texasi, abortuszt szigorító jogszabályt. Toni McFadden életjogi aktivista írt két levelet lányainak, melyben arra buzdította gyermekeit, hogy ne ünnepeljenek együtt..

A Nike leállította azokat a rendeléseket és szállításokat, amelyek azon Air Max 97-es típusú cipőkre vonatkoztak, melyeket az MSCHF áttervezett, majd a "Sátán cipője" fantázianévvel piacra dobott.

Idén márciusban zártak börtönbe egy apát, aki a bíróság előtt megtagadta, hogy 14 éves biológiai lányát – aki fiúnak vallja magát – "fiamnak" hívja.

A keresztény halló közösség természetes módon a kimondott szavakat hangsúlyozza, akár dicsőítő dalok éneklése által, akár a szószékről olvasva és sokszor kiemeli Isten "meghallásának"..

A Facebook szóvivője megerősítette a Religion News Service-nek, hogy a közösségi médiaplatform jelenleg teszteli az imaposzt funkciót.

Del Valle az első édesanya akinek halála abortusz okából vált ismertté, mely eljárást ez évben tettek Argentínában legálissá.

A Washingtoni Nemzeti Székesegyház harangja 500-szor kondult meg egy ünnepi megemlékezés alkalmával, emlékezve a koronavírusban elhunyt amerikaiakra.

A Prestonwoodi Terhességi Központ 1991 óta hirdeti az evangélium reményét. Tudomásuk szerint eddig 90 000 nő..

A "Hit otthona" elnevezésű családsegítő new orleans-i gyülekezet összesen 125 000 dollárt gyűjtött össze, hogy segítse a helyi rászoruló családokat a villanyszámlájuk kifizetésében.

Két közismert evangéliumi vezető arra bátorítja a keresztényeket, hogy utasítsák el az összeesküvés elméleteket és fogadják el..

James Coatest, a kanadai albertai Dicsőséges Élet Gyülekezet vezető lelkészét börtönbe zárták, mert a járványkorlátozások közepette is tartott istentiszteleteket.

A hit igen erőteljes megnyilatkozása történt, amikor is helyi rendőrök és gyülekezeti tagok Istenhez kiáltottak, miután az Iota hurrikán lesújtott Hondurasra.

Az amerikaiak több mint egynegyede vallja, hogy a Covid-19 járvány megerősítette az Úrba vetett hitét, és még többen állítják azt, hogy a pandémia következtében közelebb kerültek családjukhoz, a kötelékek mind Jézussal, mind a családtagokkal..

A mianmari Egyházi Tanács elnöke, Stephen Than Myint Oo érsek bízik abban, hogy Isten segítségével Mianmar nem fog visszatérni abba az időbe, amikor a szabadságot korlátozták. Szerinte a keresztények félnek attól, hogy a múltbeli üldöztetés..

Handel Messiás című darabjának a nemek közötti különbségtételt elutasító, többistenhívő, multikulturális szellemben megrendezett előadása nagyon pozitív kritikát kapott az amerikai sajtóban az LMBT megjelenítéséért..

A Worldometer honlap adatai szerint több, mint 42 millió csecsemőt abortáltak 2020-ban, meghaladva ezzel a világ legfőbb halálozási okainak következtében elhunytak..

Egy évvel azután, hogy használtan megvette kanapéját a michigani férfi, 43 000 dollárnyi készpénzt talált abban elrejtve, mely összeget visszaadta az egykori tulajdonosnak.

Egy dallasi gyülekezet a pandémia okozta nehézségek enyhítése és a rászorulók megsegítése céljából 100 000 dollár adományt ajánlott fel azon időseknek, akik nem tudták volna kifizetni otthonuk éves bérleti díját.

Kansas egyik középiskolája úgy döntött, hogy befejezi a részvételét egy népszerű karácsonyi programban..

Egy ilyen zűrzavaros év során rengeteg ember harcol hitben, küzd a félelmeivel és sokan keresik a megoldást Isten Igéjében, amely az erő, bátorítás és a remény forrása.

A holland egészségügyi miniszter az eutanázia legalizálását javasolja a halálos betegségben szenvedő 1 és 12 év közötti..

Az Egyesült Államok 31 másik országgal együtt írta alá azon egyezményt, amely garantálni kívánja a férfiak és a nők egyenlő jogait, és kijelenti, hogy nincs alapvető alanyi jog az abortuszra..

A legújabb kutatás szerint az amerikai fiatalok közel kétharmada nem tudja, hogy 6 millió zsidónak oltották ki az életét a holokauszt alatt..

A 41 éves lengyel filmkészítő és audió producer egy szuperprodukción dolgozik, melyben a Szent Írás szövege hallható majd száz profi szinkronszínész előadásában.

Ferenc pápa elfogadó hozzáállása közismert a homoszexualitás kapcsán, de a róla szóló új dokumentumfilm feltárja, hogy
milyen módon támogatná az azonos nemű párok jogait.

Július 1-jén Virginia állam elfogadta a virginiai Értéktörvényt, amely tiltja a szexuális irányultság és a nemi identitás alapján történő megkülönböztetést.

egy közúti balesetben elhunyt texasi lelkész családjának online adománygyűjtése túllépte a 250 000 dolláros határt a barátok, ismerősök, sőt olyan személyek adományainak..

P. J. mindössze 14 éves volt, amikor megismerte a férfit, aki megerőszakolta. Szigorú katonai családban nőtt fel..

louisville-ben a szövetségi bíró egy keresztény fotós mellé állt, amikor arról döntöttek, hogy nem kényszeríthetik őt arra, hogy azonos nemű esküvőkön dolgozzon.

A libanoni Bejrút központjában egy 29 éves menyasszonyról és gyönyörű ruhájáról készítettek éppen videófelvételt, amikor a nemrégiben a város kikötőjében történt hatalmas robbanás..

a kismama magát "két lábon járó csodának" nevezte, és minden elismerését Istennek adta, hogy a Covid-19 miatt kómában, ám..

7000 keresztény töltötte meg San Diego utcáit és imádkozott nemzetéért, amerikáért. további 8500 ember csatlakozott az online közvetített alkalomhoz, így több mint 15 000 ember..

az LMBT közösség népszerű weboldalának szerkesztője közzétett egy írást az oldalán, melyben kifejtette, hogy szerintük..

egy brazil keresztény, Braulia I. Ribeiro lelkesítő, inspiráló felvételt készített a karanténban lévő brazilokról, akik egy keresztény dicsőítő..

az afrikai gyerekek kezeiket a világtérképre helyezve imádkoznak a Covid-19 járvánnyal jelenleg is küzdő nemezetekért.

a sír tanúsítja a zsidók bonyolult helyzetét iránban. Annak ellenére, hogy Izrael a jelenlegi uralom ősellensége volt, nem mindig ez volt..


További, archív tartalmak

# Hír # Mindennapok