Ismert személyek

Denzel Washington azonnali,
keresztény üzenete Will Smithnek

A világ a szájára vette az egész drámai történést, meredten bámulta azt, miközben szem elől tévesztettünk egy fontos üzenetet és tennivalót ezzel kapcsolatban..

Az NFL-sztár Istennek adja az elismerést

A Steelers irányítója, Ben Roethlisberger azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy januári estén kijelentette, hogy Isten nagyon 'megáldotta' őt.

Dwayne Johnson hálája keresztény barátja felé

Brunó végig támogatta Dwayne-t fiatal korában, amit a színész szeretett volna megköszönni neki; így egy terepjárót vett Brunónak, hogy megköszönje mindazt, amit érte tett.

Jana Kramer színésznő a keresztségéről

A 38 éves Jana Kramer megosztotta, hogy január 23-án megkeresztelkedett. A színésznő és country énekesnő az Instagramon posztolt egy videót a keresztségéről, később pedig egy fotót is közzétett, ahol többet is megosztott a történetéből.

A főoldalról

Ismert személy
Dwayne Johnson hálája keresztény barátja felé

Brunó végig támogatta Dwayne-t fiatal korában, amit a színész szeretett volna megköszönni neki; így egy terepjárót vett Brunónak, hogy megköszönje mindazt, amit érte tett."


Lelki egyensúly
Isten üzenete a túlterhelt nőknek

Ez az, ami a jelenlegi mindennapjaimat jellemzi: zaklatott, sietős és elnehezült. Küzdelmesen, igyekezve, mégis nehézkesen toporgok egy helyben..


Kortárs
Isten nem halott 4

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk.

Az elmúlt néhány hónapban Justin Bieber, popsztár minden eddiginél nyíltabban beszélt személyes lélekfejlődésével kapcsolatos harcairól, valamint arról, hogy mindenkor Istenre támaszkodik, aki átvezeti a küzdelmeken.

 

 

A Tesla társalapítója és vezérigazgatója, Elon Musk nemrég megosztotta gondolatait Jézus Krisztusról és a vallásról a The Babylon Bee szatirikus weboldalnak adott interjújában.

Az Orlandóban évente megrendezésre kerülő 'Jobb emberré válni' elnevezésű konferenciát világszerte közvetítették az online térben. Az eseményen az oscar-díjas Denzel Washington is beszélt a hitéről.

"Az elmúlt körülbelül egy hónapban, a legintenzívebb elfoglaltságom a Biblia olvasása és az imádkozás volt. Elmondhatatlan béke költözött a lelkembe, amelyet korábban nem éreztem. Ez teljesen abszurd. Alig tudom elhinni!"

Az Atlanta Braves baseball csapat játékosa, Dansby Swanson mindig is vallotta, hogy Istennek mindig van valami terve az életünkkel. Ezzel az üzenettel bátorította a Világkupa 4. meccsét követően a vele készített tévéinterjú nézőit.

Lauren Daigle keresztény énekesnő a keresztényeknek üzeni, akiknek nehézséget okoz, hogy bátorságot találjanak a bizonytalanság vagy a kényelmetlen helyzetek..

Az egyetlen ami folyamatosan előre visz, az Istenbe vetett hit, és hogy Jézus eljött és mindenkiért meghalt. Ő mindent megadott ahhoz, hogy egy teljes, hálával teli életet éljünk.

Andrew Garfield hosszú utat tett meg 'A csodálatos Pókember' óta. Az elmúlt években szerepelt a 'Fegyvertelen katona', és a 'Némaság' című filmekben is.

Anne Wilson énekesnő neve szinte világszerte híres lett, mióta nyáron megjelent debütáló kislemeze "Én Jézusom" címmel, amely nemrég a Billboard zenei magazin top listájának élére került a keresztény dalok között.

Egy keresztény bűvész nyerte Amerika televíziós tehetségkutatójának egymillió dolláros fődíját. Tehetsége és varázslatai által országszerte népszerűvé vált.

Dicsőséges győzelem volt ez a férfiaknak, akik hónapokat töltöttek távol a családjuktól, miközben az olimpiára készültek.

Justin Bieber popzenész és Chandler Moore, amerikai keresztény zenész közösen készítettek, majd közzétettek egy videót, amely egyik dicsőítő alkalmukon készült.

A tokiói olimpián a női 400 méteres gátfutás versenyszámban az olimpiai aranyérmet érő győzelem és világrekord felállítását követően az amerikai sportolónő, Sydney McLaughlin a közösségi médián keresztül válaszolt sok rajongójának.

A többszörös Grammy-díj nyertes kanadai zenész a Man Enough nevű podcastban mesélt arról, hogy bár ateistaként nőtt fel és eddig sohasem foglalkoztatta Isten gondolata, amikor a Maverick City keresztény dalát meghallotta, melyben Jézusról..

A "100 napos tábortűz melletti újraébredés" mozgalom keretében Cameron a tábortűz mellett, a Facebookon közvetítve beszélt arról, hogy mennyire szükséges az igazi hit ahhoz..

A színész reméli, hogy irányt mutathat a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Reméli, hogy Isten szeretetének jó hírét terjesztheti hálaként az életében kapott hatalmas áldásokért!

A Grammy-díjas hip hop előadó Lecrae úgy véli, hogy Amerikában "szellemi háború zajlik", és az emberek félre vannak vezetve, hogy ki az életük tényleges irányítója.

A Toyota 'Super Bowl 55' reklámja, melyben a paralimpikon úszó, Jessica Long is szerepel, mindenki számára inspiráló és mélyen megindító lehet. A reklám egy rendkívül erős üzenetet közvetít..

Sok évvel ezelőtt a felemelkedőben levő NFL csillag világossá tette, hogy csupán a Super Bowl-okon aratott győzelmei, soha nem fogják betölteni a benne rejlő űrt.

Tim Tebow új gyermekkönyvet írt, hogy a gyerekeknek Jézusról meséljen és segítsen nekik megbirkózni egyediségükkel.

A keresztény énekes-dalszerző páros Jeremy és Adrienne Camp figyelmeztette a fiatalokat a házasság sérülékenységére és arra..

A hitalapú filmsztár nyugtalan amiatt, hogy a keresztények a mai kultúrában túlságosan aggódnak a halál miatt, példaként említve Billy Graham közelmúltbeli halálára adott reakciókra.

Nem tagadható, hogy érezhető egyfajta keresztényellenes nyomás Hollywoodban, melyet Matthew McConaughey egy vele készített interjúban szóvá is tett.

Kevin Sorbo feladatának érzi annak a bizonyítását, hogy a tudomány és a vallás kéz a kézben jár. Sorbo John Lennox egykori oxfordi professzorral, mint matematikussal, filozófussal állt össze..

Miután pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála 2017-ben, ami veszélybe sodorta énekesi karrierjét, nagyon hálás, hogy meggyógyult és életben van. Grant általánosan elterjedt üzenete az, hogy Istennel minden lehetséges.

a 26 éves énekes új műfajban mutatta meg tehetségét, első gospel dalát Chance the rapper keresztény rapperrel készítette el, mely a "Szent" (Holy) címet viseli.

alice Cooper megismerte Jézust és az élete soha többé nem volt már a régi. "Tudtam, hogy eljutottam addig a pontig, amikor döntést kell hoznom: vagy elfogadom Krisztust..

a 43 éves színész augusztus 28-án halt meg vastagbélrákban, keresztény családban nőtt fel, és a dél-karolinai Andersonban..

a pop sztár Justin Bieber és a szupermodell Hailey Baldwin együtt keresztelkedtek meg, az eseményről az "Intentions" dal énekese úgy nyilatkozott..

a major league baseball szezonja megkezdődött, azonban némi vitát keltett, hogy sok játékos térdre ereszkedett a nemzeti himnusz alatt, csendben tiltakozva a rendőrség brutalitása..

tori Kelly, a grammy-díjas énekes, aki nagy sikereket ért el a világi és a keresztény zene világában, úgy véli, hogy az ima és a Biblia nélkülözhetetlen az életéből..

"úgy döntöttem, hogy elveszítem az életemet, és megtalálom Krisztusban" - a dél-afrikai világkupa győztes rögbi kapitány különleges vallomása.

van egy terve, egy elhívása. Én tudom, ki vagyok őbenne, annak ellenére, hogy mások mit szólnak ellenem. És tudom, hogy miért vagyok itt. Azt hiszem, "dicsőítőnek" lehet engem nevezni..

a pankrátor legenda Terry Gene bollea, ismertebb nevén Hulk Hogan úgy véli, hogy Isten a Covid-19-et használja arra, hogy elvegye..

chancelor Jonathan Bennett, ismertebb nevén Chance, a rapper egy podcastban osztotta meg, hogy felesége személyes döntése..

"a pornótól való szabadulás nehezebb volt, mint a kokain feladása!" - Mondta Odom, aki több évtizeden át tartó függőségéből gyógyult meg.

nem tagadás, hogy Boone hite állhatatos állt karrierje csúcspontján ugyanúgy mint ma. "Hűséges voltam Istenemhez, a feleségemhez, és amikor hibáztam, bocsánatot kértem.

a keresztény rapper, Lecrae 2019. szeptemberének közepén Izraelbe utazott, ahol megkeresztelkedett a Jordán-folyóban. xyz

a tenisz fenomén, Coco Gauff minden mérkőzése előtt imádkozik. A feltörekvő tenisz csillag, aki mindössze 15 éves, néhány hete feljutott a wimbledoni torna negyedik fordulójáig..

white szívesen emlékezett vissza a sorozat kapcsán a kedvenc emlékeire. Amellett azonban, hogy a szórakoztatóbb történésekről mesélt, White komolyabb..

tim Allen komikus és színész, nem fél attól, hogy mások előtt is felvállalja Istennel való elkötelezett kapcsolatát.

candace Cameron Bure színésznő nemrégiben egyetemi hallgatókkal találkozott, hogy beszélgessen velük..

a fekete párduc sztárja felfedi, hogyan változtatta meg keresztény hite az életét.

a korábbi ateista Anthony Hopkins feltárja azt a találkozást, ami Istenhez vezette.

a hamarosan magyarországra érkező, 78 éves világsztár őszintén beszélt életéről. elmondta, hogy milyen romboló..

közel öt év hallgatás után megjelent Justin Bieber új albuma, mely a "Changes" ("Változások") nevet viseli. Órákkal hetedik albumának megjelenése előtt az énekes Jézust magasztalta hűségéért.

a country sztár énekes Thomas Rhett country sztár a CMT-díj átvételekor érzelmes beszédet és imát mondott azután, hogy Kane Brown művésztársa könnyesen beszélt dobosa..

roberto Firmino brazil futballista megkeresztelkedett – derül ki az instagram-oldalára feltöltött videóból.

gal Gadot producere és főszereplője is annak a keresztény nőről szóló filmnek, aki 2500 zsidó gyermeket mentett meg a náciktól.

michael Bublé csatlakozott a The late late show-hoz, James Corden Carpool karaoke epizódjához, ahol Istennek minden dicsőséget megadva mesélt..

az amerikai zenész közösség közel 140 tagja, köztük Lady Gaga, John Legend, Ariana Grande és Miley Cyrus is csatlakozott..

mattie Montgomery, a népszerű for today keresztény zenekar énekese óvatosságra int mindenkit a népszerűség túlbecsülésétől.

ashton Kutcher, színész és emberkereskedelem elleni aktivista, egy az életet támogató videót töltött facebook oldalára.

a konzervatív keresztény színész Kevin Sorbotól nem szokatlan, hogy népszerűtlen nézeteivel felborzolja a kedélyeket Hollywoodban..

britney Spears, a grammy-díjas popzenész a közelmúltban az Instagramon tett közzé egy igeverset 21,6 millió követőjének.

max Lucado figyelmeztető üzenete a reménységről: 'a szekularizmus kiszívja a reménységet a társadalomból.'

brazília új elnökének a szélsőjobboldali Jair Bolsonaro képviselőt választották, a győzelemben pedig jelentős szerepet játszottak az evangélikus keresztények.

a lyme-kórral való küzdelme avrilt arra ösztönözte, hogy megírjon egy Isten központú dalt, amit akár dicsőítő dalnak is nevezhetünk.

ausztrália új miniszterelnöke keresztény, aki nem fél felvállalni hitét egy olyan országban, ahol nagyrészt világi..

izgalmas időszak köszöntött a hivatásos szörfös, Bethany Hamilton életébe, mivel megszületett második gyermeke.

amikor 1968. március 31-én a washingtoni nemzeti székesegyházban prédikált King, senki nem tudta, hogy ez lesz az utolsó prédikációja, amit valaha is elmond.

billy Graham evangélista, aki több millió embernek hirdette az evangéliumot élete során, "Isten nagykövete" és "amerika lelkésze", 99 éves korában megpihent..

a popsztár januárban jelentette be közösségi oldalán, hogy szeretne elárverezni egy keresztény témájú festményt, az értékesítésből befolyt..

nemrégiben az evangélista és csapata arról számolt be, hogy 400.000 ember adta át életét Krisztusnak egy rendezvényen Ukrajnában.

99 éves múlt Billy Graham, aki életének több mint háromnegyedét az evangélium hirdetésével töltötte. Ő amerika egyik legkedveltebb embere.

a 24 éves French nemrég megosztotta elképesztő történetét, miként vált szkeptikus pásztor gyermekből, népszerű keresztény zenésszé.

robbie Ray sikeres sportoló az Egyesült Államokban. Krisztus követője, aki büszkén vállalja hitét. Első fia születése után észlelt rá igazán az atyai szeretetre.

12 éves korában Will Smith megtanult egy fontos leckét istenfélő, keresztény nagymamájától, akiről elárulta, hogy a legnagyobb befolyással volt karrierjére.

2018. szeptember 19, Brisbane, Ausztrália - egy híres ausztrál politikus, aki soha nem titkolta ateizmusát, a keresztény hithez fordult.

a téli olimpikon, Elisabeth Vathje elmagyarázza, miért Jézus az elsődleges neki, nem pedig a nyerés. Ahogy mondta: ''Krisztus követője vagyok''

a 2007-es American Idol győztese őszintén beszélt arról, hogyan tette teljessé az életét, amikor befogadta Jézust..

az énekes-színésznő Jennifer Hudson azt mondja, hogy a Biblia megváltoztatta az életét. ''még sohasem okozott csalódást számomra.''

country énekesek gyűltek CMA díjkiosztó gálán, egy hónappal azután a tragikus las vegas-i country fesztivál után, melyen 58 embert gyilkoltak meg..

a népszerű keresztény szerző, Ann Voskamp, aki az 'Ezernyi ajándék' c. könyvet is szerezte, nemrégiben kórházba került szívelégtelenség miatt.

tim Tebow, amerikai sportoló azt állítja, hogy Isten hívta őt el arra, hogy megossza Krisztus szeretetét az emberekkel a repülőtéren.

matthew mcconaughey legidősebb fia lévi, aki nemrég ünnepelte 9. születésnapját. a fiú a színész kedvenc Bibliai verse alapján kapta nevét.

a popzenei híresség, Selena Gomez megdöbbentette rajongóit mikor közzétette, hogy nyáron veseátültetésen esett át.

a svéd miniszterelnök szerint azok a lelkészek és papok, akik nem hajlandóak összeadni azonos nemű párokat, 'valami mással' kellene foglalkozniuk.

a színész és komikus Jim Carrey-nek meglepő üzenete volt korábbi banda tagok csoportjainak és raboknak a Homeboy Industries-ban, Los Angeles-ben.

a végtagok nélkül született híres misszióvezető, Nick Vujicic örömmel tudatta mindenkivel, hogy a feleségével, Kanae Miyaharával ikreket várnak.

mark Zuckerberg bátorítása a Harvard diplomaosztóján elhangzott beszédében.

justin Bieber, a manchesteri tragédia utáni koncertjén keresztényi módon bátorította a résztveveőket.

britney Spears énekesnő nemrégiben annak kapcsán került be a híradásokba, hogy Kate Perry énekesnőtársa sértő hozzászólására egy igeverset idézve reagált.

mel Gibson új filmet rendezett, nem is akármilyet. Desmond Dossnak állított emléket, akit úgy ismernek, mint..

a keresztény színész, Chris Pratt egy igeverset idézett a hollywoodi hírességek sétányán felavatásra kerülő csillaga kapcsán.


liam Neeson színész nemrégiben az Istenben való hitéről beszélt, és arról, hogy milyen hatással volt a hitére a "Silence" című filmbéli szerepe.


chris Pratt megtérésének története: hogyan változtatta meg az életét egy titokzatos idegen?


a Rock'n'roll királyát érdekelte minden idők best-sellerje? Erre a következtetésre juthatunk, ha belelapozunk abba a..


a U2 frontembere, Bono megosztotta, hogy mi a legnagyobb dolog, amit az úrról és magáról tanult a Zsoltárok könyvén keresztül. xyz

mark Wahlberg színész és producer nemrég mesélt arról, hogy a hite hogyan segítette őt abban, hogy megváltozzon a problémás fiatalkori énje.

selen Gomez visszatért keresztény gyökereihez: ''kegyelemmel, hit által.'' -írta nemrég közösségi oldalára.

michael Bublé köszöntet mondott Istennek fia, Noah gyógyulásáért és a rák elleni küzdelemben kapott erőért.


denzel Washington T.D. Jakes pásztornak: "azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam."

a pofonjairól híres színész egész életét mély hit hatotta át. Ahogy mondta: ''Isten nélkül semmit nem értem volna el.''

hogyan jutott el a Mad-max-től, vagy a Rettenthetetlen című filmtől oda, hogy keresztény filmeket rendezzen?

hét népszerű embert kérdeztünk meg arról, hogy ők milyennek ismerték meg Istent, hogyan gondolkodnak a teremtésről, Jézus Krisztusról, az elmúlásról és a halálról.

az "Isten nem halott" című film ateista professzora őszintén beszél a filmről, és életéről.

a sok félelmetes mocsárral és erdővel megküzdő bear grylls, aki túlélő műsorából ismert; most hitéről beszél.

a Passió című filmben Jézus Krisztust alakító színész őszintén beszél tapasztalatáról, és érzéseiről.

Isten egy olyan embert használ, akinek nincsenek kezei, lábai: hogy Isten keze és lába legyen..

kirk Cameron, a "Szerelempróba" című film szereplője már kamaszként híres színész volt Amerikában.

a világ egyik legjobb magyar focistája megdöbbentő őszinteséggel vallott megváltozott életéről.

bayer Friderika énekesnő mesél életének komoly pillanatairól. beszél arról, hogyan találkozott Jézussal, és hogyan változott meg teljesen az élete.

nicole Weider - egy modell igaz története.

john D. Rockefeller, erős és szikár volt kicsiny korában. hamar eldöntötte, hogy pénzt keres, és a végletekig hajszolta magát.


Ismert személy