Ismert személyek

justin Bieber új dala hitről, házasságról szól

a 26 éves énekes új műfajban mutatta meg tehetségét, első gospel dalát
Chance the rapper keresztény rapperrel készítette el, mely a "Szent" (Holy) címet viseli. A keresztény tartalmú szerelmes dal az elkötelezett házasság és az Istennel..

alice Cooper hite

alice Cooper megismerte Jézust és az élete soha többé nem volt már a régi. "Tudtam, hogy eljutottam addig a pontig, amikor döntést kell hoznom: vagy elfogadom Krisztust, és elkezdem élni ezt az életet Vele, vagy ebben a bűnben halok meg.."

a "fekete párduc" csillaga, Chadwick Boseman hite

a 43 éves színész augusztus 28-án halt meg vastagbélrákban, keresztény családban nőtt fel, és a dél-karolinai Andersonban található Welfare baptista gyülekezetben keresztelték meg.

justin Bieber közös keresztsége

a pop sztár Justin Bieber és a szupermodell Hailey Baldwin együtt keresztelkedtek meg, az eseményről az "Intentions" dal énekese úgy nyilatkozott:
"Ez volt életem egyik legkülönlegesebb pillanata".

A főoldalról

#Kortárs
A bizakodó

A film kezdetén megtudjuk, hogy egy apa elveszíti lányát és börtönbe kerül. Hét évvel később bosszút áll..


#Imádság és Ige
12 megerősítő bibliavers,
hogy építsd hitedet

Amíg a világ a karanténnal, lezárásokkal és a koronavírus járvány által okozott pánikkal küzd, Isten békét kínál.


#Szabadulás Istenhez
Pornósztárból lett lelkész

Crystal DiGregorio-Bassette mára elkötelezett anya és lelkész. De mint sok más embernél, az ő élete se mindig..
a major league baseball szezonja megkezdődött, azonban némi vitát keltett, hogy sok játékos térdre ereszkedett a nemzeti himnusz alatt, csendben tiltakozva a rendőrség brutalitása..

tori Kelly, a grammy-díjas énekes, aki nagy sikereket ért el a világi és a keresztény zene világában, úgy véli, hogy az ima és a Biblia nélkülözhetetlen az életéből..

"úgy döntöttem, hogy elveszítem az életemet, és megtalálom Krisztusban" - a dél-afrikai világkupa győztes rögbi kapitány különleges vallomása.

van egy terve, egy elhívása. Én tudom, ki vagyok őbenne, annak ellenére, hogy mások mit szólnak ellenem. És tudom, hogy miért vagyok itt. Azt hiszem, "dicsőítőnek" lehet engem nevezni..

a pankrátor legenda Terry Gene bollea, ismertebb nevén Hulk Hogan úgy véli, hogy Isten a Covid-19-et használja arra, hogy elvegye..

chancelor Jonathan Bennett, ismertebb nevén Chance, a rapper egy podcastban osztotta meg, hogy felesége személyes döntése..

"a pornótól való szabadulás nehezebb volt, mint a kokain feladása!" - Mondta Odom, aki több évtizeden át tartó függőségéből gyógyult meg.

nem tagadás, hogy Boone hite állhatatos állt karrierje csúcspontján ugyanúgy mint ma. "Hűséges voltam Istenemhez, a feleségemhez, és amikor hibáztam, bocsánatot kértem.

a keresztény rapper, Lecrae 2019. szeptemberének közepén Izraelbe utazott, ahol megkeresztelkedett a Jordán-folyóban.

a tenisz fenomén, Coco Gauff minden mérkőzése előtt imádkozik. A feltörekvő tenisz csillag, aki mindössze 15 éves, néhány hete feljutott a wimbledoni torna negyedik fordulójáig..

white szívesen emlékezett vissza a sorozat kapcsán a kedvenc emlékeire. Amellett azonban, hogy a szórakoztatóbb történésekről mesélt, White komolyabb..

tim Allen komikus és színész, nem fél attól, hogy mások előtt is felvállalja Istennel való elkötelezett kapcsolatát.

candace Cameron Bure színésznő nemrégiben egyetemi hallgatókkal találkozott, hogy beszélgessen velük..

a fekete párduc sztárja felfedi, hogyan változtatta meg keresztény hite az életét.

a korábbi ateista Anthony Hopkins feltárja azt a találkozást, ami Istenhez vezette.

a hamarosan magyarországra érkező, 78 éves világsztár őszintén beszélt életéről. elmondta, hogy milyen romboló..

közel öt év hallgatás után megjelent Justin Bieber új albuma, mely a "Changes" ("Változások") nevet viseli. Órákkal hetedik albumának megjelenése előtt az énekes Jézust magasztalta hűségéért.

a country sztár énekes Thomas Rhett country sztár a CMT-díj átvételekor érzelmes beszédet és imát mondott azután, hogy Kane Brown művésztársa könnyesen beszélt dobosa..

roberto Firmino brazil futballista megkeresztelkedett – derül ki az instagram-oldalára feltöltött videóból.

gal Gadot producere és főszereplője is annak a keresztény nőről szóló filmnek, aki 2500 zsidó gyermeket mentett meg a náciktól.

michael Bublé csatlakozott a The late late show-hoz, James Corden Carpool karaoke epizódjához, ahol Istennek minden dicsőséget megadva mesélt..

az amerikai zenész közösség közel 140 tagja, köztük Lady Gaga, John Legend, Ariana Grande és Miley Cyrus is csatlakozott..

mattie Montgomery, a népszerű for today keresztény zenekar énekese óvatosságra int mindenkit a népszerűség túlbecsülésétől.

ashton Kutcher, színész és emberkereskedelem elleni aktivista, egy az életet támogató videót töltött facebook oldalára.

a konzervatív keresztény színész Kevin Sorbotól nem szokatlan, hogy népszerűtlen nézeteivel felborzolja a kedélyeket Hollywoodban.. xyz

britney Spears, a grammy-díjas popzenész a közelmúltban az Instagramon tett közzé egy igeverset 21,6 millió követőjének.

max Lucado figyelmeztető üzenete a reménységről: 'a szekularizmus kiszívja a reménységet a társadalomból.'

brazília új elnökének a szélsőjobboldali Jair Bolsonaro képviselőt választották, a győzelemben pedig jelentős szerepet játszottak az evangélikus keresztények.

a lyme-kórral való küzdelme avrilt arra ösztönözte, hogy megírjon egy Isten központú dalt, amit akár dicsőítő dalnak is nevezhetünk.

ausztrália új miniszterelnöke keresztény, aki nem fél felvállalni hitét egy olyan országban, ahol nagyrészt világi..

izgalmas időszak köszöntött a hivatásos szörfös, Bethany Hamilton életébe, mivel megszületett második gyermeke.

amikor 1968. március 31-én a washingtoni nemzeti székesegyházban prédikált King, senki nem tudta, hogy ez lesz az utolsó prédikációja, amit valaha is elmond.

billy Graham evangélista, aki több millió embernek hirdette az evangéliumot élete során, "Isten nagykövete" és "amerika lelkésze", 99 éves korában megpihent..

a popsztár januárban jelentette be közösségi oldalán, hogy szeretne elárverezni egy keresztény témájú festményt, az értékesítésből befolyt..

nemrégiben az evangélista és csapata arról számolt be, hogy 400.000 ember adta át életét Krisztusnak egy rendezvényen Ukrajnában.

99 éves múlt Billy Graham, aki életének több mint háromnegyedét az evangélium hirdetésével töltötte. Ő amerika egyik legkedveltebb embere.

a 24 éves French nemrég megosztotta elképesztő történetét, miként vált szkeptikus pásztor gyermekből, népszerű keresztény zenésszé.

robbie Ray sikeres sportoló az Egyesült Államokban. Krisztus követője, aki büszkén vállalja hitét. Első fia születése után észlelt rá igazán az atyai szeretetre.

12 éves korában Will Smith megtanult egy fontos leckét istenfélő, keresztény nagymamájától, akiről elárulta, hogy a legnagyobb befolyással volt karrierjére.

2018. szeptember 19, Brisbane, Ausztrália - egy híres ausztrál politikus, aki soha nem titkolta ateizmusát, a keresztény hithez fordult.

a téli olimpikon, Elisabeth Vathje elmagyarázza, miért Jézus az elsődleges neki, nem pedig a nyerés. Ahogy mondta: ''Krisztus követője vagyok''

a 2007-es American Idol győztese őszintén beszélt arról, hogyan tette teljessé az életét, amikor befogadta Jézust..

az énekes-színésznő Jennifer Hudson azt mondja, hogy a Biblia megváltoztatta az életét. ''még sohasem okozott csalódást számomra.''

country énekesek gyűltek CMA díjkiosztó gálán, egy hónappal azután a tragikus las vegas-i country fesztivál után, melyen 58 embert gyilkoltak meg..

a népszerű keresztény szerző, Ann Voskamp, aki az 'Ezernyi ajándék' c. könyvet is szerezte, nemrégiben kórházba került szívelégtelenség miatt.

tim Tebow, amerikai sportoló azt állítja, hogy Isten hívta őt el arra, hogy megossza Krisztus szeretetét az emberekkel a repülőtéren.

matthew mcconaughey legidősebb fia lévi, aki nemrég ünnepelte 9. születésnapját. a fiú a színész kedvenc Bibliai verse alapján kapta nevét.

a popzenei híresség, Selena Gomez megdöbbentette rajongóit mikor közzétette, hogy nyáron veseátültetésen esett át.

a svéd miniszterelnök szerint azok a lelkészek és papok, akik nem hajlandóak összeadni azonos nemű párokat, 'valami mással' kellene foglalkozniuk.

a színész és komikus Jim Carrey-nek meglepő üzenete volt korábbi banda tagok csoportjainak és raboknak a Homeboy Industries-ban, Los Angeles-ben.

a végtagok nélkül született híres misszióvezető, Nick Vujicic örömmel tudatta mindenkivel, hogy a feleségével, Kanae Miyaharával ikreket várnak.

mark Zuckerberg bátorítása a Harvard diplomaosztóján elhangzott beszédében.

justin Bieber, a manchesteri tragédia utáni koncertjén keresztényi módon bátorította a résztveveőket.

britney Spears énekesnő nemrégiben annak kapcsán került be a híradásokba, hogy Kate Perry énekesnőtársa sértő hozzászólására egy igeverset idézve reagált.

mel Gibson új filmet rendezett, nem is akármilyet. Desmond Dossnak állított emléket, akit úgy ismernek, mint..

a keresztény színész, Chris Pratt egy igeverset idézett a hollywoodi hírességek sétányán felavatásra kerülő csillaga kapcsán.


liam Neeson színész nemrégiben az Istenben való hitéről beszélt, és arról, hogy milyen hatással volt a hitére a "Silence" című filmbéli szerepe.


chris Pratt megtérésének története: hogyan változtatta meg az életét egy titokzatos idegen?


a Rock'n'roll királyát érdekelte minden idők best-sellerje? Erre a következtetésre juthatunk, ha belelapozunk abba a..


a U2 frontembere, Bono megosztotta, hogy mi a legnagyobb dolog, amit az úrról és magáról tanult a Zsoltárok könyvén keresztül.

mark Wahlberg színész és producer nemrég mesélt arról, hogy a hite hogyan segítette őt abban, hogy megváltozzon a problémás fiatalkori énje.

selen Gomez visszatért keresztény gyökereihez: ''kegyelemmel, hit által.'' -írta nemrég közösségi oldalára.

michael Bublé köszöntet mondott Istennek fia, Noah gyógyulásáért és a rák elleni küzdelemben kapott erőért.


denzel Washington T.D. Jakes pásztornak: "azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam."

a pofonjairól híres színész egész életét mély hit hatotta át. Ahogy mondta: ''Isten nélkül semmit nem értem volna el.'' xyz

hogyan jutott el a Mad-max-től, vagy a Rettenthetetlen című filmtől oda, hogy keresztény filmeket rendezzen?

hét népszerű embert kérdeztünk meg arról, hogy ők milyennek ismerték meg Istent, hogyan gondolkodnak a teremtésről, Jézus Krisztusról, az elmúlásról és a halálról.

az "Isten nem halott" című film ateista professzora őszintén beszél a filmről, és életéről.

a sok félelmetes mocsárral és erdővel megküzdő bear grylls, aki túlélő műsorából ismert; most hitéről beszél.

a Passió című filmben Jézus Krisztust alakító színész őszintén beszél tapasztalatáról, és érzéseiről.

Isten egy olyan embert használ, akinek nincsenek kezei, lábai: hogy Isten keze és lába legyen..

kirk Cameron, a "Szerelempróba" című film szereplője már kamaszként híres színész volt Amerikában.

a világ egyik legjobb magyar focistája megdöbbentő őszinteséggel vallott megváltozott életéről.

bayer Friderika énekesnő mesél életének komoly pillanatairól. beszél arról, hogyan találkozott Jézussal, és hogyan változott meg teljesen az élete.

nicole Weider - egy modell igaz története.

john D. Rockefeller, erős és szikár volt kicsiny korában. hamar eldöntötte, hogy pénzt keres, és a végletekig hajszolta magát.


#Ismert személy