A FIDZSI-SZIGETEK RÖGBI CSAPATÁNAK DICSŐSÉGES GYŐZELME

A Fidzsi-szigetek férfi rögbi csapata közzétett egy felvételt, amelyen egy dicsőítő himnuszt énekelnek, meghálálva az Úrnak, hogy július 28-án aranyat nyertek a tokiói olimpián.Dicsőséges győzelem volt ez a férfiaknak, akik hónapokat töltöttek távol a családjuktól, miközben az olimpiára készültek. A Fidzsi-szigetek megküzdött a COVID-19 járvánnyal, megakadályozva a játékosokat hazatérésükben, hogy elkerüljék a fertőzés kockázatát. A férfiak az "E Da SA Qaqa" éneklésével dicsőítették az Urat, ami azt jelenti: "Nyertesei vagyunk ennek a világnak az Úrban". A dalszöveg így szól:

"Győztesek vagyunk! Győztesek vagyunk! A bárány vérével és az Úr szavával győztesek vagyunk!"

Dicsőséges győzelem volt ez a férfiaknak, akik hónapokat töltöttek távol a családjuktól


A csapatkapitány, Jerry Tuwai már azon volt, hogy hazatér a gyerekeihez, annyira hiányoztak neki, de nagy nehezen Gareth Baber, edző meggyőzte a maradásról. Ezt követően megnyerték az aranyérmet azzal, hogy 27-12-re legyőzték Új-Zélandot. "Majdnem hazamentem az olimpiai faluból, mert annyira hiányzott a családom." - mondta Tuwai. "Körülbelül öt-hat hónapig voltunk távol a családunktól. Szerintem ez elképesztő teljesítmény."

A családjuk és barátaik iránti szeretet rengeteg lájkot, hozzászólást kapott azoktól az emberektől, akiket meghatott az üzenet. Az egyik közösségi oldal felhasználó ezt írta: "Örüljetek az Úrban mindenkor, ismét mondom örüljetek! Ámen. Gratulálok a bajnokoknak a győzelemhez." Egy másik hozzászóló ezt írta: "Még a lábak és a kezek mozgatásának ereje is Istentől származik. Milyen csodálatos ez a tanúságtétel!"

"Dicsőség mindenkor Istennek és Jézus Krisztusnak! Minden dicsőség az Úrnak és egyetlen Megváltónknak! Halleluja" - írta egy másik hozzászóló. "Kirázott a hideg! Gratulálok, testvérek! Istené legyen a dicsőség!" - jelent meg egy hozzászólás.


Ezeket is ajánljuk


Naomi Scott hitének és karrierjének kapcsolatáról vallott

Tom Selleck hitéről beszélt

Will Smith keresztény nagymamája


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv A Fidzsi-szigetek férfi rögbi csapata közzétett egy felvételt, amelyen egy dicsőítő himnuszt énekelnek, meghálálva az Úrnak, hogy július 28-án aranyat nyertek a tokiói olimpián.

Közzétette: Nicelife2022. október 31., hétfő