Imádság és Ige

10 igevers, amely reményt ad a gyászolóknak

Amikor a halál kopogtat, és romokba dönti a világod, ami addig volt, fordulj a Béke Hercegéhez, aki győztesen uralkodik, Ő győzött a halál felett. Krisztusban a halálnak nincs fullánkja.

10 igevers a szeretetben járás fontosságáról

Jézus Krisztus élete és cselekedetei a szeretet legnagyobb példája. Áldozata bebizonyította, hogy létezik a feltétel nélküli szeretet! Ő az, aki legyőzte a halált! Bűntelenül halt meg értünk bűnösökért, hogy mi élhessünk!

15 érzelmileg gyógyító igevers megsebzetteknek

Ez a 15 csodálatos bibliavers segít begyógyítani egy apa vagy bárki más által okozott sebeket. Segítenek abban, hogy bizalommal, megújult bizalommal szeresd Mennyei Atyádat.

Az 5 leginkább félreértett ige

Az egyik legnagyobb ajándék, amit Isten adott az emberiségnek, a Szentírás, mert a Biblia szó szerint Isten kinyilatkoztatása és közlése önmagáról az emberiségnek írott szavakban.

A főoldalról

Mindennapok
A teniszbajnok Jézusnak adott hálát a tornagyőzelemért

"Ez hihetetlen. Főleg az után, ahogy alakultak a dolgok Európában a nyár elején. Úgy örülök! Szeretném megköszönni Uramnak és Megváltómnak, Jézus Krisztusnak"


Hit és bizalom
Hogyan tapasztaljuk meg
Isten jelenlétét?

Jézus követőinek szüksége van arra, hogy Isten jelenlétében éljenek. Többre van azonban szükségünk, mint Isten jelenlétének teológiája: jelenlétének megtapasztalása az..


Kortárs
Premier: A másik cipőjében

Belefáradva az iskolai bántalmazásba, Cassandra Evans azért imádkozik, hogy ellensége, Katie Sharp, a közösségi média királynője megtudja, milyen is egy nap az ő helyében. Imájára váratlan válasz érkezik, amikor a 'másik cipőjében' ébrednek.HIRDETÉS26 bibliavers nőknek

Gyönyörű bibliai igeversek minden nő számára, aki szeretetre,
megnyugvásra és erőre vágyik.


Az Úr minden helyzetben és körülményben szeretne találkozni velünk, még akkor is, amikor a hírekből jövő állandó információáradat elönt bennünket..

Talán nem látod, de harc folyik. Két világ háborúja ez, amely harcot vív a szíved megnyeréséért. Az egyik oldalon ott van a Sátán és serege..

A keresztény élet nem mindig könnyű. Sőt, általában pont az ellenkezője. Nem titok, hogy minél elszántabban keresed az Urat, a Sátán annál erőteljesebben próbálja megakadályozni ezeket az erőfeszítéseidet.

A félelem olyasvalami, amivel egész életünkben küzdünk. Nem számít, hogy férfi, nő vagy gyerek vagy. Mindannyiunkat elér, és azon kapjuk magunkat, hogy fedezék után kutatunk.

Most vettél búcsút egy szerettedtől, de te még mindig itt vagy. Még mindig gondolsz rájuk, többet, mint valaha. Azon tűnődsz, hogy vajon önmagad leszel-e újra valaha. A gyász egy fájdalmas folyamat. Magányos út. De az igazság ismerete..

10 szentírási részlet, amely megmutatja, hogy úszunk a kegyelmekben. "Jézus mindent kifizetett, mindent amivel tartozom Neki, a bűnöm vörös foltot hagyott hátra, de Ő azt hófehérre mosta."

Az ima elsődleges eszközünk az Istennel való kommunikációban, és csak Istentől van meg a kellő erőnk, képességünk és bölcsességünk, amire szükségünk van egy mozgalmas nap során.

A hála kifejezése a legtöbb helyen alapvető kulturális jellemvonásnak számít, ha nem az egész világon. Az emberek szeretik, ha megbecsülik őket erőfeszítéseikért az élet..

10 ima, amelyet Isten mindig megválaszol

Az ima egyszerre lehet szép, egyszerű vagy akár bonyolult dolog is. Mindenki különböző módon imádkozik, és a mi mindig szerető Istenünk mindegyiket meghallja. Hogy kapunk-e választ? Az egy egészen más történet. Néha a válasz.


Igehirdetéseiben és tanításaiban Jézus azt mondta, hogy a kisgyermekek az égi és földi királyságának, stratégiai és alapvető részét képezik.

Mi mint hívők, akik arra vágynak, hogy szándékkal és céllal éljünk, fontos, hogy megtanuljuk, hogyan kell jól imádkozni, mind a saját személyes érdekünkben, mint..

Amikor elkezdtem elmélyíteni a hitemet azáltal, hogy a Szentírás mélységeit kutattam, rájöttem, hogy a Biblia élő és sokkal több van benne..

A Biblia Isten igéje és tele van minden élethelyzetre szóló igazsággal, amivel az életben szembenézünk. Amíg a világ a karanténnal, lezárásokkal és a koronavírus járvány által okozott pánikkal küzd..

a Biblia a legfontosabb könyv, amit valaha írtak. az egyetlen igaz Isten úgy döntött, hogy kijelenti magát nekünk e könyvben. csodálatos és alázatra indít!

mindenki hibázik az életében, de Isten a hibák ellenére is munkálkodni akar az életünkben. Valódi bűnmegváltó. Isten tudja, hogy gyenge vagyok, és egyébként ő bennem dolgozik.

Ha már megtapasztaltad a példabeszédek csodálatos tanításait, és azokat hogyan lehet alkalmazni a mindennapi életre, akkor már nem vagy egyedül.

Nem tudom, ti mivel néztek most szembe - lehet valami nagy és tragikus, vagy viszonylag kisebb de mégis elmét-felőrlő és számodra fontos dolog..

9 bibliavers nehéz időkre

Nem élhetünk meg csodákat, ha nem kerülünk embert próbáló helyzetekbe, amelyekre számítanunk kell. A jó hír az, hogy nem kell egyedül szembe néznünk ezekkel a nehéz próbákkal, mert a Világegyetem Istene vigyáz ránk.

 


keresztényként, meg szeretnéd tanulni hogyan imádkozhatsz helyesen, odaadóan? Szükséged van még többet megtudni az imádságról?

a Szentlélek ereje által a hívők üdvözülnek, betöltetnek, el vannak pecsételve és megszenteltetnek. a Szentlélek feltárja..

van egy hasznos forrás, amit sok keresztény használ arra, hogy megossza a hitét, amit úgy hívnak, hogy "a római út az üdvösségre". Övezd fel magad a béke hatalmas evangéliumával..

minden, ami igaz Isten természetével és jellemével kapcsolatban, az végtelenül igaz. Ő végtelenül bölcs, végtelenül oltalmazó, és időn túl létező.

a hatékony imádkozás 4 módja

nehémiás élete alapján figyeljük meg a hatékony imádkozás négy módját! Alapozd a kérésedet Isten jellemére. Ismerd be bűneidet, amiknek a tudatában vagy..

amikor már megtanultál Istenben bízni oly sok területen, a versek többek, mint csupán idézetek számodra. Viszont mások valószínűleg nem fogadják olyan jól ezeket, amíg nem vagy..

miért kellene állhatatosnak maradnod az imádkozásban, ha nem kapsz választ? Négy ok miatt mindenképp.

"nem mindenki megy be a Mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei atyám akaratát."

amit Krisztus eljövetele előtt meg kell tenned

Jézus Krisztus nagyon hamar visszatér, de nem tudjuk, pontosan mikor. Amit biztosan tudunk az az Ő újbóli eljövetele. Addig azonban, míg nem tér vissza, meg tudunk tenni olyan dolgokat, melyek boldoggá teszik Őt.

 


a gondolataink, az elképzeléseink és a tetteink nagy mértékben kihathatnak az imaéletünkre és gyakran..

7 mód arra, hogy megfejtsd Isten hangját

egy hasznos eszköz, amit az Isten hangjának felismeréséhez találtam, rick warren-től származik, aki a saddleback church..

a keresztényeknek nem okoz problémát az imádság, mégis néha van olyan időszak, amikor bonyolultnak érezzük..

semmi mágikus dolog nincs ezekben a szavakban és versekben, de erő van bennünk, mert ezek Isten szavai.

azzal, hogy megtanulunk versszakokat és szavakat, arra ösztönözzük magunkat, hogy újragondoljuk és újra elismételjük a szavakat a fejünkben..

a világ erkölcsi szívdobbanása megszűnt, mert elvágtuk az élet forrását. felélesztésre, megújulásra van szükségünk.

amióta megfogant a gonosz lucifer szívében, mely később letaszította őt a Mennyből, nagy küzdelem folyik jó és rossz között.

kereszténynek lenni egy utazás, mely tele van mélységekkel és magasságokkal. 11 igevers, hogy hogyan halld meg Őt!

átformáló imádság

6 fontos tanács, hogyan imádkozz a barátaidért és a családodért. Pál nemcsak egyszerűen imádkozott: ő ösztönzött, utasított és példát mutatott mindannyiunknak abban, hogy hogyan kell imádkoznunk.


"én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él." Tehát, aki hisz Jézusban, hisz neki, tulajdonképpen meghalhat, de mégsem hal meg..

a Bible society által nemrégen végzett felmérés némileg megvilágítja, melyek az emberek kedvenc Bibliai könyvei.

amikor az életükben rosszul mennek a dolgok néhánya arra a következtetésre jutnak, hogy Isten elhagyta őket; pedig Ő mindig velük van.

milyen Isten valójában? Olyan amilyennek mi elképzeljük? A Bibliai Jézus és a modern felfogás Jézusról szembeállítása. xyz

a szentírás alapján vannak olyan dolgok, amiket érdemes átgondolni. 13 pontban foglaltuk össze azt, aminek ott kell(ene) lennie egy keresztény napjában.

az alábbiakban arra bíztatunk, nyisd ki a Bibliádat. Íme egy-egy bátorító fejezet, mely a legjobbkor jöhet!

íme öt olyan bibliavers, amely átsegít a mindennapokon. Szeresd az ellenségedet is! Mindenre, tényleg mindenre.. Isten veled van! Dolgozz alázattal, és odaszántan. Istené a dicsőség!

szépségtippeket fogtok látni, de nem a megszokott formátumban. Fellapoztam a Bibliát.

az eredményes imádság zárjai és kulcsai

Az imádságnak is vannak kulcsai, melyek eredményessé teszik; emellett zárjai is, melyek eredménytelenné. 10 dolog, ami gátolja az imádságot, illetve 10 dolog, ami eredményessé teszi az imádságot.


engedd, hogy az alábbi megváltás segítségedre legyen, hogy megfelelően viszonyulj Isten igéjéhez!

"uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére!"

egy-egy találó Bibliai idézet az abc minden betűjére.

mi általában azt látjuk, ami nekünk fontos. A figyelmünk központjában mindig az van, mint ami a szívünkben.

a szentírás világos megoldást ad kérdéseinkre, aggodalmainkra is. Istennek mindenre van pozitív válasza.

a házasság intézménye gyakorlatilag érthetetlen,
ha nem ismerjük annak Bibliai hátterét.

Isten mélyebb megismerése életre szóló kalandot jelent. Amit eddig megtudtál Istenről, annak csillapíthatatlan étvágyat kell keltenie benned aziránt..

az első korinthusi levél 13. fejezetének magyarázó fordítása, az igaz szeretetről.


# Cikk # Imádság és Ige