Imádság és Ige

Az 5 leginkább félreértett ige

Az egyik legnagyobb ajándék, amit Isten adott az emberiségnek, a Szentírás, mert a Biblia szó szerint Isten kinyilatkoztatása és közlése önmagáról az emberiségnek írott szavakban.

5 bibliai vers, ha megterhelő hírekkel áraszt el a média

Az Úr minden helyzetben és körülményben szeretne találkozni velünk, még akkor is, amikor a hírekből jövő állandó információáradat elönt bennünket. Szánjunk ma egy kis időt arra, hogy kikapcsoljuk a telefonunkat, és a mi prioritásunkra koncentráljunk.

17 szorongás elleni Igevers,
ami visszaveri Sátán próbálkozásait

Talán nem látod, de harc folyik. Két világ háborúja ez, amely harcot vív a szíved megnyeréséért. Az egyik oldalon ott van a Sátán és serege, akik fáradhatatlanul..

Mit jelent valójában: "Szüntelen imádkozzatok"!?

A keresztény élet nem mindig könnyű. Sőt, általában pont az ellenkezője. Nem titok, hogy minél elszántabban keresed az Urat, a Sátán annál erőteljesebben próbálja megakadályozni ezeket az erőfeszítéseidet.

A főoldalról

Ismert személy
Dwayne Johnson hálája keresztény barátja felé

Brunó végig támogatta Dwayne-t fiatal korában, amit a színész szeretett volna megköszönni neki; így egy terepjárót vett Brunónak, hogy megköszönje mindazt, amit érte tett."


Lelki egyensúly
Isten üzenete a túlterhelt nőknek

Ez az, ami a jelenlegi mindennapjaimat jellemzi: zaklatott, sietős és elnehezült. Küzdelmesen, igyekezve, mégis nehézkesen toporgok egy helyben..


Kortárs
Isten nem halott 4

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk.

A félelem olyasvalami, amivel egész életünkben küzdünk. Nem számít, hogy férfi, nő vagy gyerek vagy. Mindannyiunkat elér, és azon kapjuk magunkat, hogy fedezék után kutatunk.

 

 

Most vettél búcsút egy szerettedtől, de te még mindig itt vagy. Még mindig gondolsz rájuk, többet, mint valaha. Azon tűnődsz, hogy vajon önmagad leszel-e újra valaha. A gyász egy fájdalmas folyamat. Magányos út. De az igazság ismerete..

Gyönyörű bibliai igeversek minden nő számára, aki szeretetre, megnyugvásra és erőre vágyik.

10 szentírási részlet, amely megmutatja, hogy úszunk a kegyelmekben. "Jézus mindent kifizetett, mindent amivel tartozom Neki, a bűnöm vörös foltot hagyott hátra, de Ő azt hófehérre mosta."

Az ima elsődleges eszközünk az Istennel való kommunikációban, és csak Istentől van meg a kellő erőnk, képességünk és bölcsességünk, amire szükségünk van egy mozgalmas nap során.

A hála kifejezése a legtöbb helyen alapvető kulturális jellemvonásnak számít, ha nem az egész világon. Az emberek szeretik, ha megbecsülik őket erőfeszítéseikért az élet..

Igehirdetéseiben és tanításaiban Jézus azt mondta, hogy a kisgyermekek az égi és földi királyságának, stratégiai és alapvető részét képezik.

Mi mint hívők, akik arra vágynak, hogy szándékkal és céllal éljünk, fontos, hogy megtanuljuk, hogyan kell jól imádkozni, mind a saját személyes érdekünkben, mint..

Amikor elkezdtem elmélyíteni a hitemet azáltal, hogy a Szentírás mélységeit kutattam, rájöttem, hogy a Biblia élő és sokkal több van benne..

A Biblia Isten igéje és tele van minden élethelyzetre szóló igazsággal, amivel az életben szembenézünk. Amíg a világ a karanténnal, lezárásokkal és a koronavírus járvány által okozott pánikkal küzd..

a Biblia a legfontosabb könyv, amit valaha írtak. az egyetlen igaz Isten úgy döntött, hogy kijelenti magát nekünk e könyvben. csodálatos és alázatra indít!

mindenki hibázik az életében, de Isten a hibák ellenére is munkálkodni akar az életünkben. Valódi bűnmegváltó. Isten tudja, hogy gyenge vagyok, és egyébként ő bennem dolgozik.

Ha már megtapasztaltad a példabeszédek csodálatos tanításait, és azokat hogyan lehet alkalmazni a mindennapi életre, akkor már nem vagy egyedül.

Nem tudom, ti mivel néztek most szembe - lehet valami nagy és tragikus, vagy viszonylag kisebb de mégis elmét-felőrlő és számodra fontos dolog..

az ima egyszerre lehet szép, egyszerű vagy akár bonyolult dolog is. Mindenki különböző módon imádkozik, és a mi mindig szerető Istenünk mindegyiket meghallja.

a Szentlélek ereje által a hívők üdvözülnek, betöltetnek, el vannak pecsételve és megszenteltetnek. a Szentlélek feltárja..

imádkoztál valaha magyarország miniszterelnökéért? Bármelyikért, nem feltétlen a mostaniért, vagy esetleg bármilyen más vezetőért?

amikor ideálisak a körülmények, a nehéz helyzetek enyhülnek, akkor könnyen hálát adunk neki. De mi van azokkal az időkkel, amikor nehéz körülményeim vannak?

van egy hasznos forrás, amit sok keresztény használ arra, hogy megossza a hitét, amit úgy hívnak, hogy "a római út az üdvösségre". Övezd fel magad a béke hatalmas evangéliumával..

minden, ami igaz Isten természetével és jellemével kapcsolatban, az végtelenül igaz. Ő végtelenül bölcs, végtelenül oltalmazó, és időn túl létező.

hogyan lehet felismerni az ajándékaid, ha nehézségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy felismerd őket? Vagy talán ismered már azokat, de nem tudod, hogyan használd őket?

nem élhetünk meg csodákat, ha nem kerülünk embert próbáló helyzetekbe. Számítanunk kell ilyen helyzetekre. A jó hír az, hogy nem kell egyedül szembe néznünk ezekkel..

amikor már megtanultál Istenben bízni oly sok területen, a versek többek, mint csupán idézetek számodra. Viszont mások valószínűleg nem fogadják olyan jól ezeket, amíg nem vagy..

keresztényként, meg szeretnéd tanulni hogyan imádkozhatsz helyesen, odaadóan? Szükséged van még többet megtudni az imádságról?

a hatékony imádkozás 4 módja

nehémiás élete alapján figyeljük meg a hatékony imádkozás négy módját! Alapozd a kérésedet Isten jellemére. Ismerd be bűneidet, amiknek a tudatában vagy..

7 mód arra, hogy megfejtsd Isten hangját

egy hasznos eszköz, amit az Isten hangjának felismeréséhez találtam, rick warren-től származik, aki a saddleback church..

a szentírás alapján vannak olyan dolgok, amiket érdemes átgondolni. 13 pontban foglaltuk össze azt, aminek ott kell(ene) lennie egy keresztény napjában.

amikor az életükben rosszul mennek a dolgok néhánya arra a következtetésre jutnak, hogy Isten elhagyta őket; pedig Ő mindig velük van.

íme öt olyan bibliavers, amely átsegít a mindennapokon. Szeresd az ellenségedet is! Mindenre, tényleg mindenre.. Isten veled van! Dolgozz alázattal, és odaszántan. Istené a dicsőség! xyz

miért történnek rossz dolgok jó emberekkel? Ez a teológia nehéz kérdéseinek egyike. Isten örök, végtelen, mindentudó, mindenütt jelenvaló, mindenható, és így tovább..

azzal, hogy megtanulunk versszakokat és szavakat, arra ösztönözzük magunkat, hogy újragondoljuk és újra elismételjük a szavakat a fejünkben..

minden teremtett dolog viseli az Istenség pecsétjét. A természet bizonyságot tesz Istenről.

milyen Isten valójában? Olyan amilyennek mi elképzeljük? A Bibliai Jézus és a modern felfogás Jézusról szembeállítása.

kész vagy-e megengedni, hogy Isten bevonjon téged a vele való egységbe? Kész vagy-e mindent elengedni és teljesen megadni magad?

az imádságnak is vannak kulcsai, melyek eredményessé teszik; emellett zárjai is, melyek eredménytelenné.

miért kellene állhatatosnak maradnod az imádkozásban, ha nem kapsz választ? Négy ok miatt mindenképp.

a gondolataink, az elképzeléseink és a tetteink nagy mértékben kihathatnak az imaéletünkre és gyakran..

válaszok ateisták és szkeptikusok gyakori ellenvetéseire a keresztyén hit ellen.

"nem mindenki megy be a Mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei atyám akaratát."

engedd, hogy az alábbi megváltás segítségedre legyen, hogy megfelelően viszonyulj Isten igéjéhez!

a szentírás világos megoldást ad kérdéseinkre, aggodalmainkra is. Istennek mindenre van pozitív válasza.

az első korinthusi levél 13. fejezetének magyarázó fordítása, az igaz szeretetről.

a házasság intézménye gyakorlatilag érthetetlen,
ha nem ismerjük annak Bibliai hátterét.

a mai hívők közül sokan bűnös dolognak tartják az Isten felé megnyilvánuló harag érzését, és nagyon rosszul érzik magukat, ha Istennek el kell mondaniuk..

Isten mélyebb megismerése életre szóló kalandot jelent. Amit eddig megtudtál Istenről, annak csillapíthatatlan étvágyat kell keltenie benned aziránt..

bátorítalak, hogy tegyetek meg mindent azért, hogy földi életetekben a legnagyobb örömet leljétek az Ő akaratát teljesítve.

 

 

semmi mágikus dolog nincs ezekben a szavakban és versekben, de erő van bennünk, mert ezek Isten szavai.

a világ erkölcsi szívdobbanása megszűnt, mert elvágtuk az élet forrását. felélesztésre, megújulásra van szükségünk.

amióta megfogant a gonosz lucifer szívében, mely később letaszította őt a Mennyből, nagy küzdelem folyik jó és rossz között.

melyek azok a fontos változtatások amelyeket a gyülekezetek meg kell hogy hozzanak? Engedd meg, hogy tisztességesen figyelmeztesselek.

kereszténynek lenni egy utazás, mely tele van mélységekkel és magaságokkal. 11 igevers, hogy hogyan halld meg Őt!

"én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él." Tehát, aki hisz Jézusban, hisz neki, tulajdonképpen meghalhat, de mégsem hal meg..

a Bible society által nemrégen végzett felmérés némileg megvilágítja, melyek az emberek kedvenc Bibliai könyvei.

annak ellenére, hogy a szkeptikusok kinevetik, mint matematikai képtelenséget, mégis a Biblia egyik alapvető tanítása..

6 fontos tanács, hogyan imádkozz a barátaidért és a családodért.

 

 

"nem tehetünk mindannyian nagy dolgokat ezen a földön. Csak kis dolgokat tehetünk, nagy szeretettel!"

a keresztényeknek nem okoz problémát az imádság, mégis néha van olyan időszak, amikor bonyolultnak érezzük..

Isten csak egyetlen egy utat készített arra, hogy elnyerjük az Ő jóindulatát, és nem tűr meg riválisokat.

az alábbiakban arra bíztatunk, nyisd ki a Bibliádat. Íme egy-egy bátorító fejezet, mely a legjobbkor jöhet!

szépségtippeket fogtok látni, de nem a megszokott formátumban. Fellapoztam a Bibliát.

hogyan tegyek bizonyságot a társaimnak, ha úgy tűnik, mindent meg tudnak cáfolni?

a gyülekezetbe járás (vagy nem járás) egy család életére mindenképpen hatással van.

volt egyszer egy beteg király. Meglátogatta őt egy barátja, a próféta, aki szomorú figyelmeztetéssel érkezett..

"uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére!"

egy-egy találó Bibliai idézet az abc minden betűjére.

mi általában azt látjuk, ami nekünk fontos. A figyelmünk központjában mindig az van, mint ami a szívünkben.

egy nap Jézus feltett két kérdést néhány követőjének: "kinek mond engem a világ?" és "ti kinek mondotok engem?"

akik teljesen átadják szívüket, gyönyörűséggel töltenek el.

Isten anyagi eszközöket is bíz az emberre és ezzel együtt az anyagi biztonság megszerzéséhez is adhat bölcsességet.

mi lenne, ha a Bibliánkat úgy kezelnénk, mint ahogy a mobilunkat? mi lenne, ha mindig magunkkal hordanánk?

sajnos a bűn romboló hatása miatt lettünk jó és rossz tudói, így a halál megismerői. de nem ez a végső állomás.

"a Világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is, de aki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké."

beszéljünk egy olyan hívő keresztény emberről, aki szerette Jézust és aki életével megmutatta a karácsony igazi lényegét.

hogyan lehetséges, hogy valakinek semmi oka sincs örömre és mégis örül?

mindnyájan őrizzük érzékszerveinket, nehogy Sátán győzelmet nyerjen felettük, mert azok a lélekhez vezető utak.

hogy mi minden a rossz, azt a bőrünkön tapasztaljuk. Minden, ami az életet és a boldogságot veszélyezteti, rombolja.

az asztrológia és a csillagászat sokáig kéz a kézben fejlődött, és igen komoly karriert futott be, különösképpen az ókori világban.

az ifjak, az érett korúak, sőt még az idősek számára is az általános öröm és nagy boldogság napja ez.

világi szemszögből nézve a pénz hatalom, de keresztény szemmel tekintve a szeretet a hatalom.


Imádság és Ige