A fejlődéselmélet kritikája és a teremtéselmélet bizonyítása tudományos alapokra visszavezetve.

Doug Batchelor előadásában érthetjük meg jobban a gonoszság eredetét, és Krisztus megváltó szeretetét. Választ kaphatunk..

 

 

A kis pásztorfiú erősen hisz a Messiásban, hiszen apja találkozott is vele. A születés évfordulójának különös éjszakáján arról ábrándozik, hogy talán egyszer ő is találkozik Vele.

Hogy válhatott Jézus messiássá? Miként győzte le a keresztény hit az üldözőit? És hogyan váltak a jézusi tanok világvallássá?

300 keresztény felveszi a harcot a pokol minden seregével és majdnem győzedelmeskednek. A Háromszáz végül is elveszti a csatát, mert nem jött..

Ez a videó emberközelbe hozza Isten áldozatának jelentőségét, amit azért adott, hogy éljünk. "Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta.."

Egy elképesztő jól illusztrált tudományos áttörést feszegető dokumentumfilm arról, hogy még egy baktérium ostormotorja sem alakulhatott ki természetes.. xyz

Képzeld el, hogy a személyiségünk összetevői kupaktanácsot tartanának a sorsunk felől. A Szív úr összetűzésbe kerülne az Elmével..

Lee Strobel oknyomozó riporter feltáró vizsgálata Jézus személyéről. Az ő bizonysága alapján készült a film, melyet már sokan ismerhettek.

Évente egyre többen esnek krónikus depresszióba és egyre többen próbálják meg eldobni az életüket. De ne feledd: Értékes vagy! Nem véletlenül vagy itt!

Nick, akit gyerekkorában csúfoltak, és öngyilkos is akart lenni, már több száz iskolában beszélt az iskolai bántalmazások kapcsán. Szavai mélyen őszinték..

Nick Vujicic a főszerepben. A filmben két lehetőséget láthatunk, melyek közül mi is választhatunk.

Vajon milyen lesz a világ vége? Milyen lesz az Isten eljövetele előtti korszak, és milyen jelei lesznek annak, hogy közel az ő eljövetele?

Az alkotás Szegedi Csanád történetét meséli el, aki korábban a Magyar Gárda és a párt alelnöke volt, de zsidó származásának napvilágra kerülése után kilépett.

Már történik, amit Krisztus megjövendölt: Egyre többen jönnek (még az ő nevében is), kik nagy jeleket és csodákat tesznek, hogy elkápráztassák, és megtévesszék..

Az apa feleségével és két fiával a mindennapi betevő falatért küzd egy tanyán, a szárazság ellen. Ám hiába imádkozik, az Úr nem ad esőt..

Ez nem egy "mit szabad és mit nem" kérdés, hanem ez arról szól, hogy szeretjük Őt, aki ezt a világot és minket megteremtett..

Doug Batchelor napjaink eseményeit figyelemmel követve, és a bibliai próféciákat ismerve beszél a 2017-es évről.

Megkérdeztük az utca emberét: hívőt, ateistát egyaránt, mit gondol a témáról. Olyan beszélgetésbe kerültünk velük, amire nem számítottak..

A Jelenések 7 trombitájának utolsó 3 trombitáját "jaj"-nak hívja. A "jaj" jelentése: nagy szomorúság, gyötrelem..

Észak-Afrikától a Közel-Keletig diktátor rezsim volt hatalmon. Hatalmas zavargások törtek ki és úgy tűnt, hogy létrejöhet..

A Biblia telis-tele van testvérek közötti csatározások történeteivel. És szép számban ismerünk ilyet..

A közismert amerikai evangélista ezúttal John Lennon történetén keresztül vitatkozik utcai emberekkel erkölcsről és hitről.

Az utolsó napokban, melyekben élünk, az egész világ egy összetűzésbe fog keveredni. És ez az ütközet vallási alapú lesz.

Mi történik igazán körülöttünk? E kérdést közelíti meg Kovács-Bíró János a Biblia és a mindennapi tapasztalat oldaláról.

E valós tényeken alapuló film Moszab Hasszán Juszefről, a Hamasz egyik vezetőjének fiáról szól, aki az izraeli hírszerzést különösen fontos..

A pápa lényegében azt mondta: "A vasárnapünneplés olyan szent, hogy ez Krisztus minden kegyelmének közvetítője."

A filmbeli apa jelképezi Isten szeretetét. Bárhol is vagy és akármit is csinálsz, Isten szeretete állandó.

A dokumentumfilm több személyen keresztül mutatja be a pornográfia hátterét, köztük egy volt pornószínésznő és egy megszabadult pornófüggő..

Mit is mond nekünk ez a prófécia Jelenések könyvének 12. fejezetében?

Vajon érezzük-e súlyát az Úr színe előtt tett fogadalomnak?

A film készítője öt kontinenset utazott be, mivel Isten egyedi szerető és teremtő erejét akarta bemutatni.

Greg Pleasant ügyvéd kiválónak hitt élete darabokra hullik; ekkor érkezik egy titokzatos ügyfél. S valami rendkívüli dolog veszi kezdetét.

A történet Hóseás próféta történetén alapszik, akitől azt kérte Isten, hogy vegyen feleségül és vásároljon ki adósságából egy parázna nőt.

Egy keresztény katona hiteles története, aki a legnagyobb hőstetteket hajtotta végre a második világháborúban, mert hite erősebb volt, mint a fegyverek.

A "mindent elsöprő szerelem" című dokumentumfilm folytatása. A film, mely próbára teszi a szeretetet és egy újabb kalandos útra visz bennünket..

A video egy testvérpár - egy maffiavezér és egy lelkész - történetét dolgozza fel nem mindennapi módon.

 

 

A film igaz történetet mutat be, avagy hogyan jutott el az evangélium a New-Guinea-i bennszülöttekhez?

A Pápa személyes videóüzenetet küldött a protestánsok felé, egységre hívva Őket. Doug Batchelor prédikátor kommentál.

Amikor az igazi hős, Jézus, lejött a földre, a legtöbben nem ismerték fel Isten Fiát, mert ők egy politikai megváltóra vártak, aki világi hatalmat ad.

Jól bemutatja, hogy mit gondolnak az abortuszról a fiatal felnőttek; a beszélgetés Adolf Hitlernél kezdődik.

Ami most következik, az egy utazás a sötétség birodalmába keresve a szeretetet...

Olyan világban élünk, amely kikapcsolódások tömegét kínálja, melyek elvonják figyelmünket a mindennapi élet elfoglaltságaitól.


#video #hosszu