Dokumentumfilmek

Genezis - Az elveszett Paradicsom

Ha van a Bibliának egy része, amely több cáfolaton és vizsgálaton esett át, mint bármelyik más, az a legeleje – A Teremtés könyve. Mind az egyházon belülről és kívülről egyaránt a Genezis elleni támadások továbbra is megkérdőjelezik a Teremtőt és..xyz

Korszakok birodalmai

Az emberiség az időben csak előre haladhat, visszafelé soha. De mi volna, ha meg tudna valaki szabadulni az idő kötelékeiből? Megállíthatná az idő múlását, és tetszése szerint utazhatna az időben.xyz

Az evolúcióelmélet tudományos lebontása

Évszázadokon keresztül küzdöttünk azért, hogy megértsük, honnan jöttünk. Számos elmélet felmerült, némelyek racionális és elgondolkodtató, míg mások spekulatív és ellenőrizhetetlen módon..

találkozás Edson Hirámmal

1844. október 22-én sok felekezetből álló elkötelezett keresztények, magabiztosan várták Jézus visszatérését, Dániel nagy időbeli próféciája alapján, amely már három eseményt előrejelzett, beleértve Jézus..

A főoldalról

Ismert személy
Egy királynő, aki Jézusról beszélt

A királynő egészen világosan kijelentette, hogy hisz Jézus feltámadásában. Ez bátor volt, megindító és nemes.


Hit és bizalom
Honnan tudom, hogy Isten megcselekszi a lehetetlent?

Előfordult már olyan helyzet az életedben, amikor életkörülményeid lehetetlennek tűntek, és azon töprengtél, vajon Istennek valóban..


Kortárs
Stu atya

A film Stuart Long atya életét követi nyomon, aki bokszolóból lett pap,
és számtalan embert inspirált
az önpusztítástól a megváltásig tartó útja során.Egy elképesztő jól illusztrált tudományos áttörést feszegető dokumentumfilm arról, hogy még egy baktérium ostormotorja sem alakulhatott ki természetes kiválasztódással, nem hogy egész fajok.

 

 


a valódi Jézus dosszié

Lee Strobel oknyomozó riporter feltáró vizsgálata Jézus személyéről. Az ő bizonysága alapján készült a film, melyet már sokan ismerhettek.


az alkotás Szegedi Csanád történetét meséli el, aki korábban a magyar gárda és a párt alelnöke volt, de zsidó származásának napvilágra kerülése után kilépett.

doug Batchelor napjaink eseményeit figyelemmel követve, és a bibliai próféciákat ismerve beszél a 2017-es évről.

megkérdeztük az utca emberét: hívőt, ateistát egyaránt, mit gondol a témáról. Olyan beszélgetésbe kerültünk velük, amire nem számítottak..

A fejlõdéselmélet kritikája és a teremtéselmélet bizonyítása tudományos alapokra visszavezetve.

a közismert amerikai evangélista ezúttal John Lennon történetén keresztül vitatkozik utcai emberekkel erkölcsről és hitről.

az utolsó napokban, melyekben élünk, az egész világ egy összetűzésbe fog keveredni. És ez az ütközet vallási alapú lesz.

e valós tényeken alapuló film Moszab Hasszán Juszefről, a Hamasz egyik vezetőjének fiáról szól, aki az izraeli hírszerzést különösen fontos..

hogy válhatott Jézus messiássá? Miként győzte le a keresztény hit az üldözőit? És hogyan váltak a Jézusi tanok világvallássá?

a Menyasszony, a Fenevad és Babilon

Mit is mond nekünk ez a prófécia Jelenések könyvének 12. fejezetében? Vajon évezredekkel ezelőtti eseményeket mutat be, avagy olyan történésekről szól, amelyek a közeljövőben fognak megtörténni?


egy keresztény katona hiteles története, aki a legnagyobb hőstetteket hajtotta végre a második világháborúban, mert hite erősebb volt, mint a fegyverek.

a Pápa személyes videóüzenetet küldött a protestánsok felé, egységre hívva Őket. Doug Batchelor prédikátor kommentál.

Amikor az igazi hős, Jézus, lejött a földre, a legtöbben nem ismerték fel Isten Fiát, mert ők egy politikai megváltóra vártak, aki pompával és fizikai erővel legyőzi ellenfeleit, követőinek pedig világi hatalmat ad.

a film igaz történetet mutat be, avagy hogyan jutott el az evangélium a new-guinea-i bennszülöttekhez?

jól bemutatja, hogy mit gondolnak az abortuszról a fiatal felnőttek; a beszélgetés Adolf Hitlernél kezdődik.

évente egyre többen esnek krónikus depresszióba és egyre többen próbálják meg eldobni az életüket. De ne feledd: értékes vagy! Nem véletlenül vagy itt!

doug Batchelor előadásában érthetjük meg jobban a gonoszság eredetét, és Krisztus megváltó szeretetét. Választ kaphatunk..

vajon milyen lesz a világ vége? Milyen lesz az Isten eljövetele előtti korszak, és milyen jelei lesznek annak, hogy közel az Ő eljövetele?


# Médiatár # Dokumentumfilm