Dokumentumfilmek

Korszakok birodalmai

Az emberiség az időben csak előre haladhat, visszafelé soha. De mi volna, ha meg tudna valaki szabadulni az idő kötelékeiből? Megállíthatná az idő múlását, és tetszése szerint utazhatna az időben. Mi volna, ha létezne egy olyan hatalmas lény..

Az evolúcióelmélet tudományos lebontása

Évszázadokon keresztül küzdöttünk azért, hogy megértsük, honnan jöttünk. Számos elmélet felmerült, némelyek racionális és elgondolkodtató, míg mások spekulatív és ellenőrizhetetlen módon közelítve meg a kérdést.

Istenutánzatok

minden kultúrában találunk történeteket olyan hősökről, akik valamilyen gonoszságtól mentették meg az emberiséget. Részben ezeknek a történeteknek az eredményeként, amikor az igazi hős, Jézus, lejött a földre, a legtöbben nem ismerték..

találkozás Edson Hirámmal

1844. október 22-én sok felekezetből álló elkötelezett keresztények, magabiztosan várták Jézus visszatérését, Dániel nagy időbeli próféciája alapján, amely már három eseményt előrejelzett, beleértve Jézus keresztre feszítésének évét.

A főoldalról

Ismert személy
Dwayne Johnson hálája keresztény barátja felé

Brunó végig támogatta Dwayne-t fiatal korában, amit a színész szeretett volna megköszönni neki; így egy terepjárót vett Brunónak, hogy megköszönje mindazt, amit érte tett."


Lelki egyensúly
Isten üzenete a túlterhelt nőknek

Ez az, ami a jelenlegi mindennapjaimat jellemzi: zaklatott, sietős és elnehezült. Küzdelmesen, igyekezve, mégis nehézkesen toporgok egy helyben..


Kortárs
Isten nem halott 4

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk.

Mit is mond nekünk ez a prófécia Jelenések könyvének 12. fejezetében? Vajon évezredekkel ezelőtti eseményeket mutat be, avagy olyan történésekről szól, amelyek a közeljövőben..

A fejlődéselmélet kritikája és a teremtéselmélet bizonyítása tudományos alapokra visszavezetve.

doug Batchelor előadásában érthetjük meg jobban a gonoszság eredetét, és Krisztus megváltó szeretetét. Választ kaphatunk..

hogy válhatott Jézus messiássá? Miként győzte le a keresztény hit az üldözőit? És hogyan váltak a Jézusi tanok világvallássá?

lee Strobel oknyomozó riporter feltáró vizsgálata Jézus személyéről. Az ő bizonysága alapján készült a film, melyet már sokan ismerhettek.

évente egyre többen esnek krónikus depresszióba és egyre többen próbálják meg eldobni az életüket. De ne feledd: értékes vagy! Nem véletlenül vagy itt! xyz

vajon milyen lesz a világ vége? Milyen lesz az Isten eljövetele előtti korszak, és milyen jelei lesznek annak, hogy közel az Ő eljövetele?

az alkotás Szegedi Csanád történetét meséli el, aki korábban a magyar gárda és a párt alelnöke volt, de zsidó származásának napvilágra kerülése után kilépett.

már történik, amit Krisztus megjövendölt: egyre többen jönnek (még az ő nevében is), kik nagy jeleket és csodákat tesznek, hogy elkápráztassák, és megtévesszék..

doug Batchelor napjaink eseményeit figyelemmel követve, és a bibliai próféciákat ismerve beszél a 2017-es évről.

megkérdeztük az utca emberét: hívőt, ateistát egyaránt, mit gondol a témáról. Olyan beszélgetésbe kerültünk velük, amire nem számítottak..

egy elképesztő jól illusztrált tudományos áttörést feszegető dokumentumfilm arról, hogy még egy baktérium ostormotorja sem alakulhatott ki természetes..

a közismert amerikai evangélista ezúttal John Lennon történetén keresztül vitatkozik utcai emberekkel erkölcsről és hitről.

az utolsó napokban, melyekben élünk, az egész világ egy összetűzésbe fog keveredni. És ez az ütközet vallási alapú lesz.

egy keresztény katona hiteles története, aki a legnagyobb hőstetteket hajtotta végre a második világháborúban, mert hite erősebb volt, mint a fegyverek.

e valós tényeken alapuló film Moszab Hasszán Juszefről, a Hamasz egyik vezetőjének fiáról szól, aki az izraeli hírszerzést különösen fontos..

a film igaz történetet mutat be, avagy hogyan jutott el az evangélium a new-guinea-i bennszülöttekhez?

a "Mindent elsöprő szerelem" című dokumentumfilm folytatása. A film, mely próbára teszi a szeretetet és egy újabb kalandos útra visz bennünket..

a Pápa személyes videóüzenetet küldött a protestánsok felé, egységre hívva Őket. Doug Batchelor prédikátor kommentál.

jól bemutatja, hogy mit gondolnak az abortuszról a fiatal felnőttek; a beszélgetés Adolf Hitlernél kezdődik.

ami most következik, az egy utazás a sötétség birodalmába keresve a szeretetet...

olyan világban élünk, amely kikapcsolódások tömegét kínálja, melyek elvonják figyelmünket a mindennapi élet elfoglaltságaitól.


Dokumentumfilmek