PREMIER: MIÉRT A SZÜLETÉS?

Dr. David Jeremiah, a neves lelkipásztor, író és teológus új Születés-filmje választ ad a legelgondolkodtatóbb kérdésekre az emberiség történelmének legsarkalatosabb pillanata – Jézus Krisztus születése – körül."A kezdetektől fogva úgy terveztük ezt az egyedülálló produkciót, hogy az egész világgal megosszuk, és ezáltal elérjük az embereket az élet minden területén" - mondta David Jeremiah. "Azért imádkozunk, hogy azonnal karácsonyi klasszikussá váljon és hosszú távon érvényes maradjon; hogy az időtlen evangéliumi üzenettel új közönséget érjen el, és megszólítsa a következő generációt is. Biztos vagyok abban, hogy ezen a filmen keresztül olyan felejthetetlen utazásban részesülünk, amely hozzásegít ahhoz, hogy a karácsony reménye kiugorjon a Biblia lapjairól és életre keljen."

"Mert egy gyermek születik nékünk, fiú adatik nékünk, és az uralom az õ vállán lészen, és hívják nevét: Csodálatosnak, Tanácsosnak, Erős Istennek, Örökkévalóság atyjának, Békesség fejedelmének!"
(Ézsaiás 9:6-8)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Eszter könyve

A Messiás - Beteljesült prófécia

Saul: utazás Damaszkuszba


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm #karácsony2022 PREMIER! Dr. David Jeremiah, a neves lelkipásztor, író és teológus új...

Közzétette: Nicelife2022. december 24., szombat