PREMIER: MIÉRT A SZÜLETÉS?

Dr. David Jeremiah, a neves lelkipásztor, író és teológus új Születés-filmje választ ad a legelgondolkodtatóbb kérdésekre az emberiség történelmének legsarkalatosabb pillanata – Jézus Krisztus születése – körül."A kezdetektől fogva úgy terveztük ezt az egyedülálló produkciót, hogy az egész világgal megosszuk, és ezáltal elérjük az embereket az élet minden területén" - mondta David Jeremiah. "Azért imádkozunk, hogy azonnal karácsonyi klasszikussá váljon és hosszú távon érvényes maradjon; hogy az időtlen evangéliumi üzenettel új közönséget érjen el, és megszólítsa a következő generációt is. Biztos vagyok abban, hogy ezen a filmen keresztül olyan felejthetetlen utazásban részesülünk, amely hozzásegít ahhoz, hogy a karácsony reménye kiugorjon a Biblia lapjairól és életre keljen."

"Mert egy gyermek születik nékünk, fiú adatik nékünk, és az uralom az õ vállán lészen, és hívják nevét: Csodálatosnak, Tanácsosnak, Erős Istennek, Örökkévalóság atyjának, Békesség fejedelmének!"
(Ézsaiás 9:6-8)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Passió

Péter apostol és az utolsó vacsora

Krisztus 40 napi megkísértése


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm #karácsony2022 PREMIER! Dr. David Jeremiah, a neves lelkipásztor, író és teológus új...

Közzétette: Nicelife2022. december 24., szombat