ISTENUTÁNZATOK

Minden kultúrában találunk történeteket olyan hősökről, akik valamilyen gonoszságtól mentették meg az emberiséget. Részben ezeknek a történeteknek az eredményeként, amikor az igazi hős, Jézus, lejött a földre, a legtöbben nem ismerték fel Isten Fiát, mert ők egy politikai megváltóra vártak, aki pompával és fizikai erővel legyőzi ellenfeleit, követőinek pedig világi hatalmat ad.

Nem lehet, hogy most, bizonyos apokaliptikus események küszöbén, hasonló megtévesztés folyik? Batman, Szupermen, Thor és társai vajon milyen szerepet játszanak ezekben az eseményekben és a globális elhitetésben? Miért hasonlítanak a klasszikus mitológiából ismert történetek a Bibliára? A szuperhősök történetei mindenesetre soha nem látott hatást gyakorolnak a ma élő emberekre és könnyen megtéveszthetik őket a világpolitika és a hit fontos szereplőit és szándékaikat illetően.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Korszakok birodalmai

Viszály a Mennyben

A fegyvertelen hős