AZ EVOLÚCIÓELMÉLET TUDOMÁNYOS LEBONTÁSA

Néztél-e már fel valaha az éjszakai égre? Elgondolkodtál-e azon, hogy ez a hatalmas univerzum, a megszámlálhatatlan csillagaival és galaxisaival együtt hogyan született?Hogyan magyarázod a bolygónkon megtalálható növény és állatvilág hihetetlen sokszínűséget? Milyen idős a Föld? Honnan tudhatjuk biztosan? Hogyan magyarázzuk az emberiség eredetét, illetve a népcsoportok közötti különbségeket? Leegyszerűsítve – honnan származik minden?

Évszázadokon keresztül küzdöttünk azért, hogy megértsük, honnan jöttünk. Számos elmélet felmerült, némelyek racionális és elgondolkodtató, míg mások spekulatív és ellenőrizhetetlen módon közelítve meg a kérdést. Hogyan dönthetjük el, hogy ezen elméletek közül melyik áll legközelebb a valósághoz?

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Korszakok birodalmai

A menyaszony, a Fenevad és Babilon

Viszály a Mennyben


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Hogyan magyarázod a bolygónkon megtalálható növény és állatvilág hihetetlen sokszínűséget? Milyen idős...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 12., hétfő