PREMIER: MUTASD MEG AZ ATYÁT

Mindenkinek megvan a saját apa-története... ami még korántsem ért véget.A Kendrick testvérek legújabb sikerfilmje ezúttal az apaság fontosságát mutatja be melegszívű, távollévő és bántalmazó apák valós történeteinek tükrében. Megismerhetjük többek között Stephen Kendrick örökbefogadott kislányának sorsát, Deland McCullough apa-figurákon át vezető útját igazi édesapjához, és a Kendrick fivérek atyai áldásának jelentőségét.

Lenyűgöző történetek fonódnak össze az apaságról
Isten inspiráló alapigazságaival megfűszerezve.

"Szeretnénk, ha mindenki megtudhatná, hogyan viszonyuljon Istenhez, mint a tökéletes Édesapához, akire mindig is vágyott, de mégsem volt soha. Isten atyasága volt a minta, ami alapján Isten az apaságot megalkotta a Földön. Minden egyes szerep, melyet az apáknak be kell tölteniük a Földön gyermekeik életében, Isten szerepeinek tükörképe." - Stephen Kendrick

"Az atyák szívét a fiakhoz fordítja, a fiak szívét pedig az atyákhoz." (Malakiás 4:6)


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifepremier PREMIER! Mindenkinek megvan a saját apa-története... ami még korántsem ért véget. A...

Közzétette: Nicelife2022. július 16., szombat