Idők jelei

Gyilkosság a vallási vita után

Egy 37 éves, négygyermekes apát öltek meg január 2-án, miután részt vett egy keresztény-muszlim vitában Kelet-Ugandában, amelyen végül 13 muszlim fogadta el Krisztust – közölték források.

 

Pünkösdvasárnapi mészárlás Nigériában

A feltételezések szerint legalább 50 ember, köztük sok gyermek meghalt, miután pünkösdvasárnap fegyveresek lövöldöztek a hívőkre és robbantottak egy délnyugat-nigériai templomban.

 

Vérvörös ég Kínában, szuper vérhold
az Egyesült Államokban

A kínai kikötővárosban, Zhoushan egyedülálló csillagászati jelenség miatt vérvörös lett az égbolt. A jelenség során a város lakói közül sokan..

 

Uszítással vádolják a Krisztus nevét használókat Kínában

Kína egy március 1-jén hatályba lépett jogszabályban megtiltotta a "Krisztus" és más vallási szavak használatát a közösségi média alkalmazásaiban.

 

A főoldalról

Kortárs
Premier: Életjel

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.


Ismert személy
Bella Ramsey:
Jézus az én Megváltóm!

Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van YouTube-csatornája és Instagram-fiókja, amely tele van dicsőítő dalokkal és a keresztény életről szóló..


Lelki egyensúly
A legfontosabb dolog (lenne)
a gyülekezetben

A Gallup új tanulmánya szerint a mai gyülekezetben nem a dicsőítés és nem a pásztor a legfontosabb dolog. Nem a dekoráció, és még csak nem is az ifjúsági programok.HIRDETÉSA YWAM misszionáriusai Ukrajnában maradnak

Amikor elkezdődött a háború, és az orosz bombatámadások Kijevet érték, Marie és Japhin John misszionáriusoknak dönteniük kellett, hogy elhagyják-e a fővárost.

A családot savval permetezték le
az iszlám elhagyása miatt

A kereszténységre való áttérés miatt feldúlt radikális muzulmánok ebben a hónapban, Kelet-Uganda területén savval lefújtak egy..

A pakisztáni törzs, amely Jézus felé fordult

Egy pakisztáni tinédzser állítólag az egész törzsét arra késztette, hogy magához ölelje Jézust, ezt a figyelemre méltó történetet osztotta meg a Mission News Network (MNN).

A CBN riportere az ukrán gyülekezetben

A CBN News nemzetközi tudósítója, George Thomas továbbra is az ukrajnai háborús övezet szívében tartózkodik, és videókat és képeket oszt meg a helyszínen zajló nyugtalanító, megrázó..

Keresztény tálibok találkozása Jézussal

Az üldöztetés veszélye ellenére az afgánok egyre nagyobb számban fordulnak a kereszténység felé, egyre többen követik Jézust és vágynak a vele való találkozásra.

Az afgán keresztények helyzete a válság idején

A széles körben elterjedt káosz felemésztette Afganisztánt most, hogy a tálibok birtokba vették az országot, félelmet keltve a vallási kisebbségek körében, beleértve a keresztényeket is..

Az afgán keresztények helyzete a válság idején

A széles körben elterjedt káosz felemésztette Afganisztánt most, hogy a tálibok birtokba vették az országot, félelmet keltve a vallási kisebbségek körében, beleértve a keresztényeket is..

Felmentették a halálraítélt keresztény házaspárt Pakisztánban

A Lahore-i Legfelsőbb Bíróság felmentett egy keresztény házaspárt, akiket az iszlám vallás káromlásának vádjával..

Keresztény nővéreket támadtak meg Pakisztánban

Két keresztény nővért tartóztattak le Faisalabad városában, Pakisztánban, akik betartva egy felügyelő kérését, matricákat távolítottak el egy kormányzati kórház faláról..

A hétgyerekes anya elvesztette családját kereszténysége miatt

Egy Uganda keleti részén élő hétgyermekes anya súlyos sérüléseket szenvedett, majd elszakították családjától a saját..

Kína fellépése a keresztények és az ujgurok ellen

Amíg a kommunista Kína agresszívan igyekszik terjeszteni befolyását a csendes-óceáni térség felé, valamint szerte a világon, addig a kormány folytatja fellépését..

A Törökországból kitiltott misszionárius

A Nemzetközi Szabadságvédő Szövetség (ADF) keresetet nyújtott be az Emberi Jogok Európai Bíróságához, amelyben vitatta David Byle misszionárius török hatóságok által..


További, archív tartalmak

# Hír # Idők jelei