"AZ ABORTUSZ A GONOSZSÁG DEFINÍCIÓJA"

A konzervatív keresztény színész Kevin Sorbotól nem szokatlan, hogy népszerűtlen nézeteivel felborzolja a kedélyeket Hollywoodban. Nemrég az abortusz és Planned Parenthood szervezet ellen szólalt fel.

A LifeNews.com elmondása szerint Sorbo feleségével, Sammel írt egy CNSNews által leközölt cikket melyben egy nő igaz történetét meséli el, aki el akarta vetetni a gyermekét, de egy barátja tanácsára mégis meggondolta magát.

"A világi humanisták az abortusz szót úgy próbálják beállítani mintha ez a nők jogában állna, szinonimaként az egészségügyi ellátásra, a nők felhatalmazására, a női ügyek védelmére, választásra, megoldásra, bármire csak nem az igazságra." -írja Sorbo. "Az igazság az, hogy az abortusz az élet megszüntetése. Ez csak a gyilkosság szépítése, mert az abortusz egyetlen célja a születés lehetőségének elkerülése – egy ember születésének."

Sorbo össze is hasonlította a Planned Parenthood-hoz hasonló szervezetek emberi élethez és mondjuk a tengeri teknős tojásának megőrzéséhez való hozzáállásában lévő különbséget.

Kevin Sorbotól nem szokatlan, hogy népszerűtlen nézeteivel felborzolja a kedélyeket Hollywoodban.

"Bizonyos esetben a tengeri teknős fészkének megzavarása és a tojások ellopása bűncselekménynek számít, amit akár több évi letöltendő börtönbüntetéssel és hatalmas bírsággal büntetnek, de van egy egész iparágunk a nemzetben, ami ragaszkodik a megszületendő gyermekek meggyilkolásához."

A cikkét összegző Sorbo nem finomkodik a szavakkal:

"Alig egy évszázaddal a rabszolgatartás elleni komoly és sokat követelő háborúnk után, amit az ellen vívtunk, hogy embereket ne fosszanak meg méltóságuktól és ne a bőrük színe alapján ítéljék meg őket, azt a polgári jogot iktatjuk törvénybe, hogy egy nő megölheti utódait, csupán méretük és helyzetük miatt, miközben akaratlanul is megfosztja magát az önzetlen és tiszta szeretettől. Ez egész egyszerűen a gonoszság definíciója."

Kirk Cameron az igaz hitről

Anne Wilson Istennek köszönheti karrierjét

Avril Lavigne Istenhez kiállt új dalában