"AZ ABORTUSZ A GONOSZSÁG DEFINÍCIÓJA"

A konzervatív keresztény színész Kevin Sorbotól nem szokatlan, hogy népszerűtlen nézeteivel felborzolja a kedélyeket Hollywoodban. Nemrég az abortusz és Planned Parenthood szervezet ellen szólalt fel.A LifeNews.com elmondása szerint Sorbo feleségével, Sammel írt egy CNSNews által leközölt cikket melyben egy nő igaz történetét meséli el, aki el akarta vetetni a gyermekét, de egy barátja tanácsára mégis meggondolta magát.

"A világi humanisták az abortusz szót úgy próbálják beállítani mintha ez a nők jogában állna, szinonimaként az egészségügyi ellátásra, a nők felhatalmazására, a női ügyek védelmére, választásra, megoldásra, bármire csak nem az igazságra." -írja Sorbo. "Az igazság az, hogy az abortusz az élet megszüntetése. Ez csak a gyilkosság szépítése, mert az abortusz egyetlen célja a születés lehetőségének elkerülése – egy ember születésének."

Sorbo össze is hasonlította a Planned Parenthood-hoz hasonló szervezetek emberi élethez és mondjuk a tengeri teknős tojásának megőrzéséhez való hozzáállásában lévő különbséget.

Kevin Sorbotól nem szokatlan, hogy népszerűtlen nézeteivel felborzolja a kedélyeket Hollywoodban


"Bizonyos esetben a tengeri teknős fészkének megzavarása és a tojások ellopása bűncselekménynek számít, amit akár több évi letöltendő börtönbüntetéssel és hatalmas bírsággal büntetnek, de van egy egész iparágunk a nemzetben, ami ragaszkodik a megszületendő gyermekek meggyilkolásához."

A cikkét összegző Sorbo nem finomkodik a szavakkal:

"Alig egy évszázaddal a rabszolgatartás elleni komoly és sokat követelő háborúnk után, amit az ellen vívtunk, hogy embereket ne fosszanak meg méltóságuktól és ne a bőrük színe alapján ítéljék meg őket, azt a polgári jogot iktatjuk törvénybe, hogy egy nő megölheti utódait, csupán méretük és helyzetük miatt, miközben akaratlanul is megfosztja magát az önzetlen és tiszta szeretettől. Ez egész egyszerűen a gonoszság definíciója."