MICHAEL BUBLÉ ISTENT DICSŐÍTI

Michael Bublé csatlakozott a The Late Late Show-hoz, James Corden Carpool Karaoke epizódjához, ahol Istennek minden dicsőséget megadva mesélt, amiért kisfiát kigyógyította a rákból.Miközben keresztülvezetett Los Angelesen könnyed szórakozás és Bubléval való közös karaokizás közepette Corden arról kérdezte Bublét, hogy hogyan jutott keresztül ő és a családja az elmúlt pár éven, mialatt rákot diagnosztizáltak idősebbik fiuknál. Bublé elmondta a brit házigazdának, "Mindannyian beköltöztünk a Los Angeles-i Gyermekkórházba, ahol a legjobb orvosok vettek bennünket körül, Istenem, köszönöm neked." Bublé azt mondta, hogy az életének ebben az idejében túl nehéz volt beszélni arról, "Megkaptuk a diagnózist, és ember, az életem véget ért."

A Grammy díjas előadó azt mondta, "Alapvetően azt mondták, hogy ez nem túl nagyszerű. És így napról napra éltünk." Bublé még azt is megjegyezte, hogy az egész család ott hagyta addigi életét és beköltözött velük a Los Angeles-i gyermekkórházba, fia, Noah kezelése teljes idejére.

A CBN News közlése szerint, Noah-t 2016-ban májrákkal diagnosztizálták, aki akkor még csak 3 éves volt. 2018-tól Noah ( magyarul Noé ), Isten irgalmából kifelé tart a rákból. Mégis, ez az idő az énekes életében fájdalmas. Bublé elmondta Cordon-nak, "Nem vagyok rendben."

Michael Bublé csatlakozott a The Late Late Show-hoz, James Corden Carpool Karaoke epizódjához


Tovább folytatta: "A feleségem és saját magam számára is, amikor ez az egész elkezdődött, olyan erővé kellett válnom, ami felemel bennünket és pozitív szemléletben tart minket. És amikor kiműtötték a rákot, és a kemoterápia is véget ért, azt mondták az orvosok, "Mindent megtettünk, rendben van a fiuk", összeestem, csak összeestem. "Most a feleségemnek kellett felemelnie engem"- tette hozzá.

Bublé megosztotta a házigazdával, hogy Noah-val közös kedvencük a szuperhősök, "Most 5 éves, és mindig azt mondom neki, - mert szeretjük Spiderman-t – hogy Spiderman és Superman is csodálatosak, de nem valódiak. Te egy igazi szuperhős vagy. Az én hősöm, az én igazi szuperhősöm."

Amikor Bublé és felesége Luisana 2 évvel ezelőtt szembesült a diagnózissal, az énekes a facebookon megosztotta fia betegségét és kérte, hogy imádkozzanak értük. Bublé így fogalmazott,

"Teljesen összeomlottunk Noah fiunk rákkal való diagnosztizálásától, akit jelenleg az Egyesült Államokban kezelnek. Mi mindig is hangoztattuk mennyire fontos nekünk a család, gyermekeink szeretése. Luisana és én mindent feladtunk azért, hogy segítsük Noah gyógyulását. Ebben a nehéz időben csupán arra szeretnélek kérni benneteket, hogy imádkozzatok értünk és tartsátok tiszteletben a magánéletünket. Egy hosszú út áll előttünk, és reménykedünk abban, hogy a család, barátok és rajongók segítségével meg fogjuk nyerni ezt a csatát, Isten akaratából."

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.