ANN VOSKAMP BETEGSÉGE, ÉS HITE

A népszerű keresztény szerző, Ann Voskamp, aki az 'Ezernyi Ajándék' c. könyvet is szerezte, nemrégiben kórházba került szívelégtelenség miatt.Voskamp a blogjában részletezte a jelenlegi egészségügyi helyzetét, amellyel szembenéz.

A kórházban az orvosok alig tudták elhinni, hogy még tud állni, mivel rendkívül alacsony a vérében a vasszint. Bár egy nehéz fizikai megpróbáltatás közepette van, Voskamp Isten felé fordította a figyelmét és egy olyan posztot írt, amely Isten jóságára és hűségére összpontosít.

"Talán mi mindannyian csak azért vagyunk képesek állni, mert a kegyelem uralma alatt állunk. Talán mi mindannyian csak azért állunk, mert a kegyelem az a levegő, amit belélegzünk" - írja Ann.

Voskamp továbbra is az Úrra koncentrált, sőt képes volt másokat is bátorítani


Voskamp gyönyörűen emlékezteti olvasóit, hogy mindannyiunknak van némi szívelégtelensége, függetlenül attól, hogy fizikai vagy lelki, Jézus az egyetlen, aki helyre tudja hozni azokat.

"Amikor egy szívelégtelenségben vagy, a törött szíved méginkább Krisztus után vágyakozik " írja Voskamp. " Lehet, hogy kudarcot vall és leesik - de egyenesen az Ő karjaiban landol."

Annak ellenére, hogy magas lázzal szállították kórházba és mindenhol tűk voltak benne, és vért pumpáltak belé, Voskamp továbbra is az Úrra koncentrált, sőt képes volt másokat is bátorítani:

"Az elromló szíved soha nem megy tönkre - mert amikor Isten helyreállít, Ő nem ront el téged."

Nem tudsz elbukni - mert Isten soha nem bukik el.


Ezeket is ajánljuk


Chris Pratt Istenbe vetett hite

Tom Selleck hitéről beszélt

Az NBA sztár pornófüggőségéről vallott